- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin, daha beter imtihanlardan korusun, sen başladın mı iğne yada hapa ?inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder ve hamilesindir canım. Rabbim emeklerimizi görsün .
ben bu ay yaptıracaktım doktor dedi ki bir bakalım kist falan varsa öbür aya erteleyelim dedi. varmış klomenden dolayı kist oluşmuş. bu ay bişey yapmayalım dedi. beklemedeyim yani. soğan kürüne başladım bu ay biraz evde birşeyler yapayım dedim.Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin, daha beter imtihanlardan korusun, sen başladın mı iğne yada hapa ?
Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin, daha beter imtihanlardan korusun, sen başladın mı iğne yada hapa ?
Yok canım sebepli malesef, benim hikayem kısaca bir oğlum var ona hemen hamile kalmıştım, geçmişten bu yana sancılı adet geçiririm ben ama bilemedik tabi, endometriyozis varmış diğer adıyla son evrede çikolata kisti oluyor, çok sıkıntılı sancılı geçiyordu adetlerim, buna rağmen farkedilemedi sinsi ilerlerlemiş hastalığın son evresindeyim doktorum bununla yaşamaya alışacaksın diyor, 1,5 yıldır hamile kalamadım, 4 ay hormon tedavisi gördüm, aşılamadan bir ay kadar öncede eşimde varikosel olduğunu öğrendik, hastalığı azda olsa baskılamışken aşılama yapalım dedi doktor, denedik bakalım nasip nasıl gösterecek yolumuzu...sizinki de mi sebepsiz ?
Bende 4444 adet tefriciye ve 1001 adet kün fe yekun dualarını okudum . Allah inşallah dualarımı duyar..Kızlar birde aşılamaya gidecekler girmeden rahman ve fetih suresi okuyun, siz içerdeykende bi yakınınız okusun, bana söylemişti arkadaşım yaptım, inşallah sonuç da istediğimiz gibi olur, dünya dua üstüne, duamızdan başka neyimiz var ???
İnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin.Bende 4444 adet tefriciye ve 1001 adet kün fe yekun dualarını okudum . Allah inşallah dualarımı duyar..
Aşılama yaptıran arkadaşlar kaçıncı gününüz neler hissediyorsunuz?
Benimde bugün 10.gün göğüslerindeki şişlik ne zamandır var arkadaşım10.günüm adet olacakmışım gibi ağrım var gün boyu geçmedi korkuyorumbir de göğüslerim çok şişti iğneleri kullanmaya başladığımdan beri başlamıştı zaten şuan dokunamıyorum başka da bir şey yok inşallah bekleyen herkes güzel sonucu alır
Yok canım sebepli malesef, benim hikayem kısaca bir oğlum var ona hemen hamile kalmıştım, geçmişten bu yana sancılı adet geçiririm ben ama bilemedik tabi, endometriyozis varmış diğer adıyla son evrede çikolata kisti oluyor, çok sıkıntılı sancılı geçiyordu adetlerim, buna rağmen farkedilemedi sinsi ilerlerlemiş hastalığın son evresindeyim doktorum bununla yaşamaya alışacaksın diyor, 1,5 yıldır hamile kalamadım, 4 ay hormon tedavisi gördüm, aşılamadan bir ay kadar öncede eşimde varikosel olduğunu öğrendik, hastalığı azda olsa baskılamışken aşılama yapalım dedi doktor, denedik bakalım nasip nasıl gösterecek yolumuzu...
Benimde bugün 10.gün göğüslerindeki şişlik ne zamandır var arkadaşım
Benimde aşılamadan 6 7 gün sonra başladı aynı bulgular var normalden çok farklı ilaçlar mı yapıyor dedim ama hala var ayın 1 inde akşam aşılama oldum 13ünde kan testi yapıcam bakalımİğneleri yapmaya başladığımdan beri başladı hassasiyet şuan dokunamayak halde şiş ve gergin senin ne durumda var bi değişilik ağrı vs. ? S sedatifhipnotik
Benimde aşılamadan 6 7 gün sonra başladı aynı bulgular var normalden çok farklı ilaçlar mı yapıyor dedim ama hala var ayın 1 inde akşam aşılama oldum 13ünde kan testi yapıcam bakalım
Amin canım hepimizeİnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin.
Bugün sanki göğüs hassasiyeti kasık ağrım gitti canım sıkıldı bu duruma yarın yaptırcam ben her türlü yazarım sanadaBenim hiç cesaretim yok test yapmaya sanırım adeti beklicem Cumartesi adet günüm inşallah olmazsam bi cesaretle yaparım test belki inşallah tutmuştur seninde benimde bekleyen herkesin
Bugün sanki göğüs hassasiyeti kasık ağrım gitti canım sıkıldı bu duruma yarın yaptırcam ben her türlü yazarım sanada
Kızlar öyle moralim bozukki herşry yolunda perşembe aşılama yapılacaktı heyecanlamıştık tutar belki olur diye tam o gün eşimin görevi çıktı şehir dışına 3 günlüğüne.bilirsiniz polislikte zaten isteyince öyle izinde vermiyorlar. şansızlıkmı bu yoksa vaz mı geçmeliyim artık bilmiyorum içimi dökmek istedim çok bunaldım şuan geçen ayda böyle çatlatma iğnesi zamanında göreve gitmişti
Maaesef ya izinde vermediler belki de hayırlısı budurHakikaten nasılda denk gelmiş öyle şanssızlık olmuş bozma moralini derim vardır bunda da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?