benm bulantılrm hafifledi çok şükür ama baş ağrılarım bir türlü geçmk bilmiyo özellkle geceleri uyuyamıyorm sürekli ağrıyla uyanıyorm çk zor uyuyrm bi daha zaten burnum da iyice tıkandı nefes almakta zorlanıyrm hatta akşmları boğlck gibi oluyrm!
gçen sağlık ocağına gittim tansiyonm düşük ama nabzım yüksek bebeğin nabzıda yüksek belkide hep bu nefes problemnden bilmiyrm rabbim sonumuzu hayır etsn inşşş
kızlar ben burün yine ve gene dr ye dittim. ilaç yazdırmak için. hemde bebişa baktık aman allahım görseniz kıpırkıpırdı. dr karnıma hazlıca bastırıyor bilerek o da resmen "anneme dokunma lennnn"
der gibi hepten çıldırıyordu. bir de dr iyice büyüttü. ekranı bebeğimin yüzün gözünü gördüm.... RABBİM BU MUCİZEYİ BEKLEYEN HERKESE TATTIRSIN İNŞ. bakmalara doyamadım minik canavara....
saol arkdaşım. inş görürsün zaten biliyorsundur da. tatlı yiyip git. bana hep diyorlardı. denedim gerçekten işe yarıyormuç valla yerinde duramıyordu. yarım mutlaka yaz güzel haberlerini... Allahım ne kadar yüsin...
hiiiç duymamıştım inanır msn :) ama denicem yarın bakalım..inşallah sorunsuz bi şeklde görüp gelirim meleğimi...çoook korkuyorum ilk bebeğimde 10.haftada başlamıştı bütün sıkıntılar.herlde ondan mı nedir hiç bu kadr içim sıkılmamıştı kontrole giderken hep pozitiftim..şimdi çok sıkılıyor içim ya..bi gidip gelseydik
cavdaaaa nerelerdesiiiiiin?
bebişimi görmeye gittim geldm çok şükr bi sorun yok dedi doktorumuz..herşeyi güzel görünüyor haftasıyla uyumlu dedi :) hareket etmiyodu biraz canım sıkıldı ama çaktrmadım..sonra doktor teyzemiz bi öksür bakalım dedi bana anlam veremedm..öksürünce ne demek istediğini anladım...meleğim kıpır kıpır öyle hareketlendi ki öksürükle :):):):) bayıldım yaaa...gerçekten mükemmel bi görüntü:) allahım böyle devam ettirsin inşallah yaa..inanılmaz heyecanlıyım...ilk gebeliğimde tam da bu haftalarda ense kalınlığı tespit edilmişti..özellkle sordum..kesnlkle öyle bi görüntü yok şu an dedi..tabi 12.haftada ikili test yapılınca kesinleşir dedi ama ben hiiiç olumsuz düşünmüyorum ya..herşey iyi olucak allahımın izniyle..
oyyyy kuzuya bak sen annesini sevindirmiş. hayırlı evlat 11 haftasında belli olur. aferin yeğenime benim ya. aynı duygular içinde biri olarak şimdi yine mutlu oldum ....Allah o acı tecrübelerimizi bir daha yaşatmasın bize. ben salı günü 2 li teste girecem bakalım. sen ne zaman gidiyorsun. zaten bizden başka aralık ayında hamiş olan yok herhalde kaldık başbaşa:))))
merhaba arkadaşlar ben de varım aranızda ben de aralık ayında öğrendim hamileliğimi son adet tarihim 25 kasım umarım hayırlısı ile alırız kucaklarımıza ya siz bu gebelik çizelgesini nasıl yaptınız?
cavdaaaa nerelerdesiiiiiin?
