dün gittim doktoruma vajinal ultrasonla bakıldı keseciğimizi gördük çok şükür hatta içindeki embriyoyuda 2 hafta snrada kalp atışlarını görmeye çağırdı çok şükür rabbim sana
Bende 6+1 günlük hamileyim tam da bu soruyu ben de burada soracaktım goguslerdekinaci ve hassasiyet herzaman oluyor mu benim dünden beri kayboldu normalde sabah kalktığımda dokunamazdim ama bugün öyle değil cok korkuyorumKizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?
kızlar bende hamileyim ama ben tedirginlik korku yüzünden mahvoldum şu anda dün test yaptım çift çizgi dünya başıma yıkıldı tayınciyiz biz mayısta taşınıcaz benim ağzımda bekleme sürecinde implantlar var offf Allahım sen yardım et herşey üst üste geldi yanımda kimse yok aileler uzakta kaldım buralarda tek başıma bügün test yaptırdım iki gibi gidip sonucu alıcam doktor gidecek falan desin istiyorum bazen. temmuzdada bir düşüğüm oldu ben anneliğe hazır değilim sanırım panik halim hamilelikten korkum var banada destek çıkın derdimi anlatamıyorum bıralarda eşimde üzülsün istemiyorum
Bende 6+1 günlük hamileyim tam da bu soruyu ben de burada soracaktım goguslerdekinaci ve hassasiyet herzaman oluyor mu benim dünden beri kayboldu normalde sabah kalktığımda dokunamazdim ama bugün öyle değil cok korkuyorum
arkadaşlar ben kendi hesabıma göre 6+5 deyim ama dr 6+1 desin dedi hiç umurumda değil deee bugün çok yoğun ağrılarım oldu... koşa koşa dr ye gittim birşeyin yok dedi. bununla da kalmadı aniden kanaman başlayabilir dedi. o kadar morak bozucu ki . ben zateno yoğun kan boşalması ile 3.5 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak beynimden kaynar sular döküldü...
bebek 5.3 mm, keseyi bilmiyorum... sizler ne durumlardasınız bakalım....
cevaplayan yok bosver Ancak kontrole gidince rahatlayabilecez sanirim hakkimizda hayirlisi olsun
kızlar beni de alın aranızaa :) ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu..b hcg 163 çıkmıştı..tekrardan doktora da gitmedm b hcg de baktrmadım çok endişe ediyorum bazen..sonra da diyorum evham yapmaaa..ama ilk hamileliğim 20.haftada hüsranla sonuçlandığı ve bir de pıhtılaşma problemim olduğu için ister istemez korkuyorum..şu an benm hesabıma göre 4+5 teyim..yani 3+5 teyken b hcg 163 çıkmştı..normal midir sizce? ve keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim?çok merak ediyorum ama çok da korkuyorum gittiğimde göremezsem die...
Canım cok guzel bence degerin.Bana kalırsa bir hafta daha bekle sonra git keseyi görürsün
Bizde burdayız kızlar:) allah hepimizin bebeklerını saglıkla kucaklarımza almamızı nasip etsin. benimde 2 düsükten sonra 1 sene aradan sonra tekrar bebegım oldugunu duyduk en umutsuz anımızsa rahmımde kist oldunu ögrendıkten 3 hafta sonrada hamılelık haberı aldım doktora daha gitmedim ama inş bu sefer saglıklı bir sekılde uslu uslu durur yaramaz:)allahım kimseye daha dogmamıs olsada evlat acısı yasatmasın.
Kizlar 6+3'bugun ama size bir sorum var goguslerdeki gerginli hassasiyet aci oluyor ya sizde hala devam ediyormu ayni derecede? Bende gecen hafta baya agri vardi ama bi kac gundur yok denecek kadar azaldi bir sorunmi varki?
allahım inşallah bunda sağlıkla sıhhatle nasip etsin canım..insan çok korkuyor cidden..ama sen hiç aklına gelmeyen anda hamile kalmışsın çok şükür..doktor kontrolünü fazla geciktrme ama bence canım..hayrlı haberler veririz inşallah kontrollerden sonra..
bugün gittim kontrole..aslnda 5+0 die gittim ama doktor 5+2 dedi veee kesemiz göründü..doktor kalp atışı için 2 hafta snra çağırdı ama yolk sac da görünüyor sanırım sorun yok dedi :) çook mutluyum yaa :) inşallah böyle devam eder kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?