Herkese merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir uzun bir aradan sonra dün okula başladım ilk gün benim için çok zor geçti gece dayanamayıp acile gittik bir serum yedim ama sanırım serumda dokundu gece daha kötü oldum çok şükür bugün daha iyiyim okula gelebildim ama yine de çocuklara karşı çok verimli olamadığım için üzülüyorum hamilelik gerçekten zor bir dönemmiş ama çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım da bu günler de geçer siz de durumlar nasıl?
iyiyim yorgun bulutlar arkadaşım bende bugün okula gitmedim ikili test ayrıntılı ult falan yaptılar. zaten ben o kalp atışlarını görüyorum ya bana yetiyor. ama bu defa baya tembellik yaptı. bir açıyı yakalamaya çalıştı dr. ama bizimki yok hiç istifini bile bozmadı.zar zor bakabildi. ama annesine güzel pozlar verdi.
iyiyim yorgun bulutlar arkadaşım bende bugün okula gitmedim ikili test ayrıntılı ult falan yaptılar. zaten ben o kalp atışlarını görüyorum ya bana yetiyor. ama bu defa baya tembellik yaptı. bir açıyı yakalamaya çalıştı dr. ama bizimki yok hiç istifini bile bozmadı.zar zor bakabildi. ama annesine güzel pozlar verdi.
geçmiş olsun arkadaşım.dikkat et kendine..ben de öğretmenm..ilk gün bende mahvolmuştum sanki..hatta ben mi abartıyorum dedm ama herkes aynı sanırım..eve geldiğimde böle grip öncesi kemikler ağrır ya öyle ağrıyo her yanım..ama dediğin gbi bebişler sağlıklı olsn da gerisi boş..ben herşeye şükrediyorum..allahım beterinden korusun inşallah..
aman göstermezse göstermesin canım sağlıklı olsun da gerisi boş..çok şükür sen atlatmışsım ikili testi falan..sıra bizde..inşallah sıkıntısız geçer hepimizin..
herkese iyi akşamlar bugün düne göre daha iyiyim çok şükür ya hepimiz öğretmeniz neredeyse birbirimizi daha iyi anlarız ben gaziantep te oturuyorum aslen aydınlıyım ama eşimin görevi gereği şu an buradayız aranızda cinsiyetini öğrenen var mı ben merak etmeye başladım...
Arkadaslar bende ogretmenim,hamileyken su aylik kontrollerde okul izin vermek zorunda diye biliyorum.mevzuatta boyle birsey okudum.yani bosuna rapor haklarini bitirmeye gerek yok.bu arada kac saat derse giriyorsunuz?
herkese günaydın kızlar bugün çok şükür daha iyiyiz yalnız benim sürekli geğirme ve hıçkırma sorunum var sizde de bu durumu yaşayan var mı?yorgun bulutlar senin de antep te olmana çok sevindim biz antepe temmuz da taşındık eviniz adalet sarayına çok yakın şehitkamil de oturuyorum okulum da evime yakın çok şükür sen hangi köydesin ben kontrol için özel hatem hastanesine gidiyorum doktorum Nazire Hanım çok memnunum kendisinden senin doktorun kim?kızlar daha çok erken ama doğum sonrası ne yapmayı düşünüyorsunuz?hepimizin doğumları ağustos sonu eylül başı olacak nasipse...dolayısıyla doğum öncesi izinlerimiz otomatik olarak yanıyor doğum sonrasına aktarma hakkımız yok eğer doğum izni uzatılamazsa 8 haftalık süremiz kalıyor bebekler çok küçük olacak bizde her iki taraf ta burada değil ben büyük ihtimal ücretsiz izne ayrılacağım sizler neler düşünüyorsunuz?herkese kolay gelsin kendinize ve meleklerinize iyi bakın...
