- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Sıkma canını her iki duruma hazır olmalıyız benimde ağrım geçmiyor oldum olucam gibi mutlaka yaz haberdar et
adet oldum galiba kanamam oldu daha yeni ama pazar günü aslında günüm var saat 11de vermiştim kan ümitli değilim ama yazarım sonucuSıkma canını her iki duruma hazır olmalıyız benimde ağrım geçmiyor oldum olucam gibi mutlaka yaz haberdar et
Kızlar aşılamayı kaçıncı günde yapılıyor ortalama çatlama iğnesinden tam 36 saat sonra mı oldunuz
adet oldum galiba kanamam oldu daha yeni ama pazar günü aslında günüm var saat 11de vermiştim kan ümitli değilim ama yazarım sonucu
Yok gibi normaldede olmaz zaten hafif bi sızı var çıksa şu sonuç ona göre depresyona giricemBnde az önce sana yazmıştım ağrın var mı peki kanamayla beraber
negatif benim sonucum 1.20 çıktı kızlar çok üzgünüm inşallah sizinkiler pozitifdirBnde az önce sana yazmıştım ağrın var mı peki kanamayla beraber
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin, ben Çarşamba günü kan vereceğim inşallah sürpriz bir şekilde hasta olmazsam, senin test günü Cuma mı ?
merhaba Siz nerde yaptırdınız aşılamanızıgene tutma ihtomalide var bi kac kisi yazmis asilamayla hamle kalmislar vizde belki onlardan oluruz
merhaba Siz nerde yaptırdınız aşılamanızı
Merhaba, ben iskenderunda özel bir hastanede yaptırdım, siz nerde yaptırdınız kaçıncı gününüz ?merhaba Siz nerde yaptırdınız aşılamanızı
Merhaba, ben iskenderunda özel bir hastanede yaptırdım, siz nerde yaptırdınız kaçıncı gününüz ?
Evet ilk aşılamam 16. günümBenim bugün onuncu günüm ben İstanbul Mustafa Bahçecide yaptırdım sizin kaçıncı gününüz ilk aşılamanızmı
Doğru olabilir canım, benim 3 taneydi gelişmişKızlar aşılama yaptırırken kaç yumurtanız vardı normalde bende bu ay aşılama denicektim ama bugün kontrolde sadece 1 yumurta olduğu için doktor aşılamadan vazgeçti şansı düşürdüğü için en az 2 yumurta olmalıymış doğrusudur sizce
RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞ CNM. BENİMDE 10. GÜNÜMMerhaba kizlarr bende 3aralikta yaptirdim asilamami bugün 12.günüm kan testi yaptirdim.. Ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?