merhaba arkadaÅlar ben de hayırlısı ile anne olacaÄım 7.haftannın içindeyim,umarım hepimiz hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alırız,sizlerin hamilelik dönemi nasıl geçiyor?ben bulantılardan gözümü açamıyorum doÄru dürüst bir Åey yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum hemen bu yüzden elim ayaÄım titriyor sürekli halsizim,çok Åükür bebeklerimizi saÄ salim kucaklarımıza alalım da bu günler de geçer,tek korkum istediÄim gibi beslenemediÄim için bebeÄimin zarar görmesi,dün akÅam bu yüzden aÄladım ben nasıl anneyim diye?bebeÄimi besleyemiyorum diye?sizler ne yapıyorsunuz?bir de ben çalıÅıyorum öÄretmenim,bu durum okul hayatımı da etkiliyor,ama Åükür bebeklerimiz inÅallah saÄlıkla doÄar hepinize iyi hamilelikler diliyorum...
Ne zaman ogrendin
25 aralıkta öğrendim canım en son kasım 16 hastalandım
merhaba arkadaşlar ben de hayırlısı ile anne olacağım 7.haftannın içindeyim,umarım hepimiz hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alırız,sizlerin hamilelik dönemi nasıl geçiyor?ben bulantılardan gözümü açamıyorum doğru dürüst bir şey yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum hemen bu yüzden elim ayağım titriyor sürekli halsizim,çok şükür bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım da bu günler de geçer,tek korkum istediğim gibi beslenemediğim için bebeğimin zarar görmesi,dün akşam bu yüzden ağladım ben nasıl anneyim diye?bebeğimi besleyemiyorum diye?sizler ne yapıyorsunuz?bir de ben çalışıyorum öğretmenim,bu durum okul hayatımı da etkiliyor,ama şükür bebeklerimiz inşallah sağlıkla doğar hepinize iyi hamilelikler diliyorum...
6+6 dayım kasıklarımda dün bir ağrı başladı acayip bir şişlik var umursamamaya kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorum çok korkuyorum üşütmüş olabileceğimi düşünüp ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum öle uzanıyorum hayırlısı bakalım
Ben 5. Haftadayim simdiye kadar hep agridi karnim,herkesde farkli oluyor heralde senin daha once agrin olmadimi hic
bulantilarin ne zaman basladi?benimde 5 haftalik mide bulantisina izin vermeden atistiriyorum. Biraz fazla ac kalsam midem bulaniyor.en gec 12.haftada geciyormus somestr de gelio cok sukur ayrica bebek su aralar senin vucudundaki depodan besleniyor kafana takma.benim ogrencilerimde cok fenalar onlari susturmaya calisirken cok yipraniyorum bende oturmak ne mumkun insallah bisey olmaz bebegime
böyle olmamıştı hafif bir karın ağrısı vardı o kadar ama çok şükür hafifledi daha iyiyim ben nasıl hamileyim bilmiyorum ya bulantı falan hak getire hiç bişey yok sadece baş dönmem var biraz
Yani 5. Haftada 1600 cikti cok normal ozaman yuksek degil.doktora gittin mi kese gordunuzmu?benimde hcg hizli artti ikiz olma ihtimali var. İkiz istiyormusun sen?ben cok korkuyorum ikiz olacak diye. Saglikli olsunlar da insallah tabi hayirlisi
allah gönlüne göre versin arkdaşım ama ikiz bebekler normal duruma göre biraz daha riskli... ailenizde varsa genetik olarak olma ihtimali de artmış oluyor ....
bende de elhamdülillah bulantı yok ama çok fena gaz var acaba hamilelikle bağlantısı olabilr mi? ultrasonda kalbini duymasam inanamayacaktım hamile olduğuma :) ayrıca bebişlerimizin muhtemel doğum tarihleri de aynı :)
evet öyle rabbim inş.hayırlısıyla yüzlerinidw gösterir c.tesi doktordayım inş. duyarım kalp atışınıda(bu arada evet gaz hamilelik kaynaklı)
arkadaşlar ben 6+6 ne kusma ne baş dönmesi hiçbişey yok çok rahatım maşallah benim gibi olan varmı
bende biraz baş dönmesi var ama bulantı namına hiç birşey yok bundan memnun olalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?