bebişimi görmeye gittim geldm çok şükr bi sorun yok dedi doktorumuz..herşeyi güzel görünüyor haftasıyla uyumlu dedi :) hareket etmiyodu biraz canım sıkıldı ama çaktrmadım..sonra doktor teyzemiz bi öksür bakalım dedi bana anlam veremedm..öksürünce ne demek istediğini anladım...meleğim kıpır kıpır öyle hareketlendi ki öksürükle :):):):) bayıldım yaaa...gerçekten mükemmel bi görüntü:) allahım böyle devam ettirsin inşallah yaa..inanılmaz heyecanlıyım...ilk gebeliğimde tam da bu haftalarda ense kalınlığı tespit edilmişti..özellkle sordum..kesnlkle öyle bi görüntü yok şu an dedi..tabi 12.haftada ikili test yapılınca kesinleşir dedi ama ben hiiiç olumsuz düşünmüyorum ya..herşey iyi olucak allahımın izniyle..
merhaba arkadaşlar ben de varım aranızda ben de aralık ayında öğrendim hamileliğimi son adet tarihim 25 kasım umarım hayırlısı ile alırız kucaklarımıza ya siz bu gebelik çizelgesini nasıl yaptınız?
bende geçen gittiğimde öksürmeler dt tarafından dürtülmeler hiç kıpırdamadı kuzucuk bu hafta çikolata yiyip gittim ellerr bıcır bıcır yesin onu annesi çok duygulandım göz yaşlarım aktı gitti rabbim bebişlerimizi sağ salim kucamıza almayı nasip etsin inş
hoşgeldin canım..allahım hayırla sağlıkla devam ettirsin inşallah...cavda tarif etmiş gebelik takvimini ordan yapılıyo işte :)
amiiiinnnnnnnnn innnşaaaaaaallllahhhhhhhh...allahım herkese de nasip etsn..hep dualarımda hamile kalamayan, kalıp da bebeğini kaybedenler..allahım kimsenn kucağını boş bırakmasın inşallah..o muhteşem görüntüyü herkese nasip etsin ya..her kadının görmesini yürekten istiyorum..
aaa bi de doktor teyzemiz bize bacak arası biraz toplu duruyo dedi :):) benm içimden de ilk idrar testi yaptğımdan beri erkek geçiyo ama hayırlısı en önemlisi sağlık..sizlerde var mı cinsiyet belirtileri?
amin inş canım benim allah isteyen herkese bu dyguyu yasatsın anlatılmaz yasanır derlerya işte o duygu bu duygu bence dr teyzesi kız olabilir ama daha erken dedi benimde enbaştanberi içimden kız geçmişti ama bilmiorum hayırlısı ilk bebeğim olacak inş sağlıcakla gelsinlerde kızıda bir erkeğide babasıda kız istiyor bakalım hayırlısı
merhaba kızlar. uzun zamandır yazmıyorum. 15. haftadayım çok şükür. ense kalınlığı iyi dedi dr. baş ağrılarım oldu geçen hafta çok şiddetliydi şükürler olsun kısa sürdü. geniz akıntısı hiç bitmiyor nerdeyse. bulantılarımda baya azaldı.
CAVDA nasılsın canım? yine kimsecikler yok :)
Herkese merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir uzun bir aradan sonra dün okula başladım ilk gün benim için çok zor geçti gece dayanamayıp acile gittik bir serum yedim ama sanırım serumda dokundu gece daha kötü oldum çok şükür bugün daha iyiyim okula gelebildim ama yine de çocuklara karşı çok verimli olamadığım için üzülüyorum hamilelik gerçekten zor bir dönemmiş ama çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım da bu günler de geçer siz de durumlar nasıl?
cavda ben zihin engeliler sınıf öğretmeniyim tenefüse çıkma hakkım yok dolayısıyla ben de nöbet diye bir şey yok ama senin dediğin şeyi hiç duymadım ben sadece 6.aydan sonra nöbet tutulmuyor diye biliyorum ama biraz da müdüre kalmış bir durum müdür eğer okulda yeterli öğretmen varsa hamile bayana isterse nöbet veremez diye biliyorum ikili test epey uzun sürüyor mu?benim de haftaya pazartesi testim var eğer uzun sürüyorsa okuldan izin alırım gerçi dersim 1 de bitiyor hepimize allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?