2. hamileliğim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı, bu sefer çok kötüyüm.. Neden acaba? ikinciler hep böyle mi olur?
ben sabahları bir bardak su içsem onu kusuyorum kötü yani ama ona değer :)) cinsiyet ne zaman öğrenilecek karnımız ne zaman belirginleşir? bilgilendirirseniz sevinirm
bir de bende acayip gaz ve şişkinlik var bağırsak tembelliği gelişti aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan varmı?
Kızlaar, merhaba ben de geldim. Şöyle bir baktım da en küçük minnoş şu anda benim minnoşum sanki. 6+3 te olmamız lazım.
Kızlar benim kusma, bulantı, başdönmesi hiç bir şeyim yok ama 10 dk ayakta dursam sırtım tutuluyor, bazen de hem bel hem yumurtalık kısmı birlikte çok fena sızlama yapıyor. Sizden böyle rahatsızlığı olan var mı, ne yapıyorsunuz bunlar için?
2. hamileliğim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı, bu sefer çok kötüyüm.. Neden acaba? ikinciler hep böyle mi olur?
ben bebişimin kalp atışını cumartesi günü duydum harika birşey çok şükür Rabbime. bu hafta sende duyarsın inşallah ezrakuleyl. inşallah 8 ay sonrada nefes alış verişlerini görürüz kucağımızda.
arkadaşım ilki kızmıydı erkek miydi peki? genelede kız çocuklarının anneyi biraz daha fazla yorduğunu duyuyorum çevremden... Erkekler biraz daha sorunsuz oluyormuş:)))
Kac haftalikken duydun?bende 5+3 te duyarmiyimki hcg 12000lerde
dün gittim doktoruma sata göre 7+4 ken ultrasona göre 6+3 olduğumu söyledi ve malesf vajinal bakılmasına rağmen kalp atışı görülmedi 8. haftaya kadar yolu var dedi ama çok fena moralim bozuldu dünya başıma yıkıldı sanki perşembe tekrar çağırdı bakalım o zaman ne olucak çok korkuyorum allah ım bana yardım et
içini ferah tut canım 6 hafta duyulableceği en erken süre zaten, benim bir çok tanıdığım var 7 haftalıkken 8 haftalıkken kalp atışını duyan.
kızlar çok fena grip olmuştum yeni atlattım ilaç da içemeyince ne zor oluyormuş
selam kızlar ben ultrasona göre 7 haftalığım dün sağlık ocağına gittim aile hemşirem sata göre 9 haftalık olduğumu söledi 3 hafta sonra 2 li tarama testi yaptır dedi. daha özel doktora başlamadım sizler nezaman yaptırcaksınız ikili testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?