Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

2. hamileliğim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı, bu sefer çok kötüyüm.. Neden acaba? ikinciler hep böyle mi olur?

hayır canım ikinciler böyle olmaz..
benim de ikinci de başka başka sıkıntılarım olmuştu
doktorun söylediği şey ise her hamilelik aynı olmaz olmuştu..yani ilki öyle ise ikinci de öyle olacak diye birşey yok
hayırlı doğumlar dilerim .inşallah kısa sürede geçer bulantılarınız..

zor ya ..kusmadım ben hiç iki hamileliğimde de..ama doktorlar kusanlar için yataktan kalkmadan önce başucunda çubuk kraker bulundurmalarını söylerdi ..yataktan kalkmadan evvel bir kaç tane yemeniz gerekiyor...bastırır mideyi..
cinsiyet ikili test yapılırken yada sonucu almaya gidildiğinde söyleniyor genellikle..yani 14 hafta da ...
daha erken de tahminde bulunan doktorlar oluyor..
genelde erkekse çabuk farkediyor doktorlar..benim iki oğlum oludğu için biliyorum..

göbek ise 4 aydan sonra çıkmaya başlamıştı benim...
4 ay bitip de 5 aya girdiğimizde yani

ama öncesinde hazımsızlıktan oluşan bir şişlik vardı...
hareketleri de 16 haftalık falan hissetmiştim..ama ilk hamilelikte daha sonraları hissedilir diye biliyorum..yani 18 hafta da falan....

arkadaşım hormonlarımız normalden farklı çalışıyor işte ne yapalım. ama vücudunun sana anlatmak istediklerine kulak ver bence... demekki ayakta pek durmaman gerekiyor... rahim özellikle 7. haftada çok hızlı geliştiği için (bebek iki katına çıkıyor) gerilmeler kasılmalar olabilir. ancak rahatsız ediyorsa dr ye kesin görün:)))

2. hamileliğim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı, bu sefer çok kötüyüm.. Neden acaba? ikinciler hep böyle mi olur?

arkadaşım ilki kızmıydı erkek miydi peki? genelede kız çocuklarının anneyi biraz daha fazla yorduğunu duyuyorum çevremden... Erkekler biraz daha sorunsuz oluyormuş:)))

Kac haftalikken duydun?bende 5+3 te duyarmiyimki hcg 12000lerde

çok fena gribim tam sırasıydı hapşurucam diye ödüm patlıyo dakikada 5 kez hapşuruyorum hemen geçirmem lazım hemen

merhaba arkadaşlar, Bende bugün kan ve idrar testi yaptırdım. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı. Bol bol su içmem gerekiyor, Su içmeyi de hiç sevmem, zorlayacağım artık kendimi bebişim için.

benm şimdiden karnım çıkmaya başladı
bulantılarm ve halsizliğim hat safhada devam ediyor
ayrıca soğuk almışım kulağm iltihaplandı ilaç içemyrm da çok sancıyo işitme kaybı oldu artık!!!
önümüzdeki haftada ilk aylık kontrolüm var ayrıca çokta heyecanlıyım tabi birazda korkuyorm kötü bişi söylerse diye
Allahım şu ayları hayırlısıyla bi atlatsak sonrası çok güzel olacak inşALLAH!!!

Ayrıca aramıza yeni katılan herkesi tebrik ediyorm!rabbim hepimizin evladını hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn

kızlar benim düne kadar gece uykularım yok gibiydi. 3.30-4.00 gibi uyanıyordum mide rahatsızlığından uyuyamıyordum 7 ye kadar falan. bir de gün içinde hep bir baş dönmesi oluyordu sanki uçuyormuşum gibi... dün ve bugün yok denecek kadar az endişelenmeli miyim?

4 gün önce dr ye gittiğimde bir sorun yoktu ama kızlar ne dersiniz? sizi öpüyorummmmm

Kac haftalikken duydun?bende 5+3 te duyarmiyimki hcg 12000lerde

ben duyduğumda doktorum 6 haftalık demişti arkadaşım ama bu siteye göre o hafta 7 haftalık görünüyordum sanırım. yani 5 ocakta duydum kalbini bitanemin.. inşallah hala atıyordur :))

dün gittim doktoruma sata göre 7+4 ken ultrasona göre 6+3 olduğumu söyledi ve malesf vajinal bakılmasına rağmen kalp atışı görülmedi 8. haftaya kadar yolu var dedi ama çok fena moralim bozuldu dünya başıma yıkıldı sanki perşembe tekrar çağırdı bakalım o zaman ne olucak çok korkuyorum allah ım bana yardım et

merhaba kızlar. ben 31 aralıkta öğrendim bebişimi.. kan testinde çıktı ama ultrasyonda kesem gözükmedi. 1 hafta sonraki randevumda kesem göründü.. bende bulantı vs yok şuan. normade kaç haftada başlar acaba. sadece kabızlık var birde geğirti çok oluyoo:26:

içini ferah tut canım 6 hafta duyulableceği en erken süre zaten, benim bir çok tanıdığım var 7 haftalıkken 8 haftalıkken kalp atışını duyan.

Son düzenleme:
6. Haftadayim bulanti karin agrisi, kabizlik, halsizlik ne arasaniz var bide calisiyorum ayaga kalkacak halim yokya bu daha ne kadar boyle devam ederki??icimde 2 mm buyuklugunde bi canavar var vucuduma ortak olmus.tum emerjime ortak oluyor.hemen acikiyor hadi çişim geldi diyor.bi rahat birakmiyor:))

selam kızlar ben ultrasona göre 7 haftalığım dün sağlık ocağına gittim aile hemşirem sata göre 9 haftalık olduğumu söledi 3 hafta sonra 2 li tarama testi yaptır dedi. daha özel doktora başlamadım sizler nezaman yaptırcaksınız ikili testi

Bi kadin dogumcuya git de kontrol etsin. İkili testi kacirma sakin cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…