Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ctesi adet günümdü olmadım dünden beri kahverengi leke geliyor ağrım yok test yapmaya korkuyorum bugün aşılamanın 17. Günü

Kızlar ctesi adet günümdü olmadım dünden beri kahverengi leke geliyor ağrım yok test yapmaya korkuyorum bugün aşılamanın 17. Günü
Bekleme bence canım benim ilk gebeliğin de böyle başladı düşük riskiyle, varsa inşallah gebelik bebeğini korumak için bi an önce test yap

Bekleme bence canım benim ilk gebeliğin de böyle başladı düşük riskiyle, varsa inşallah gebelik bebeğini korumak için bi an önce test yap

Farketmeden ovülasyon testi yapmışım çift çizgiyi görmemle eşimi aramam bir oldu sonra bir baktım lh yazıyo testte şimdi bekliyorum biraz geçsin gebelik testi yapıcam nasıl heyecan yaptım o an anlatamam

Gebelik testi yaptım maalesef negatif ovülasyon testi neden çift çizgi çıktı ilginç yanı yumurtluyor olamam neyse artık hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...

Gebelik testi yaptım maalesef negatif ovülasyon testi neden çift çizgi çıktı ilginç yanı yumurtluyor olamam neyse artık hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...
Canım kafanı karıştırmak istemem ama benim arkadaşım gebe olduğunu ovulasyon testiyle öğrendi, pko su var ne zaman yumurtlayacam diye bakarken gebe olduğumu öğrendim dedi, git kan ver istersen yarın

Canım kafanı karıştırmak istemem ama benim arkadaşım gebe olduğunu ovulasyon testiyle öğrendi, pko su var ne zaman yumurtlayacam diye bakarken gebe olduğumu öğrendim dedi, git kan ver istersen yarın

Onu bende okumuştum canım yani ovulasyon testiyle öğrenen çok var dr ‘umu aradım mutlaka kan ver dedi az önce kan verdim bakalım ne çıkacak adetim hala yok kahve lekeler azaldı ağrı hiç yok zaten beklicem artık

Kizlae bugun kontrole gttim klomenden sonra iki yumurtma var sag ve solda 22mm 21 mm olarak ovitrelle vuruldum buguj yarindna itibaren iliski dedi diger aylarda adetin ucuncu gnu kendin klomene basla dedi gelmene gerek yok dedi klomeni kllan igne vurulmasanda olur 13. Gununden itibarende iliski dedi doktorun nrmalde cagrmasi gerekmezmiydi doger aylar icin

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çıktı mı sonucun

Çağırmamış ama bnce gitmelisin ya çatlamazsa ??

catlamama ohtimali var aslnda dktora dedm kintrole geleyimmi yok dedi yarn aksamdna itibaren iliski olsun dedi ben anlamiyorum ya okadar para veryoruzda karsiliginda adam gibi ugrasmiyolar

Bu ay ovitrelle vurunacaksınya çatlar büyük ihtimalle öteki ay için dedim canım ben yanlış anlamadım di mi yani inş hamile kalırsın da gitmene gerek kalmaz

Bu ay ovitrelle vurunacaksınya çatlar büyük ihtimalle öteki ay için dedim canım ben yanlış anlamadım di mi yani inş hamile kalırsın da gitmene gerek kalmaz

bugun vuruldum cnm igneyi ama gene cahrmasi gerekmiyonuydu catladimi die bidaki aylarda kndim ilaci kullancam igneyi vurulmana gerek yok dedi kndilignden catlar 13.gunden itibarende iliski demsti bide femara kullananlar var ncm daha etkikiymis baya hamle kalan olmus sade pkosu olana mi veriliyo bana klomne vermisti ama olmazsa dktor femara verirmiki

Nazancım şuan kafamı çok karıştırdın :)))

Nazancım şuan kafamı çok karıştırdın :)))

doktor bidaki aylarda cagrmadi cnm kendin klimen kullan igne vurulmasanda olur demisti bazi kisilerde klomenle sonuc alamayinca femara kullanmaya baslamisda cok kiis femarayla hamile kalmis dedim bukadar iyi ilacsa bizde kllansak belki hamile kalirdik

Canım femara iyi ve etkili bir ilaç kullanmadım ama duydum yalnız şöyle bir durum var kullanan kişi yumurta rezervi az olduğu için kullanıyordu belkide drun bu yüzden vermiyor olabilir yada ilerleyen zamanlarda verecektir amh değerin kaç bakıldı mı hiç ve yaşın ?

21 yasindyaim cnm 3 yili gecti evleneli adetin 3.gnu kan tesi yaptim sorun yoktu adetin 21.gnu tekrar kan testi isteid doktor ondada bisi cikmadi ozeldede yaltirdim devlettede gecen sene yaptrmistim kan testinde hoc bisi cikmadi ama amh degerini blmyorum cnm bisi olsaydi solerlerdi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…