Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

merhaba arkadaşlar ben de hayırlısı ile anne olacağım 7.haftannın içindeyim,umarım hepimiz hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alırız,sizlerin hamilelik dönemi nasıl geçiyor?ben bulantılardan gözümü açamıyorum doğru dürüst bir şey yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum hemen bu yüzden elim ayağım titriyor sürekli halsizim,çok şükür bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım da bu günler de geçer,tek korkum istediğim gibi beslenemediğim için bebeğimin zarar görmesi,dün akşam bu yüzden ağladım ben nasıl anneyim diye?bebeğimi besleyemiyorum diye?sizler ne yapıyorsunuz?bir de ben çalışıyorum öğretmenim,bu durum okul hayatımı da etkiliyor,ama şükür bebeklerimiz inşallah sağlıkla doğar hepinize iyi hamilelikler diliyorum...

Meslektaşiz. yerinde duramayan cok hareketli bir ögretmenim normalde ama artik yerimden bile kalkmiyorum. 10 yolculuk bile bütün metabolizmami etkiliyor. kendimi belli kokulara şartlandirdim.duyar duymaz başim dönmeye midem bulanmaya başliyor.

25 aralıkta öğrendim canım en son kasım 16 hastalandım

Yani 5. Haftada 1600 cikti cok normal ozaman yuksek degil.doktora gittin mi kese gordunuzmu?benimde hcg hizli artti ikiz olma ihtimali var. İkiz istiyormusun sen?ben cok korkuyorum ikiz olacak diye. Saglikli olsunlar da insallah tabi hayirlisi

Bulantilarin ne zaman basladi?benimde 5 haftalik mide bulantisina izin vermeden atistiriyorum. Biraz fazla ac kalsam midem bulaniyor.en gec 12.haftada geciyormus somestr de gelio cok sukur ayrica bebek su aralar senin vucudundaki depodan besleniyor kafana takma.benim ogrencilerimde cok fenalar onlari susturmaya calisirken cok yipraniyorum bende oturmak ne mumkun İnsallah bisey olmaz bebegime

Ben 5. Haftadayim simdiye kadar hep agridi karnim,herkesde farkli oluyor heralde senin daha once agrin olmadimi hic

Ben 5. Haftadayim simdiye kadar hep agridi karnim,herkesde farkli oluyor heralde senin daha once agrin olmadimi hic

böyle olmamıştı hafif bir karın ağrısı vardı o kadar ama çok şükür hafifledi daha iyiyim ben nasıl hamileyim bilmiyorum ya bulantı falan hak getire hiç bişey yok sadece baş dönmem var biraz

bulantılarım bir hafta önce başladı ama çok yoğun bir şekilde devam etti.benim de karnım çok aç hatta açlıktan midem kazınıyor ama yiyemiyorum canım hiçbir şey çekmiyor.uyku desen çok fazla ama yeter ki sağlıklı bebeklerimiz olsun herşeye değer

böyle olmamıştı hafif bir karın ağrısı vardı o kadar ama çok şükür hafifledi daha iyiyim ben nasıl hamileyim bilmiyorum ya bulantı falan hak getire hiç bişey yok sadece baş dönmem var biraz

bende de elhamdülillah bulantı yok ama çok fena gaz var acaba hamilelikle bağlantısı olabilr mi? ultrasonda kalbini duymasam inanamayacaktım hamile olduğuma :) ayrıca bebişlerimizin muhtemel doğum tarihleri de aynı :)

Yani 5. Haftada 1600 cikti cok normal ozaman yuksek degil.doktora gittin mi kese gordunuzmu?benimde hcg hizli artti ikiz olma ihtimali var. İkiz istiyormusun sen?ben cok korkuyorum ikiz olacak diye. Saglikli olsunlar da insallah tabi hayirlisi

evet canım keseyi gördük yarında kalp atışlarını duymaya gidicez bende eşimde ikiz çokkk istiyoruz. tabi sağlıklı olsunda ikiz tek kız erkek önemli değil

allah gönlüne göre versin arkdaşım ama ikiz bebekler normal duruma göre biraz daha riskli... ailenizde varsa genetik olarak olma ihtimali de artmış oluyor ....

sağol arkadaşım allah razı olsun... eşimin sülalesinde var ikiz bizde çok istiyoruz :) bakalım hayırlısı

arkadaşlar ben 6+6 ne kusma ne baş dönmesi hiçbişey yok çok rahatım maşallah benim gibi olan varmı

ben bebişimin kalp atışını cumartesi günü duydum harika birşey çok şükür Rabbime. bu hafta sende duyarsın inşallah ezrakuleyl. inşallah 8 ay sonrada nefes alış verişlerini görürüz kucağımızda.

Kızlaar, merhaba ben de geldim. Şöyle bir baktım da en küçük minnoş şu anda benim minnoşum sanki. 6+3 te olmamız lazım.
Kızlar benim kusma, bulantı, başdönmesi hiç bir şeyim yok ama 10 dk ayakta dursam sırtım tutuluyor, bazen de hem bel hem yumurtalık kısmı birlikte çok fena sızlama yapıyor. Sizden böyle rahatsızlığı olan var mı, ne yapıyorsunuz bunlar için?

2. hamileliğim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı, bu sefer çok kötüyüm.. Neden acaba? ikinciler hep böyle mi olur?

ben sabahları bir bardak su içsem onu kusuyorum kötü yani ama ona değer :)) cinsiyet ne zaman öğrenilecek karnımız ne zaman belirginleşir? bilgilendirirseniz sevinirm
bir de bende acayip gaz ve şişkinlik var bağırsak tembelliği gelişti aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…