Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

geçmiş olsun arkadaşım.dikkat et kendine..ben de öğretmenm..ilk gün bende mahvolmuştum sanki..hatta ben mi abartıyorum dedm ama herkes aynı sanırım..eve geldiğimde böle grip öncesi kemikler ağrır ya öyle ağrıyo her yanım..ama dediğin gbi bebişler sağlıklı olsn da gerisi boş..ben herşeye şükrediyorum..allahım beterinden korusun inşallah..

aman göstermezse göstermesin canım sağlıklı olsun da gerisi boş..çok şükür sen atlatmışsım ikili testi falan..sıra bizde..inşallah sıkıntısız geçer hepimizin..

herkese iyi akşamlar bugün düne göre daha iyiyim çok şükür ya hepimiz öğretmeniz neredeyse birbirimizi daha iyi anlarız ben gaziantep te oturuyorum aslen aydınlıyım ama eşimin görevi gereği şu an buradayız aranızda cinsiyetini öğrenen var mı ben merak etmeye başladım...

Ee cinsiyetini ogrendinmi?benim kontrolumde 12. Haftada,acaba ogrenebilirmiyim diyorum.

Arkadaslar bende ogretmenim,hamileyken su aylik kontrollerde okul izin vermek zorunda diye biliyorum.mevzuatta boyle birsey okudum.yani bosuna rapor haklarini bitirmeye gerek yok.bu arada kac saat derse giriyorsunuz?

topikte herkesin öğretmen olduğu yetmezmiş gbi biri de benm ilimde çıktı :) ipekcim ben de antepteym.daha doğrusu köyde görev yapıyorum antepe uzak düşüyo ama hemen her hafta sonu gezmek için ve doktor kontrolleerimz için antepteyiz..sen antepin neresindesin bakim:) bu arada cinsiyet konusunda bişiler duyan tek kişi benm sanırım..doktora gittiğimde 10+3 tüm ama maşallah doktor şıp die bacak arası biraz kabarık dedi :):) tabi kesin değil ama erkek gbi dedi...benm iiçime de hep erkek doğuyodu başından beri ama bakalım hayrlısı tabi...12+3 te gidicem tekrar netleşir belki..

Arkadaslar bende ogretmenim,hamileyken su aylik kontrollerde okul izin vermek zorunda diye biliyorum.mevzuatta boyle birsey okudum.yani bosuna rapor haklarini bitirmeye gerek yok.bu arada kac saat derse giriyorsunuz?

canım inan böle bişe duymadım ama mevzuatta varsa doğrudur sanırım..çok da güzel olurdu valla..ben full giriyorum canım sınıf öğretmeniyim çünkü maalesef öle boş ders falan yok..sizin branşlar nedir kızlar?

herkese günaydın kızlar bugün çok şükür daha iyiyiz yalnız benim sürekli geğirme ve hıçkırma sorunum var sizde de bu durumu yaşayan var mı?yorgun bulutlar senin de antep te olmana çok sevindim biz antepe temmuz da taşındık eviniz adalet sarayına çok yakın şehitkamil de oturuyorum okulum da evime yakın çok şükür sen hangi köydesin ben kontrol için özel hatem hastanesine gidiyorum doktorum Nazire Hanım çok memnunum kendisinden senin doktorun kim?kızlar daha çok erken ama doğum sonrası ne yapmayı düşünüyorsunuz?hepimizin doğumları ağustos sonu eylül başı olacak nasipse...dolayısıyla doğum öncesi izinlerimiz otomatik olarak yanıyor doğum sonrasına aktarma hakkımız yok eğer doğum izni uzatılamazsa 8 haftalık süremiz kalıyor bebekler çok küçük olacak bizde her iki taraf ta burada değil ben büyük ihtimal ücretsiz izne ayrılacağım sizler neler düşünüyorsunuz?herkese kolay gelsin kendinize ve meleklerinize iyi bakın...

Gecen torba yadasina gore tatile denk gelen izinler aktariliyormus diye duydum dogrumu acaba.ayrinca isteyen mudur yada milli egitim aktariyormus.bu ne sacmalik anlamadim bazi yerlerde aktariliyor bazilarinda aktarilmiyor.bunu milli egitime gidip konusmak lazim.

