- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Canım hayırlı günler ne yaptın adet oldun mu başladın mı aşılama tedavisine ?
Canım bekleme ama inşallah bebek varsa önlemini alır dikkat edersin, ssoğan kürü geciktirmez bence hiç duymadımcanım merhaba benim geçen hafta çarşamba adet olmam gerekiyordu. bugün 6.gün hala olmadım göğüs şişliğim var. kesinlikle hamile olduğumu düşünmüyorum. soğan kürünün etkisi. test de yapmıyorum hayal kırıklığı olacak çünkü..
anladım canım ben hayal kırıklığı olur diye yapmadım. çünkü soğan kürü sırasında kanamam vardı onun etkisiyle gecikmiştir dedim. bugün bir test alayım olmazsa. peki akşam mı yapayım sabahı mı bekleyeyim bugün çok su içtim doğru sonucu verir mi ki?Bende yaptım soğan kürü ve gecikmemiştim test yapmanı tavsiye ederim, benim arkadaşım daha geçen hafta 13 gün günü geçti ısrarlarımıza rağmen korktuğundan tahlil yapmadı ve düşürmüş, önlemini al derim
Çok su içince yapmayın diyor canım, mümkünse sabah ilk idrarla yapılmalıymış, aslında kan versen daha garanti olur geç döllenme olursa çıkmıyor inşallah güzel haber verirsinanladım canım ben hayal kırıklığı olur diye yapmadım. çünkü soğan kürü sırasında kanamam vardı onun etkisiyle gecikmiştir dedim. bugün bir test alayım olmazsa. peki akşam mı yapayım sabahı mı bekleyeyim bugün çok su içtim doğru sonucu verir mi ki?
Çok su içince yapmayın diyor canım, mümkünse sabah ilk idrarla yapılmalıymış, aslında kan versen daha garanti olur geç döllenme olursa çıkmıyor inşallah güzel haber verirsinyarın haberini bekliyorum
İyi bilirim o duyguyusabah idrar testi yapayım en iyisi. inşallah güzel haberler veririm ah şu umutsuzluk yok mu
İyi bilirim o duyguyuama ümit rabbimden canım gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun cnm .benimde tutmadı aşılamam zaten doktorum şansın çok düşük olduğunu söylemişti.Ben test yaptim negatif. Demek ki 1 hafta gecikme de yanıltıcı olabiliyormuş..
Hayırlısı olsun cnm .benimde tutmadı aşılamam zaten doktorum şansın çok düşük olduğunu söylemişti.
pardon cnm idrar testi deyince yaptırdın sandım. hayırlısı olsun.Ben aşılama yaptirmadim henüz. Hastalanınca tedaviye baslayacaz bakalim
Hakkında hayırlısı olsun canım, neden gecikti ki acaba bu kadar ? bende hasta oldum bugünBen test yaptim negatif. Demek ki 1 hafta gecikme de yanıltıcı olabiliyormuş..
Hakkında hayırlısı olsun canım, neden gecikti ki acaba bu kadar ? bende hasta oldum bugün
Hakkında hayırlısı olsun canım, gönlüne göre sonuçlanır inşallahMerhaba daha bugün üye oldum bende . 30 Aralık aşılama yaptırdım ilk asilamamiz pazar günü acilden kan testi yaptrcam inşaallah hepimiz için dua ediyorum en hayırlı evlatlarimiz olsun
Amin canım hepimiz için öyle olsunHakkında hayırlısı olsun canım, gönlüne göre sonuçlanır inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım, gönlüne göre sonuçlanır inşallah
cnm hakkında hayırlısı olsun inş. erken gebelik testin varsa belki bi ihtimal çıkar. ben 13. gün yapmıştım silikte olsa çıkmıştı.Merhaba daha bugün üye oldum bende . 30 Aralık aşılama yaptırdım ilk asilamamiz pazar günü acilden kan testi yaptrcam inşaallah hepimiz için dua ediyorum en hayırlı evlatlarimiz olsun
Bugüne kadar sabrettim iki gün daha sabredersem kan testinde gorucez inşaallah canım . Diğer testlerde tek çizgi görmekten yapamıyorumcnm hakkında hayırlısı olsun inş. erken gebelik testin varsa belki bi ihtimal çıkar. ben 13. gün yapmıştım silikte olsa çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?