herkese günaydın kızlar bugün çok şükür daha iyiyiz yalnız benim sürekli geğirme ve hıçkırma sorunum var sizde de bu durumu yaşayan var mı?yorgun bulutlar senin de antep te olmana çok sevindim biz antepe temmuz da taşındık eviniz adalet sarayına çok yakın şehitkamil de oturuyorum okulum da evime yakın çok şükür sen hangi köydesin ben kontrol için özel hatem hastanesine gidiyorum doktorum Nazire Hanım çok memnunum kendisinden senin doktorun kim?kızlar daha çok erken ama doğum sonrası ne yapmayı düşünüyorsunuz?hepimizin doğumları ağustos sonu eylül başı olacak nasipse...dolayısıyla doğum öncesi izinlerimiz otomatik olarak yanıyor doğum sonrasına aktarma hakkımız yok eğer doğum izni uzatılamazsa 8 haftalık süremiz kalıyor bebekler çok küçük olacak bizde her iki taraf ta burada değil ben büyük ihtimal ücretsiz izne ayrılacağım sizler neler düşünüyorsunuz?herkese kolay gelsin kendinize ve meleklerinize iyi bakın...
çooookk şükürr Rabbime hamileyimmm..öğrendiğimde inanamadımm.ev taşıyorduk çok mutluyuminşallah sağlıkla rabbim kucağıma almayı nasip eder.darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsinn
herkese iyi geceler bugün güne iyi başladık ama kötü bitti okul çıkışı çok rahatsızlandım acile gittik yine serum yedik ya ben nazire hanımdan şu an memnunum bakalım inşallah sorun çıkmaz herkese kolay gelsin
herkese günaydın kızlar umarım bugün hepimiz için iyi geçer ben serum yedikten sonra iyi oluyorum aranızda benim gibi sürekli serum yemek zorunda kalan var mı?asi 85 benimde arada karın ağrılarım oluyor özellikle beklenen adet günlerine yakın tarihlerde doktorum ilk dört beş ay beklenen adet tarihine yakın günlerde karın ağrılarının normal olduğunu söyledi ama sen yine de doktoruna danış istersen cinsiyetine gelince yaklaşık 10 gün önceki kontrolümde doktorum bir tahmini olduğunu ama emin olmadan bir şey söylemek istemediğini belirtti pazartesi kontrolüm var belki o zaman söyler hepiniz sağlıkla kalın...
canım ben anteple nurdağı arasında bi köydeyim..ben primerde gülnur hanıma gidiyorum.bu arada bi arkadaşım nazire hanıma gidiyodu..geçenlerde doğum yaptı..ilgisi alakası güzel ama kızın hiiç bi sıkıntısı olmamasına rağmen doğumu çok olaylı oldu canım yaa.bilmiyorum ama doktor biraz tecrübesiz gbi gelmşti bna ve herkese..tabi senn kafanı karıştırmak istemem ama söylemek istedim yine de..ben izni tatili falan hiiiç düşünmüyorum valla ya...sağlık sıhhat olsn da gerisine bakarız allahın izniyle..
hayırlı uğurlu olsn arkadaşımm..hoşgeldin aramıza..allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...
ARALIK AYININ SON GÜNLERİNDE HAMİLE KALMIŞIM. ŞİMDİ 6 HAFTALIK OLDUM. AMA DAHA BİŞİ ANLAMADIM. :d
herkese iyi geceler bugün güne iyi başladık ama kötü bitti okul çıkışı çok rahatsızlandım acile gittik yine serum yedik ya ben nazire hanımdan şu an memnunum bakalım inşallah sorun çıkmaz herkese kolay gelsin
Arkadaslar karin agriniz oluyormu?benim ara ara agriyor.bi de 12. Haftada cinsiyet ogrenilirmi acaba bi fikriniz varmi?
Arkadaşım ben de Antepteyim ve 13. haftadayım karataş da oturuyorum sev amerikan hastanesine gidiyorum ama primeri de öneren olmuştu ramazan bey hakkında ne biliyorsun acaba antepliysen az çok duymuşsundur.Sana da kolay gebelikler ve rahhaaaaat doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?