Bi kadin dogumcuya git de kontrol etsin. İkili testi kacirma sakin cok onemli
selam kızlar ben ultrasona göre 7 haftalığım dün sağlık ocağına gittim aile hemşirem sata göre 9 haftalık olduğumu söledi 3 hafta sonra 2 li tarama testi yaptır dedi. daha özel doktora başlamadım sizler nezaman yaptırcaksınız ikili testi
ben de 12 şubatta gideceğim ama çevremde her türlü sonucu kabul ediyorum diyip gitmeyen bir sürü nsan var. aslında ben de pek istemiyorum Sonuca göre kararımı değiştiremem gibi geliyor. ama gün aldım işte bakalım. bu arada benim dr ilk haftalarda ölçüler değişkenlik gösterebilir dedi. 6gün gerideydim sonraki gittiğimde tam günümde olmuşum.. sakın canını sıkma benim kuzeniminde 2 hafta geriden gidiyor hiç problem yokkk..:))[/QUO
bizim burdaki ana sağlığında gebe izlem merkezi var kadın doğumcular falan var erken diye oraya bakınıyorum 11 şubata randevu verdi. çok şükür benimde şimdilik problem yok :) bulantılarım kusmalrım dahi yokrahat bi hamilelik geçiriyorum maşallah
kızlar bilgisayarda problemim var.kaç gündür kimseyi takip edemiyorum yaşu an da ödünç bilgisayar :) benm de aşırı akıntı ve acayyip bi uyku hali dışında çok sıkıntım yok..cuma günü kalp atışı için gideceğim bakalım inşallah bi terslik yoktur bebişimde..iyi olsun da ben herşeye razıyım..hiç bişe yok gözümde..bi de kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ben..her gün vuruyor eşim ve ben her iğne yiyişimde çok şükür diyorum..allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
kızlar bilgisayarda problemim var.kaç gündür kimseyi takip edemiyorum yaşu an da ödünç bilgisayar :) benm de aşırı akıntı ve acayyip bi uyku hali dışında çok sıkıntım yok..cuma günü kalp atışı için gideceğim bakalım inşallah bi terslik yoktur bebişimde..iyi olsun da ben herşeye razıyım..hiç bişe yok gözümde..bi de kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ben..her gün vuruyor eşim ve ben her iğne yiyişimde çok şükür diyorum..allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben de 12 şubatta gideceğim ama çevremde her türlü sonucu kabul ediyorum diyip gitmeyen bir sürü nsan var. aslında ben de pek istemiyorum Sonuca göre kararımı değiştiremem gibi geliyor. ama gün aldım işte bakalım. bu arada benim dr ilk haftalarda ölçüler değişkenlik gösterebilir dedi. 6gün gerideydim sonraki gittiğimde tam günümde olmuşum.. sakın canını sıkma benim kuzeniminde 2 hafta geriden gidiyor hiç problem yokkk..:))
evet arkdaşım seni çok iyi anlıyorum. senin bebeğini kaybetme sebebin ne idi.? bir de kendine çok dikkat et. çünkü benim adet düzenim falan ancak üç ayda normale dönmüştü. gerçekten çok dikkat et kendine. gerçi uzmanlar yeni bir gebeliğe hazır olmayan rahimde döllenme olmaz diyor. Yani senin rahmin toparlanmış ki hamile olabilmişin.. kendien dikkat et:)
İgneyi neden vurunuyorsun?kan pihtilasmasimi var?
yakaladım seni yorgunbulutlar :))) ben de diyorum neden girmiyo meğer yeni topiklere geçiş yapmışsın :) ee tabi ikimizde aralıkta hamile kaldık burda karşılaşmamız da normal değil mi :) iyi olmana sevindim canım... benimde şikayetim yok valla kokulara çok hassasiyetim var tavşan gibi herşeyi koklar oldum :) iğneye de alıştım. sadece şu crinone vajinal jele alışamadım çok iğrenç aklıma gelince bile midem bulanıyo ama doktorum 3 aya kadar kullanmam gerektiğini söylüyo... napalım bebişim için değer...
arkadaşım bende iğne vuruyorum aslında tam bir teşhis konmadı ama yine de dr sen istersen veririm dedi. bende istedim 10 gündür vuruyorum... sen nereden yapıyorsun iğneni.. ben tam basenden yapıyorum.. ve de acıyor mu biraz tüyoya ihtiyacım var... Rabbim çabalarımızı görsün ve bebişleri hayırlısı ile dünyaya getirelim inş...
Kizlar benim 2 ablamda da kan pihtilasmasi var.ben doktoruma soyledim banada genetik test yaptirin diye.ablanin test sonuclarini getirde bi bakalim diyor. Bilmiyormu acaba? Bi de 7. Hafdamdayim gec kalmaktan da korkuyorumevet canım hafif pıhtılaşma çıkmştı bende..ondan cleaxen vuruluyorum her gün..
canım orda kızlar hep üzgünler..ben de yaralarına tuz basmak istemiyorum..ondan o topiğe hiç yazmadm..ama bu topiğe de bi kere yazabildim.bilgisyar problemliydi..eşim bi koşu gitti yenisini aldı :) canım internet aşeriyorum dedim :) dermişim :) sen jeli neden kullanıosun canım bilmiyodum ben jeli..
valla bende teşhis vr canım pıhtılaşma testinden bakıldı yani..hafif de olsa çıktı pıhtılaşma..valla ben yapamıorum eşim yapıyor..kolumdan ve bacağımdan yapıyor..kaba yerlerden tabi..doktor tarif etmişti bana..ama ben yapamıomvalla benmki gayet acıyor ama insan o acıya şükreder mi? çok şükür bebeğim karnımdaki bu iğneyi vuruluyorum diyorum her vurulduğumda inan..allahım dediğin gbi çabamızı sonuçsuz bırakmasın inşallah..benle hamile kalanların bebekleri doğdu da 1 aylık oldu bile..ben herşeye silbaştan başladım..tabi buna şükr ama inşallah allahım bi dha evlat acısıyla sınamasın..duam hep böyle..
Kizlar benim 2 ablamda da kan pihtilasmasi var.ben doktoruma soyledim banada genetik test yaptirin diye.ablanin test sonuclarini getirde bi bakalim diyor. Bilmiyormu acaba? Bi de 7. Hafdamdayim gec kalmaktan da korkuyorum
kızlar benm akıntı prblemim hala var ve burda mı yazmıştım hatrlamıorum da benm akıntım resmen sarı..ve kahverengi lekelenmem de devam ediyo..enfeksiyondan korkmalı mıyım? doktora sölemiştm ama kokusu kötü değilse korkma demişti..ya içim rahat etmiyo..enfeksiyon varsa bebeğe bi zararı oluyo mu bu haftalarda ya ? bilen varsa bana yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?