Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

selam

ben de bu başlığa giriş yaptım...şu an 9.haftamdayım ama inanılmaz sıkıntılı geçiyor...

bulantılar,kusmalar,öğürmeler,halsizlik...geçen hafta acilde serum bile yedim

uzun bi hikayem var anlatırım ama şu an bile duramıyorum bayılmak üzereyim...

kaç kere konu açtım ama yardımcı olan olmadı...aranızda ankarada olan varsa doktor tavsiyesi bekliyorum...şu an medicanaya gidiyoruz ama ben kararsızım...

şubatın 2 sinde randevumuz var...2 li test 11-14 haftalar arasında oluyor dimi ?

ben de 12 şubatta gideceğim ama çevremde her türlü sonucu kabul ediyorum diyip gitmeyen bir sürü nsan var. aslında ben de pek istemiyorum Sonuca göre kararımı değiştiremem gibi geliyor. ama gün aldım işte bakalım. bu arada benim dr ilk haftalarda ölçüler değişkenlik gösterebilir dedi. 6gün gerideydim sonraki gittiğimde tam günümde olmuşum.. sakın canını sıkma benim kuzeniminde 2 hafta geriden gidiyor hiç problem yokkk..:))

kızlar bilgisayarda problemim var.kaç gündür kimseyi takip edemiyorum ya şu an da ödünç bilgisayar :) benm de aşırı akıntı ve acayyip bi uyku hali dışında çok sıkıntım yok..cuma günü kalp atışı için gideceğim bakalım inşallah bi terslik yoktur bebişimde..iyi olsun da ben herşeye razıyım..hiç bişe yok gözümde..bi de kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ben..her gün vuruyor eşim ve ben her iğne yiyişimde çok şükür diyorum..allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

İgneyi neden vurunuyorsun?kan pihtilasmasimi var?

yakaladım seni yorgunbulutlar :))) ben de diyorum neden girmiyo meğer yeni topiklere geçiş yapmışsın :) ee tabi ikimizde aralıkta hamile kaldık burda karşılaşmamız da normal değil mi :) iyi olmana sevindim canım... benimde şikayetim yok valla kokulara çok hassasiyetim var tavşan gibi herşeyi koklar oldum :) iğneye de alıştım. sadece şu crinone vajinal jele alışamadım çok iğrenç aklıma gelince bile midem bulanıyo ama doktorum 3 aya kadar kullanmam gerektiğini söylüyo... napalım bebişim için değer...

arkadaşım bende iğne vuruyorum aslında tam bir teşhis konmadı ama yine de dr sen istersen veririm dedi. bende istedim 10 gündür vuruyorum... sen nereden yapıyorsun iğneni.. ben tam basenden yapıyorum.. ve de acıyor mu biraz tüyoya ihtiyacım var... Rabbim çabalarımızı görsün ve bebişleri hayırlısı ile dünyaya getirelim inş...

kızlar rüyamda üçüz oğlum olmuştu... çok tatlı bir rüya idi.. aslında çoğul gebelik diye birşey yok ama rüyadan çok keyif aldım... bugün hep ağzım kulaklarımda...

cavdacım ben ne ikili test nede üçlü test yaptırmıcm!sonuçta zeka problemi olursa yada down lu olursa gebeliğime son vereceğimi düşünmüyorm!rabbim hayırlı evlat nasip etsn diye dua ediyrm sadece o kadar,ayrıca ben çk kişiden duydm ikili test yada üçlü test sonucu kötü olup sonuçta sapasağlm doğan çocuğu!
Anneler boşuna 9 ay içinde yaşadığı stresle kalıyo günleri zindan oluyo olan yine bebeğe oluyo hiç kötü düşünmeyn eskiden testler yoktu ve inanın çoğunlukla bebekler sağlm doğuyrdu şimdi ise teknoloji gelişti herkes sakat
rabbim hepimizin evladını hayırlı etsn!sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAH

canım sağolasın ama inan kendine dikkat ettikçe sanki daha çok sakınan göze çöp batıyor, benim 5 yaşında bir kızım var inan onda doğru dürüst doktora bile gitmedim mide bulantısından iskelete dönmüştüm ama sorunsuz bir gebelik doğum geçirdim ve kızım kiloluyduda, ikinci hamileliğimde tedaviyle vede ideal kiloyla hamileliğimi geçirdim kontrollerime eksiksiz gittim hatta arada başka dr. da gittim ama yok sabah gittim dr kontrolünde tek sorun idrar yollarında üşütme vardı ki bu çoğu hamile kadında var döndüğümün akşamı bebeğimi suyu geldi 3 gün hastanede en son bebeği suni sancı yöntemiyle düşürdüm, çocuğun birşeyi varmıydı neden oldu cevap veremediler bebeğide patolojiye vermek istemedik yani anlıycan canım kafamda bir sürü korku ve endişe soru işareti var,düşükten 10 gün sonra dr. gittiğimde dr rahmin kendini hiç toplamamış demişti, bende bu güne kadar dr. gitmedim olumsuz şeyler duymak istemiyordum ama inşallah sen dediğin gibidir de rahmim kendini toplamiş olsun ALLAH c.c inşallah bu sefer bana sağlıkla doğum yapmayı sağlıklı bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin..AMİN..[/QUOTE]

canim benim hic cocugum yok ama senin gibi ilk bebegimi bes aylikken usuttukten sonra suyunun geldigini ogrendim bir yil once aralik 2011 de kaybetim suni sanciyla dusurdum ve bu yil aralik ayinda hamile kaldim her hafta dr yadim ilk gebeligimde simdi korkudan gidemiyorum

