Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

slm 22 aralıkta adet olmama gerekiyordu olmadım.24 aralıkta test yaptım negatifti ama değer yüksek olunca 28 aralıkta tekrar test yaptım 121,768 ile pozitif çıktı.
henüz doktora gitmedim.yani keseyi falan görmedim.normal şartlarda 6 haftalık olması lazım sanırım.benim gibi adetinden 6 gün sonra test yapan var mı değerler normal mi acaba .

bende adetim 7 gün geçtiğinde doktora gittim 337 çıktı değer emin olamadı 2 gün sonra tekrar gel dedi. ikinci gidişimde 770,00 gb bir değer çıktı doktor hamilesin ama adetine çok yakın bir dönemde yumurtlamışsın yoksa 9 gün gecikmeye göre bu rakam küçük dedi. inşallah hamilesin ama geç yumurtlamışsın geç döllenmiş :)

anladım cnm çok tşk ederim bilgilendirdiğin için.

hapşururken ben de çok endişe ediyorum ama şunu öğrendim ki kendimi kastığımda hada çok sızlıyor kasıklarım serbest bırakıyorum kendimi:)

hapşururken ben de çok endişe ediyorum ama şunu öğrendim ki kendimi kastığımda hada çok sızlıyor kasıklarım serbest bırakıyorum kendimi:)

kızlar ya bende 2 gece önce kötü bir şok yaşadm!korkudan bi kaç saat kendime gelemdm doğal olark bu ara sancm war ve tabi ki doktora gitmeyede korktm iki hafta sonra yine aylık randevum var ona gidince anlatrm artıkk
çok dua edelm çokkk
inş hepimiz bebişlerimizi hayrlısıyla kucağımıza alırız

iyi akşamlar kızlar ben arzu 6haftalık hamileyim allah nasip ederse 27 ağutosta geliyo bebiş keseyi gördük ama kalp atışı ve bebişi göremedik dr.küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi sizler kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz?

çook üzgünüm bu gecede sürekli öksürdüm hala öksürüyorum ve artık karnım acıyor. Allahım lütfen bebişim için iyileşmek istiyorum. ne olur bana şifa ver ve onu benm rahatsızlığımdan koru ((

enteresan bir şekilde hamile oldugumu ögrendim hiç bebiş beklemiyorduk bize kocaman bir süpriz yaptı :81:
henüz kendisini göremedim, 2-3 güne kadar doktora tekrar gidecegim. çok heyecanlıyım :18: :18: :18:

Herkese güzel hamilelikler diliyorummmm

26. Gunumde kan testinde hcg 100 cikti 30. Gunumde 900 cikti. İkiz olmama ihtimali varmi?sizin hcg degerleriniz ne durumdaydi? Belki kizacaksiniz ama ikiz istemiyorum cok stres oldum

arkdaşım ben 5+6 da gördüm ama vajinal ult. ile... benimde olması gerekenden küçük çıkıyor. 6+5 de gittim 6+2 dedi. valla teselli olsun diye söylemiyorum biz hepimiz nasıl birbirimizden olabildiğince farklıysak onlar da öyle işte çok normal olarak. geç döllenme olabilir. genetik olarak kalp atışaları geç başlayacak şekilde kodlanmış olabilir. hastane cihazları çok net olmayabilir. en normalı de zaten 7. fahtanın içinde duyulması. bence bir hafta sonra gitsen bile o pıt pıtları duyarsın inş....

26. Gunumde kan testinde hcg 100 cikti 30. Gunumde 900 cikti. İkiz olmama ihtimali varmi?sizin hcg degerleriniz ne durumdaydi? Belki kizacaksiniz ama ikiz istemiyorum cok stres oldum

arkadaşımın adeti 1 gün geçmesine rağmen hcg değeri 1000küsurlarda çıkmış ve ikiz değildi 1 bebişi oldu. benimki 7 gün geçti değer 337 çıktı. yani kişiden kişiye farklılık oluyor o yüzden bence tek bebektir.

Zaten doktorda artisin fazla oldugunu dusundu yani 4 gun sonra 500 lerde olmasi gerekiyordu benim 900 cikti.ikiz olabilir,dedi.yoksa deger normal.saol ilgin icin

ben dün gittim acile koyu akıntım var diye hemde rehim bölgemde ağrılarım var diye... 11.7 mm 7+3 ile uyumlu dedi... ancak akıntının takibinin yapılması gerekir.. Hiç bir AKINTI normal karşılanmaz dedi... yeşil olduğunu söyledi akıntımın ben ise koyu sarı olarak yorumluyordum... velhasılı kelam çok şükür 7+4 e kadar gelebildikkk...

sizler ne yapıyorsunuz valla aralık ayı hamişleri gaiblerdesiniz....

bende cumartesi günü gittim geçen hafta 5+5 günlüktü gese görüldü,bir hafta sonra 6hafta 5 günlük diye gittim hayır dedi tabi doktorumu da değiştirdim bu doktorumu çok sevdim. 6hafta 3 günlük dedi annesi kalp atışını da duydum ne kadar hızlı atıyor yavrucum miniğim hiç annesini üzmedi Allahıma Hamd olsun şükürler olsun stresli gidiyorum doktora ama çok şükür iyi dedi.ay sonunda tekrar gidicem kalp atışları devam ediyor mu bakacakmış.ama kızlar ceviz ,tahin,medine hurmasını çok tüketin çok faydalı olduğunu söylediler allaha şükür miğde bulantımda yok çok rahat geçiriyorum.RABBİM elimize almayı nasip etsin yavrucuklarımızı inş.

aman arkadaşım sakın hurmayı fazla tüketme çok faydalı tamam da.... rahim ve vajinal kasları çok gevşetiyor... hatta hamileliğin son günlerinde bol bol yiyor hamileler. kolay doğsun diye.... ceviz ve tahin faydalı gerçekten sinir dokusunun oluşumu için

arkadaşlar ben 6+4 hamileyim ilk öğrendiğimde değerlerim 1657 çıktı ikiz olma ihtimali varmı çok istiyorum

arkadaşlar ben 6+4 hamileyim ilk öğrendiğimde değerlerim 1657 çıktı ikiz olma ihtimali varmı çok istiyorum

allah gönlüne göre versin arkdaşım ama ikiz bebekler normal duruma göre biraz daha riskli... ailenizde varsa genetik olarak olma ihtimali de artmış oluyor ....

6+6 dayım kasıklarımda dün bir ağrı başladı acayip bir şişlik var umursamamaya kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorum çok korkuyorum üşütmüş olabileceğimi düşünüp ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum öle uzanıyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…