Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

dün gittim doktoruma vajinal ultrasonla bakıldı keseciğimizi gördük çok şükür hatta içindeki embriyoyuda 2 hafta snrada kalp atışlarını görmeye çağırdı çok şükür rabbim sana

arkadaşım iki haftaya kalmaz bence 3 5 güne kadar alttan ultrason ile görebilirsiniz pıt pıtları.... ben 5+6 da dördüm pıt pıtları ama benim hesabıma göre de 6+0 da.... rabbim bebeklerimize uzun ve sağlıklı ömürler versin

Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?

Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?
Bende 6+1 günlük hamileyim tam da bu soruyu ben de burada soracaktım goguslerdekinaci ve hassasiyet herzaman oluyor mu benim dünden beri kayboldu normalde sabah kalktığımda dokunamazdim ama bugün öyle değil cok korkuyorum

Arkadasim disci azina impilant taktirdi yani civisini 2 yil oldu daha kaplattirmadi tembelliginden yani 9 ay kalsa bisey olmaz.aniden hamile kalmissin tadini cikar.cocuk dusundugunde ya olmazsa diye stres oluosun.esinede guzel bi surpriz yap isyemesede sevinir biran once soyle

aslında bu cumartesi de gelebilirsiniz dedi ama ben duyulmazsa üzülürüm diye 2 hafta snraya bıraktım bakalım belki dayanamaz bu cumartesi gideriz.bu arada göğüslerimde anormal bir acı var nerdeyse ellerim hep orda bende geçsin diye bakıyorum

cevaplayan yok bosver Ancak kontrole gidince rahatlayabilecez sanirim hakkimizda hayirlisi olsun

arkadaşlar ben kendi hesabıma göre 6+5 deyim ama dr 6+1 desin dedi hiç umurumda değil deee bugün çok yoğun ağrılarım oldu... koşa koşa dr ye gittim birşeyin yok dedi. bununla da kalmadı aniden kanaman başlayabilir dedi. o kadar morak bozucu ki . ben zateno yoğun kan boşalması ile 3.5 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak beynimden kaynar sular döküldü...
bebek 5.3 mm, keseyi bilmiyorum... sizler ne durumlardasınız bakalım....

şuan en az 7 mm olması gerekirken benim ki 5.5 mm benim pıtırcık niye böyle kii valla moralimi bozmıyım diyorum

moralini bozma hiç sen dim dik dur inş bişi olmucak canım herşey rabbimin takdiri

kızlar beni de alın aranızaa :) ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu..b hcg 163 çıkmıştı..tekrardan doktora da gitmedm b hcg de baktrmadım çok endişe ediyorum bazen..sonra da diyorum evham yapmaaa..ama ilk hamileliğim 20.haftada hüsranla sonuçlandığı ve bir de pıhtılaşma problemim olduğu için ister istemez korkuyorum..şu an benm hesabıma göre 4+5 teyim..yani 3+5 teyken b hcg 163 çıkmştı..normal midir sizce? ve keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim?çok merak ediyorum ama çok da korkuyorum gittiğimde göremezsem die...

Canım cok guzel bence degerin.Bana kalırsa bir hafta daha bekle sonra git keseyi görürsün

Bizde burdayız kızlar:) allah hepimizin bebeklerını saglıkla kucaklarımza almamızı nasip etsin. benimde 2 düsükten sonra 1 sene aradan sonra tekrar bebegım oldugunu duyduk en umutsuz anımızsa rahmımde kist oldunu ögrendıkten 3 hafta sonrada hamılelık haberı aldım doktora daha gitmedim ama inş bu sefer saglıklı bir sekılde uslu uslu durur yaramaz:)allahım kimseye daha dogmamıs olsada evlat acısı yasatmasın.

Canım cok guzel bence degerin.Bana kalırsa bir hafta daha bekle sonra git keseyi görürsün

teşekkür ederm canım içimi ferahlattın :) bir hafta sonra derken 163 ü öğrendikten bir hafta sonra diyorsan zaten geçti..hatta yarın 10 gün olacak kan testine..10 günde baya artar herlde..hayrlısı bakalım...

allahım inşallah bunda sağlıkla sıhhatle nasip etsin canım..insan çok korkuyor cidden..ama sen hiç aklına gelmeyen anda hamile kalmışsın çok şükür..doktor kontrolünü fazla geciktrme ama bence canım..hayrlı haberler veririz inşallah kontrollerden sonra..

Bende 4 haftalik hamileyim karnim cok agriyor bi sure sonra gecer diye bekliyorum sonucta gebeligin ilrrleyen zamanlarinda agri iyi degil diye biliyorum.yani agrilarinin gecmesi normal sanirim

amin..cidden cok tedirginim ama inş bu sefer saglıklı olur hepimizin bebişleri.kontrole pazartesı gidicem dokorun ozamana bize uyan randevusu vardı. sendemı daha kontrole gitmedin?

bugün gittim kontrole..aslnda 5+0 die gittim ama doktor 5+2 dedi veee kesemiz göründü..doktor kalp atışı için 2 hafta snra çağırdı ama yolk sac da görünüyor sanırım sorun yok dedi :) çook mutluyum yaa :) inşallah böyle devam eder kızlar :)

çok sevindim:)inş kalp atısınıda duyarsın bianda kocaman olup gelir kucagına:)

bende hamileyim aralıkta öğrendim ama şimdi grip oldum öksürüp duruyorum benimle aynı durumda olan var mı? bebişimi Allaha havale ettim ama genede endişeleniyorum benim rahatsızlığımın onada zararı oluyor mu ki diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…