Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi etmişsin canım inşallah güzel haber olur olmazsa da nasip canım zamanı gelirse rabbim verecek inşallah

sabah bir daha idrar testi yaptım. doktor dedi ki zaten olsaydı çıkardı.adet söktürücü verecek ondan kan testi istedi canım. yoksa umudum yok

senin nasıl gidiyor ? bu arada kaç yaşındasın çocuğun var mı?

Canım ben 29 kasımda aşılama olmuştum tutmadı beklemedeyim, çikolata kistim için hayıt tohumu suyu içiyorum hastayım şimdi faydası oldu hamd olsun bu ay daha az sancılandım. Eşimde varikoselden ameliyat oldu bir ay kadar önce, nasip bakalım aşılama düşünmüyorum şuan, kendiliğinden oldu oldu olmadı bakacağız. 28 yaşındayım canım 3 yaşına girecek bir oğlum var, 1,5 yılıda geçti 2. yi istiyoruz ama olmadı malesef, senin yaş kaç çocuk var mı?

ne güzel akışına bırakın biraz bakalım. nasıl olsa 1 çocuğun varmış. Allah hayırlısıyla 2.sini de nasip etsin canım. ben 26 yaşındayım çocuğum yok henüz. çatlatma iğnesi denedik olmadı. ikimizde de sorun yok diyor hangi doktora gitsek. bakalım hayırlısı vardır Allahın bildiği hayırlı bir zaman...

İnşallah hayırlısından versin rabbim canım, benim en yakın arkadaşım hatta bacım gibidir onun da 5 senedir olmuyor onlarada ikiniz dede sorun yok diyorlar, nasip olmazsa ne yapsak boş, şükür olsun dediğin gibi yavruma sağlık versin, bu da bizim imtihanımız isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın rabbim kaç yıllık evlisin ?

2sene 4 aylık evliyim :) bayadır da istiyoruz ama işte nasip. adet olunca aşılama yaptıracağım ben canım.

Cnm bende Bursa da oturuyorum yalovada çok iyi bayan doktor var ben de onda asilamamı eger hamile kalırsam sebep olur ınş. onun tedavi sureci hosuma gitti 3 ocakta aşılama yaptırdım bekliyrm

inşallah canım senin de. hala hasta olmadım. cuma kan testi yaptırdım birşey cıkmadı. adet söktürücü de kullanmadım hormonlarım daha da bozulmasın diye.
Canım hayıt tohumu al çayını iç günde 3 bardak iç bende adet gecikmesi yaşadım ama ilaçta içmeyin diyorsun bu hayır hem hamilelik için iyi geliyormuş hemde adet düzenlemeye yani kadın hormonuna birebir

sağol canım dün hasta oldum. yarın da doktora gideceğim aşılama tedavisi için inşallah...

Kızlar adet tarihin ocak 18 ama bugün aşılamanın 14.gunundeyim evde test yaptım tek çizgi çıktı erken mı daha kan tahlili çıkarmı kesin sonuç beklemelimiyim

Kizlar canim cok sıkkın. Doktora gittim gecen ayki gibi 2 cm kistin var asilama yapamayız dedi. 2 cmlik kist asilamaya engel mi Allah askina. Sogan kürü de ise yaramamis demekki....

Kizlar canim cok sıkkın. Doktora gittim gecen ayki gibi 2 cm kistin var asilama yapamayız dedi. 2 cmlik kist asilamaya engel mi Allah askina. Sogan kürü de ise yaramamis demekki....
ben 3,5 cm ile yaptırdım canım ama tutmadı, risk almıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…