Ben artık yokum burda geçen çarşamba kalp atımı duyulmadğından kürtaj oldum.rabbim sizlere bebişlerinize sağlık sıhhat versin
canım çaloıştığım için izin aldım. dinlendim.ve bol mandalina portakal ile atlattım ço şükür:2:nasıl atlattın ya ben 1 hafta oldu hala berbatım koku duyumu kaybettim burnum zerre kadar koku almıyo çok fenayım
GEÇMİŞ OLSUN arkadaşım allah sabır versin... hamile kalışımızda onunun devam etmesi de etmemesi de o kadar gizemli ki bir açıklaması yok işte. kaderimizde yazılanı yaşıyoruz. bende 14 haftalık bebeğimi kaybettiğmde kendimi suçladım, hatta herkesi suçladım hep bir neden aradım ama işin içinden çıkamadım. yine de çok şükür ki aylar sonra onca umuda kapıldıktan sonra değil de şimdi demek lazım belki de. Metanetini koru arkadaşım korunma süren bitince inşallah buralarda tekrar güzel yazılarını okuyacağız.ve de yeni olacak olan bebeğine haksızlık etme ve sadece onu düşünerek kendine, psikolojine ve bedenine çok iyi bak.....Ben artık yokum burda geçen çarşamba kalp atımı duyulmadğından kürtaj oldum.rabbim sizlere bebişlerinize sağlık sıhhat versin
Ben artık yokum burda geçen çarşamba kalp atımı duyulmadğından kürtaj oldum.rabbim sizlere bebişlerinize sağlık sıhhat versin
GEÇMİŞ OLSUN arkadaşım allah sabır versin... hamile kalışımızda onunun devam etmesi de etmemesi de o kadar gizemli ki bir açıklaması yok işte. kaderimizde yazılanı yaşıyoruz. bende 14 haftalık bebeğimi kaybettiğmde kendimi suçladım, hatta herkesi suçladım hep bir neden aradım ama işin içinden çıkamadım. yine de çok şükür ki aylar sonra onca umuda kapıldıktan sonra değil de şimdi demek lazım belki de. Metanetini koru arkadaşım korunma süren bitince inşallah buralarda tekrar güzel yazılarını okuyacağız.ve de yeni olacak olan bebeğine haksızlık etme ve sadece onu düşünerek kendine, psikolojine ve bedenine çok iyi bak.....
aynen bende ıkı hafta once kalp atımı duyulmadıgından alındı..nıe bole oluyordu kı
çok saol arkadaşım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin eksikliğini göstermesinAllah sabır versn arkadaşm eminim çok zordur inan çok üzüldm!
ama bebekler ilk aylarnda genlerinde hasar varsa kendi kendilerini yok ediyolar öyle düşün!
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsn, hayırlı zamanda inş
kızlar bebek ne zaman yukarı doğru çıkacak. ben merkla bekliyorum. hala çok aşağıda.... ve tam kasıklarımda elime top gibi bir şişkinlik geliyor. siz de durum nasıl....
Benimki daha 9 haftalik o yuzden bisi diyemicem.ama 16. hafta gibi artik brlirmeye baslar.bulantin falan oldumu 12. Haftadadin olduysa gectimi?
arkadaşım kusmak değilde midem hep rahatsız hatta geceleri bile uyumak istemiyorum. içim çok daralıyor. gece kış gününde bile camı açıp uyuyabildiğim oluyor. hala geçmedi aynen devam ediyor.( ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu hem de hiç bu çok daha farklı)
sen ne durumlardasın... Allah tamamına erdirsin
cinsiyetini öğrenene var mı ben 13. haftadayım ay sonuna doğru gidicem garanti olsun diye
ben 5 gün önce gittim dr daha erken dedi. benim gönlümden hep erkek geçiyor. inş erkek haberini duymayı bekliyorum... öğrenenler varsa bizimle paylaşabilir mi?cinsiyetini öğrenene var mı ben 13. haftadayım ay sonuna doğru gidicem garanti olsun diye
arkadaşım benimde koyu akıntılarım vardı ... rahim ağzında yara varmış. şimdi geçti ama gittiğim 3 dr da akıntının hiç bir şekli normal değildir dedi. normali saydam ve akışkan olmasıymış benim de rengi iyice açıldı. saydama yaklaştı. sen de ihmal etme ... hem benim yaradan kaynaklanan akıntı da kokusuzdu. yorulunca ayakta çok surunca artıyordu. dinlenince olmuyordu... ama genelde enfeksiyon da olsa bebeğe pek zararı olmuyor muş. orada rahime giden tamponu aç-şması çok zor oluyormuşşş.... sağlıkla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?