İgneyi neden vurunuyorsun?kan pihtilasmasimi var?

evet canım hafif pıhtılaşma çıkmştı bende..ondan cleaxen vuruluyorum her gün..

canım orda kızlar hep üzgünler..ben de yaralarına tuz basmak istemiyorum..ondan o topiğe hiç yazmadm..ama bu topiğe de bi kere yazabildim.bilgisyar problemliydi..eşim bi koşu gitti yenisini aldı :) canım internet aşeriyorum dedim :) dermişim :) sen jeli neden kullanıosun canım bilmiyodum ben jeli..

valla bende teşhis vr canım pıhtılaşma testinden bakıldı yani..hafif de olsa çıktı pıhtılaşma..valla ben yapamıorum eşim yapıyor..kolumdan ve bacağımdan yapıyor..kaba yerlerden tabi..doktor tarif etmişti bana..ama ben yapamıom valla benmki gayet acıyor ama insan o acıya şükreder mi? çok şükür bebeğim karnımdaki bu iğneyi vuruluyorum diyorum her vurulduğumda inan..allahım dediğin gbi çabamızı sonuçsuz bırakmasın inşallah..benle hamile kalanların bebekleri doğdu da 1 aylık oldu bile..ben herşeye silbaştan başladım..tabi buna şükr ama inşallah allahım bi dha evlat acısıyla sınamasın..duam hep böyle..

valla bende teşhis vr canım pıhtılaşma testinden bakıldı yani..hafif de olsa çıktı pıhtılaşma..valla ben yapamıorum eşim yapıyor..kolumdan ve bacağımdan yapıyor..kaba yerlerden tabi..doktor tarif etmişti bana..ama ben yapamıom valla benmki gayet acıyor ama insan o acıya şükreder mi? çok şükür bebeğim karnımdaki bu iğneyi vuruluyorum diyorum her vurulduğumda inan..allahım dediğin gbi çabamızı sonuçsuz bırakmasın inşallah..benle hamile kalanların bebekleri doğdu da 1 aylık oldu bile..ben herşeye silbaştan başladım..tabi buna şükr ama inşallah allahım bi dha evlat acısıyla sınamasın..duam hep böyle..[/QUOTE]

ben kocama yaptıramıyorum güya acı çekmiyim diye güldürüyor falan ben de hepten tırsıyorum..kolun neresinden yapıyorsun bir tarif eder misin ben de bir kez deniyim.. ama basenden başka yere hiç cesaretim yok...

aynen arkadaşım benim bebeğim de 15 günlük olacaktı... kısmet.....nasip....

Merhaba kızlar,

12. haftamdayım bende. dün dr.daydım. elhamdülillah kıpır kıpır gördüm bebeğimi. sorun yok çok şükür. hatta cinsiyetine de erkek gibi görünüyor emin değilim ama dedi. kandiliniz mübarek olsun. rabbim bebeklemizi sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

[

ben kocama yaptıramıyorum güya acı çekmiyim diye güldürüyor falan ben de hepten tırsıyorum..kolun neresinden yapıyorsun bir tarif eder misin ben de bir kez deniyim.. ama basenden başka yere hiç cesaretim yok...

aynen arkadaşım benim bebeğim de 15 günlük olacaktı... kısmet.....nasip....[/QUOTE]

canım doktorun dediğine göre dirsekten 4-5 parmak yukarıya vurucaksn..şöle iki parmağının arasına alıyodu etimi hani biraz tombul olsun die :) işte eşim öle yapıo dizimden ve dirseğimden 4-5 parmak ayarlayıp.zaten bi kere yapınca morarıyo..anlıyosun nereye vurcağını :)

kızlar benm akıntı prblemim hala var ve burda mı yazmıştım hatrlamıorum da benm akıntım resmen sarı..ve kahverengi lekelenmem de devam ediyo..enfeksiyondan korkmalı mıyım? doktora sölemiştm ama kokusu kötü değilse korkma demişti..ya içim rahat etmiyo..enfeksiyon varsa bebeğe bi zararı oluyo mu bu haftalarda ya ? bilen varsa bana yazsın lütfen

Kizlar benim 2 ablamda da kan pihtilasmasi var.ben doktoruma soyledim banada genetik test yaptirin diye.ablanin test sonuclarini getirde bi bakalim diyor. Bilmiyormu acaba? Bi de 7. Hafdamdayim gec kalmaktan da korkuyorum

Kizlar benim 2 ablamda da kan pihtilasmasi var.ben doktoruma soyledim banada genetik test yaptirin diye.ablanin test sonuclarini getirde bi bakalim diyor. Bilmiyormu acaba? Bi de 7. Hafdamdayim gec kalmaktan da korkuyorum

arkadaşım öyle düşünme ben 8. haftada başladım iğnelere hatta bugün dr den geldim şimdi tosunum 3.7 cm olmuş.... elhamdülillah...

arkadaşım benimde koyu akıntılarım vardı ... rahim ağzında yara varmış. şimdi geçti ama gittiğim 3 dr da akıntının hiç bir şekli normal değildir dedi. normali saydam ve akışkan olmasıymış benim de rengi iyice açıldı. saydama yaklaştı. sen de ihmal etme ... hem benim yaradan kaynaklanan akıntı da kokusuzdu. yorulunca ayakta çok surunca artıyordu. dinlenince olmuyordu... ama genelde enfeksiyon da olsa bebeğe pek zararı olmuyor muş. orada rahime giden tamponu aç-şması çok zor oluyormuşşş.... sağlıkla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…