Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

Ben artık yokum burda geçen çarşamba kalp atımı duyulmadğından kürtaj oldum.rabbim sizlere bebişlerinize sağlık sıhhat versin

Ben artık yokum burda geçen çarşamba kalp atımı duyulmadğından kürtaj oldum.rabbim sizlere bebişlerinize sağlık sıhhat versin

aynen bende ıkı hafta once kalp atımı duyulmadıgından alındı..nıe bole oluyordu kı

GEÇMİŞ OLSUN arkadaşım allah sabır versin... hamile kalışımızda onunun devam etmesi de etmemesi de o kadar gizemli ki bir açıklaması yok işte. kaderimizde yazılanı yaşıyoruz. bende 14 haftalık bebeğimi kaybettiğmde kendimi suçladım, hatta herkesi suçladım hep bir neden aradım ama işin içinden çıkamadım. yine de çok şükür ki aylar sonra onca umuda kapıldıktan sonra değil de şimdi demek lazım belki de. Metanetini koru arkadaşım korunma süren bitince inşallah buralarda tekrar güzel yazılarını okuyacağız.ve de yeni olacak olan bebeğine haksızlık etme ve sadece onu düşünerek kendine, psikolojine ve bedenine çok iyi bak.....

kızlar biliyorum içinizden çok saçma bulacaksınız ama ben 5 6 gün de bir dr ye gidiyorum. içimdeki o his beni hiç rahat bırakmıyor. kalp atışarını duyma ihtiyacım hiç bitmiyor. sadece kalp atışlarını görüyorum ya o bana yetiyor. diğer söylediklerini masal gibi dinliyorum.
şimdi yine dr dn geldim 5.1 cm olmuş. kafasını kolunu bacaklarını hep gördüm. boğazım düğüm düğüm oldu o mucize karşısında. kolunu uzatmış yukarı keyif çatıyordu. sonra önceki meleğimi gördüm sanki onunda eli ağzında kalbi atmıyordu. öylece kalakalmıştım. duygusuz ruhsuz.......

içimdeki mucize karşısında küçülüyorum, eriyorum, bitiyorum sanki. Allahım sen bu duygudan kimseyi mahrum bırakma diye yalvarıyorum...

Allah sabır versn arkadaşm eminim çok zordur inan çok üzüldm!
ama bebekler ilk aylarnda genlerinde hasar varsa kendi kendilerini yok ediyolar öyle düşün!
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsn, hayırlı zamanda inş

teşekkür ederim arkadaşım iyiyim atlattım aklıma getirmemeye çalışıyorum arkama değil önüme bakıyorum ben rabbimden hayırlısını istemiştim demekki hayırlısı buymuş şu anda tek istediğim beklemeden tekrar hamile kalmak

çok saol arkadaşım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin eksikliğini göstermesin

kızlar bebek ne zaman yukarı doğru çıkacak. ben merkla bekliyorum. hala çok aşağıda.... ve tam kasıklarımda elime top gibi bir şişkinlik geliyor. siz de durum nasıl....

kızlar bebek ne zaman yukarı doğru çıkacak. ben merkla bekliyorum. hala çok aşağıda.... ve tam kasıklarımda elime top gibi bir şişkinlik geliyor. siz de durum nasıl....

Benimki daha 9 haftalik o yuzden bisi diyemicem.ama 16. hafta gibi artik brlirmeye baslar.bulantin falan oldumu 12. Haftadadin olduysa gectimi?

Benimki daha 9 haftalik o yuzden bisi diyemicem.ama 16. hafta gibi artik brlirmeye baslar.bulantin falan oldumu 12. Haftadadin olduysa gectimi?

arkadaşım kusmak değilde midem hep rahatsız hatta geceleri bile uyumak istemiyorum. içim çok daralıyor. gece kış gününde bile camı açıp uyuyabildiğim oluyor. hala geçmedi aynen devam ediyor.( ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu hem de hiç bu çok daha farklı)
sen ne durumlardasın... Allah tamamına erdirsin

Bende oyleyim ama gececek diye bekliyorum nereyi okusam 2. 3 ayin cok rahat gectigi yaziyor.herkes de oyle diyor.kusmamak lazim dusuk riski icin bakalim İnsallah duzeliriz

cinsiyetini öğrenene var mı ben 13. haftadayım ay sonuna doğru gidicem garanti olsun diye
ben 5 gün önce gittim dr daha erken dedi. benim gönlümden hep erkek geçiyor. inş erkek haberini duymayı bekliyorum... öğrenenler varsa bizimle paylaşabilir mi?

kızlar ne durumlardasınız. 3 5 kişimiyiz yahu... bebişler ne alemdeler bakalım. ben yarın yine gideceğim iğne yazdırmaya. gelince inş hayırlı haberleri veririm size. Allah yardımcımız olsun....

canım doktora yine söledm o da fitil verim ama çok tavsiye etmiyorz 12. haftaya kadr dedi..ben de aldım ama çok şükür kullanmadan azaldı ya akıntım..bebeğe de zararı olmaz şimdi daha deyince rahatladım zaten..

Bu arada bazı arkadaşlar üzücü olaylar yaşamış..onlara yürekten geçmiş olsun diyorum..arkadaşlar ilk kaybınız mı bilmiorum ama ben hep büyüdükçe daha zor oluyor onu biliyorum..allahımın takdir ettiği en hayırşısıdır muhakkak..allahım tez zamanda yine yaşatsın bu duyguları..hiç yılmayın..dua ve sabır..

BENİM LEKELENMELERİM de geçti sanırım artk.bayadr olmuor..ama yine de aklıma takılıyor işte..iğneye aspirine folik asite devam...cumartesi kontrole gidicem bakalım..ama benm için en önemlisi 12. haftada ense kalınlığı..allahım bu sefer kötü şeyler duymayayım diyorum ama snra yine hayrlısı diyorum..hayrszsa olmasın diyorum..ne yapalım allahım en iyisini biliyor..biz neyiz ki? inşallah hepimiz için iyi olur..

SİZLER NASILSINIZ KIZLAR? HABERDAR EDİN BENİ 15 TATİL NEDENİYLE UZAK KALDIM BAYA..

benm bulantılrm hafifledi çok şükür ama baş ağrılarım bir türlü geçmk bilmiyo özellkle geceleri uyuyamıyorm sürekli ağrıyla uyanıyorm çk zor uyuyrm bi daha zaten burnum da iyice tıkandı nefes almakta zorlanıyrm hatta akşmları boğlck gibi oluyrm!
gçen sağlık ocağına gittim tansiyonm düşük ama nabzım yüksek bebeğin nabzıda yüksek belkide hep bu nefes problemnden bilmiyrm rabbim sonumuzu hayır etsn inşşş

kızlar ben burün yine ve gene dr ye dittim. ilaç yazdırmak için. hemde bebişa baktık aman allahım görseniz kıpırkıpırdı. dr karnıma hazlıca bastırıyor bilerek o da resmen "anneme dokunma lennnn"
der gibi hepten çıldırıyordu. bir de dr iyice büyüttü. ekranı bebeğimin yüzün gözünü gördüm.... RABBİM BU MUCİZEYİ BEKLEYEN HERKESE TATTIRSIN İNŞ. bakmalara doyamadım minik canavara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…