Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sıkma canını her iki duruma hazır olmalıyız benimde ağrım geçmiyor oldum olucam gibi mutlaka yaz haberdar et
Sıkma canını her iki duruma hazır olmalıyız benimde ağrım geçmiyor oldum olucam gibi mutlaka yaz haberdar et
adet oldum galiba kanamam oldu daha yeni ama pazar günü aslında günüm var saat 11de vermiştim kan ümitli değilim ama yazarım sonucu

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat versin, ben Çarşamba günü kan vereceğim inşallah sürpriz bir şekilde hasta olmazsam, senin test günü Cuma mı ?
gene tutma ihtomalide var bi kac kisi yazmis asilamayla hamle kalmislar vizde belki onlardan oluruz
merhaba Siz nerde yaptırdınız aşılamanızı

Kızlar aşılama yaptırırken kaç yumurtanız vardı normalde bende bu ay aşılama denicektim ama bugün kontrolde sadece 1 yumurta olduğu için doktor aşılamadan vazgeçti şansı düşürdüğü için en az 2 yumurta olmalıymış doğrusudur sizce

Doğru olabilir canım, benim 3 taneydi gelişmiş

Merhaba kizlarr bende 3aralikta yaptirdim asilamami bugün 12.günüm kan testi yaptirdim.. Ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…