çooookk şükürr Rabbime hamileyimmm..öğrendiğimde inanamadımm.ev taşıyorduk çok mutluyuminşallah sağlıkla rabbim kucağıma almayı nasip eder.darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsinn

sevgili öğretmen arkadaşlarım. bende allahın nasip ederse 21 ağustosta doğum yapacağım. izinler yanıyor. ama bildiğim kadarıyla birazda milli eğitimin kanaatinde dediğiniz gibi. ben de istanbul üsküdar ikinci kere yazıyorum ama ist ten yok herhalde. o günleri görelimde ben izinleri falan fazla düüşnmüyorum gerçi ücretsiz izin şansım yok ev aldık ödemeleri oldukça yüksek. Allah bir kolaylığını verir
ikili test sonucum 6 gün sonra çıkacak

canım ben anteple nurdağı arasında bi köydeyim..ben primerde gülnur hanıma gidiyorum.bu arada bi arkadaşım nazire hanıma gidiyodu..geçenlerde doğum yaptı..ilgisi alakası güzel ama kızın hiiç bi sıkıntısı olmamasına rağmen doğumu çok olaylı oldu canım yaa.bilmiyorum ama doktor biraz tecrübesiz gbi gelmşti bna ve herkese..tabi senn kafanı karıştırmak istemem ama söylemek istedim yine de..ben izni tatili falan hiiiç düşünmüyorum valla ya...sağlık sıhhat olsn da gerisine bakarız allahın izniyle..

hayırlı uğurlu olsn arkadaşımm..hoşgeldin aramıza..allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...

herkese iyi geceler bugün güne iyi başladık ama kötü bitti okul çıkışı çok rahatsızlandım acile gittik yine serum yedik ya ben nazire hanımdan şu an memnunum bakalım inşallah sorun çıkmaz herkese kolay gelsin

Arkadaslar karin agriniz oluyormu?benim ara ara agriyor.bi de 12. Haftada cinsiyet ogrenilirmi acaba bi fikriniz varmi?

herkese günaydın kızlar umarım bugün hepimiz için iyi geçer ben serum yedikten sonra iyi oluyorum aranızda benim gibi sürekli serum yemek zorunda kalan var mı?asi 85 benimde arada karın ağrılarım oluyor özellikle beklenen adet günlerine yakın tarihlerde doktorum ilk dört beş ay beklenen adet tarihine yakın günlerde karın ağrılarının normal olduğunu söyledi ama sen yine de doktoruna danış istersen cinsiyetine gelince yaklaşık 10 gün önceki kontrolümde doktorum bir tahmini olduğunu ama emin olmadan bir şey söylemek istemediğini belirtti pazartesi kontrolüm var belki o zaman söyler hepiniz sağlıkla kalın...

Bende 2gun boyunca kustuktan sonra 2 serum aldim ama hicbisey yiyemeyecek durumdaydim.serum alinca rahatladim ancak o hafta cok zor gecti.bende bi daha kusmamaya calistim cok zor oldu 24 saat midem bulaniyordu ama kendimi telkin ediyordum.o yuzden kusmamak icin elinden geleni yap emin ol daha iyi oluyor.gerci atlatmissin sayilir Allah yardimcin olsun

kızlar az sabır bitiyor inşallah ilk trimaster 2. trimastere hamileliiğin bal ayı diyorlar. inşallah hepimiz rahat rahat geçiririz. ben 16. haftadayım. %80 kız dedi dr.um. kaybettiğim bebeğim erkekti. hayırlısı olsun. hiç bebeğim yok. hiç fark etmedi o yüzden. şükür bulantılarım azaldı. arada baş ağrılarım oluyor. birde uyku ihtiyacım çok oluyor. işte uyuyacağım nerdeyse.

Arkadaşım ben de Antepteyim ve 13. haftadayım karataş da oturuyorum sev amerikan hastanesine gidiyorum ama primeri de öneren olmuştu ramazan bey hakkında ne biliyorsun acaba antepliysen az çok duymuşsundur.Sana da kolay gebelikler ve rahhaaaaat doğumlar dilerim

ARALIK AYININ SON GÜNLERİNDE HAMİLE KALMIŞIM. ŞİMDİ 6 HAFTALIK OLDUM. AMA DAHA BİŞİ ANLAMADIM. :d

hayırlı olsun arkadaşım.hoşgeldin aramıza..yakında alışırsın merak etme :)

canım geçmiş olsn ya..çok şükr bende böle serumluk bişi yok..mide bulantım arada sırada oluyor o da çok hafif..devamlı aşırı yorgunluk ve akıntı dışında bi şikayetim yok benm..böyle duyunca üzüldüm ya..inşallah son olur..dikkat et kendine..

Arkadaslar karin agriniz oluyormu?benim ara ara agriyor.bi de 12. Haftada cinsiyet ogrenilirmi acaba bi fikriniz varmi?

karın ağrısı bende de oluyo bazen..normaldir herlde..valla ben 10+3 de gittim canım erkek gbi duruyo dedi..12. haftada bebişler müsaade ederse tabi belli olabilir bence..ama erkekler daha erken belli oluyor..kızlarda gecikebiiyor die biliyorum..

ramazan bey hakkında genelde olumlu şeyler duyuyorum ama ben kendisini hiç görmedim valla..o yüzden duyduğumu söylüyorum..ALLAHIM HEPİMİZİ İYİ DOKTORLAR,HEMŞİRELER VE EBELERLE KARŞILAŞTIRSIN :) GÜZEL RAHAT Bİ AVAZDA DOĞUMLAR NASİP ETSİN....AMİİİİİNNNNNNN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…