Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepimiz hakkında hayırlısı olsun. aşılama yaptıran arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah. ben de soğan kürüne devam ediyorum. aşılama öbür aya bakalım artık.

Svltr CNM NE ZAMAN TEST YAPICAKSIN
Canım dün test yaptım negatif çıktı, doktorum da adetini bekleyelim bilemeyiz dedi, cumartesi günüm, dündendir de batma ve sancı var kasıklarımda az önce çok hafif bi lekelenme oldu arkası yok, tutmadı yani bence doktor bekle diyor ama sonuç değişmeyecek

hepimiz hakkında hayırlısı olsun. aşılama yaptıran arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah. ben de soğan kürüne devam ediyorum. aşılama öbür aya bakalım artık.
Soğan kürü bende yapacağım çikolata kistim için geçen defa fayda etmedi bu kez eder inşallah

Ilk asilamamdi cok heveslenmistim, geldigimden beri agla agla icim sisti.. Rabbim hayirlisini nasip etsin..

HAYIRLISI OLUR İNŞ. CANIM .

Kizlar cok moralim bozuldu klomen kllaniyodum asilama icin bugun klomen bityo soj gun bugunde yumurta takibi iicn doktora gidicektim cuma gunu gel demsti smdi hastaneyi aradim doktor sali gunune kadarda yokmus baska doktorami gitsem kontrol iicn bir ayin bosa gitisn istemiyorum doktorun kendisini ariyorum telefonuda kapali

moralini bozma canım aynı alanda başarılı bir doktora git hemen zaman kaybetmeden.

hayırlısı olsun Allah'ın bir bildiği var hiçbir zaman olumsuz düşünmemek lazım .

moralini bozma canım aynı alanda başarılı bir doktora git hemen zaman kaybetmeden.
rizede ozel sar hastanesini aradim bgune randevu veremyoruz yarina vereblrim dedi ama ben bi gideyim belki sansma yogun degldir benide alirlar belki ogleden sonra gideyim.bi saat snra yemege cikarlar heralde cnm

rizede ozel sar hastanesini aradim bgune randevu veremyoruz yarina vereblrim dedi ama ben bi gideyim belki sansma yogun degldir benide alirlar belki ogleden sonra gideyim.bi saat snra yemege cikarlar heralde cnm

bence de git bir şansını dene bakalım canım. doktorun sorumsuzluğuna ne demeli. Hastalar kimin umurunda tabi.

bence de git bir şansını dene bakalım canım. doktorun sorumsuzluğuna ne demeli. Hastalar kimin umurunda tabi.

aynen ya kendisi soledi cuma gunu geliceksin die aradgmda doktor yok plani degismis olablr dediler saliya kadra gelmcek suan baska hastanedeyim 1 e kaldi isim 1 olsun sira verecekler doktora gorunicem ole cnm

hayırlısı olsun Allah'ın bir bildiği var hiçbir zaman olumsuz düşünmemek lazım .
Ona ne şüphe canım rabbim bizim için en hayırlı olanı biliyor, ama ne yazık ki biz kullar olarak sabırsızız, verdiğine de vermediğine de şükür rabbimin, ilaçla teadvi oldum düzelme olmadı endormetriyoziste şimdi bitkisel birşeyler deneyeceğim inşallah, 2-3 ay mola, sonra sanırım tüp bebek, hastalık çok ilerlediği için normal yolla zor gibi görünüyor gebelik, rabbim buradaki herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin, dualarım sizlerle :)

Günaydın güzel hatunlar,
Nasılsınız? Nasıl gidiyor çalışmalar ? Soğan kürünün 2.haftasına başladım. Rabbim hepimizin dualarını emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…