Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

kızlarrr nerlerdesiniz? kimsecikler yok yine yaa ama bişi sorcaktım ama..böle de olmaz ki ama

Sen sor yinede.ewt pek mesgul aralik hamisleri bulantilar donemi diyemidir nedir:)benimde belime bi kramp girdi ayagimi bile basamiyorum.daha cok erken degilmi ya?aranizda boyle sorunu olan oldumu?

Sen sor yinede.ewt pek mesgul aralik hamisleri bulantilar donemi diyemidir nedir:)benimde belime bi kramp girdi ayagimi bile basamiyorum.daha cok erken degilmi ya?aranizda boyle sorunu olan oldumu?

arkdaşım benimde ayağıma kadar uzaman ağrılarım olmuştu. acil dr ye gitmiştik dr kendini yormuşsun. ya da fıtık olabilir demişti. bebek ile ilgili bir sıkıntı olmamıştı çok şükür.ben 12. haftayı geçtim diyemidir niyedir. bulantı, ekşime, baş dönmesi falan kalmadı denecek kadar azaldı çok şükür.

kızlar bende bir soru sorayım. ben 2 3 haftadır bebeğimi hissediyoeum kim ne derse desin hep akşam belli saatler oluyor. artık 8 9 cm oldu.hatta onu hissederk huzur buluyorum. tamam diyorum herşey yolunda. hissetmediğim akşamlarda içim içimi yiyor. sizde de böyle şeyler oluyor mu?

herkese iyi akşamlar kızlar hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım benim bulantılar ve kusmalar hala devam ediyor yarın ikili test günümüz belki cinsiyeti hakkında bir bilgi sahibi oluruz ama sağlıklı olsun da önemli olan o ya sizde kilo durumu nasıl?kilo alıp verme nasıl oldu ben bu süreçte 4-5 kilo verdim o yüzden mi çok halsizim acaba sürekli uyku hali var

akşam hissediyorum,derken bulantıyımı kastediyorsun?hiç olumsuz düşünme düzenli kontrollerine git doktor sağlıklı diosa gerisini düşünme.

bende aynen öyleyim ama geçio yavaş yavaş iştah açılıyor İnşallah.cinsiyeti hakkında bişi sölerse buraya yaz olurmu?benim de 12.haftanın bittiği gün randevum var,çok merak ediyorum.

akşam hissediyorum,derken bulantıyımı kastediyorsun?hiç olumsuz düşünme düzenli kontrollerine git doktor sağlıklı diosa gerisini düşünme.

yok arkdaşım çok şükür bitti bulantılr falan. ben bebeği hissediyorum... çok güzel bir his. sizler de hissetmeye başladınız mı?

arkadaşlar meraba,şöyle bi baktımda hemen hemen hepinizin bulantısı qeçmiş ama benim hala devam ediyor yediğim herşeyi çıkarıyorum hiç bişe kalmıyor içimde sürekli mide bulantım var her kokuyo karşı iğrenç bi bulantı oluyo içimde ve su içtiğim an bulantılar dahada fazlalaşıyor,varmı bi fikri ola yorumlarınızı bekliyorum ?

Bende ayni durumdayim.İnsallah biter diye dort gozle bekliyorum.surekli yatiyorum yatarken iyiyim biraz raporda aldim calisabilecek gibi degilim.yalniz degilsin yani.daha cok da tiksinme gecermi onu merak ediyorum,hersey igrenc geliyor.

Arkadasim 1 haftadir kahvaltidan yarim saat once 1metpamit iciyorum.yuzum gozum acildi yine bulaniyor ama tahamul ediliyor.

herkese günaydın kızlar ne yazık ki bulantı konusunda en çok şikayeti olanlardan biri de benim sanırım hala bulantılarım devam ediyor ve kusuyorum bu durum böyle dokuz ay sürecek diye korkuyorum dün ikili testimiz vardı sonuçlarını cuma günü alacağım doktor bebeğimin gelişimini güzel buldu özellikle ense kalınlığı için normal çok güzel dedi allahıma çok şükür dün kıpır kıpırdı ama cinsiyetini göremedi doktorumuz bakalım cuma günü sonuçları almaya gittiğimde yine bakarız dedi herkese kolay gelsin kızlar kendinize iyi bakın

yok arkdaşım çok şükür bitti bulantılr falan. ben bebeği hissediyorum... çok güzel bir his. sizler de hissetmeye başladınız mı?

canım bulantılarının geçmesine sevindim. benimkilerde geçti çok şükür. hisssetme konusunu bilmiyorum ya. bağırsak hareketimi, çok hafif bişeyler hissediyorum sanki ama emin olamıyorm. benimkinin cinsiyeti %80 kız dedi dr.um. sana söyledimi.

canım çubuk kraker gbii tuzlu şeyler bana iyi geliyordu. birde sık sık ufak tefek bişeyler atıyordum ağzıma sende deneyebilirsin.

Selam kizlarrrrr bende 11+5 hamileyim maşallah hic kusma gibi sorunum olmadi... yarin kontrolumuz var bakalim cinsiyeti icin biseylicek mi

Selam kizlarrrrr bende 11+5 hamileyim maşallah hic kusma gibi sorunum olmadi... yarin kontrolumuz var bakalim cinsiyeti icin biseylicek mi

Yemeklerden tiksinme varmi?istahin ne durumda?benimde 12. Hafta kontrolum cinsiyeti cok merak ediyorum.

ipek arkadaşım bende halletim ikili test işini bugün de sonucumu aldım hamd olsun bir sıkıntı yok. ayrıca bugün cinsiyetine baktık ama sırtını döndü.3 hafta sonra kesin belli olur dedi:)))

kızlar biz 6 gün ileriden gidiyoruz. normalde 13+6 ama14+5 çıktı son iki ultrason da böyle çıkıyor. fikri olan ya da benzer durumda olan var mı sizi seviyorum:)))

eveeeett...ben girdiğimde kimsecikler yoktu ama maşşallah ben yokken baya kaynatmışsınz..inadına mı yapıosunuz yaaa sanırım herkesin sağlığı sıhhati iyi.. bulantısı olan arkadaşlara kolaylık diliyorum çünkü çok şükr bende de fazla olmadı diğer arkadaşlar gbi..o yüzden size allah daha fazla yardım etsin..

bu arada soruma gelince CAVDA ile kalplerimz karşı karşıyaymış... ben de bebişimi hissettiğimi düşündüm o gün..olabilir mi acaba die size sormak istedm..12. haftada olabilir mi böle bişe..gaz hareketleri diyolar ama kızlar insan gazını anlamaz mı ya? gaz gbi değildi...içimde bişe ters döndü sanki..tam anlatamıyorum içim kalkıp oturdu gbi..ve o esnada karnımın üstünde kumanda tv seyrediyodum yatarak...kumanda baya baya sallanıodu..yok artık dedim kendi kendime ama o günden beri kumandayı karnıma koyup bakıyorum :) hiç öle bi sallanma göremiyorum...sadce kalp atışımın ritmini görüyorum..bu durumda bebeğimi gerçekten hissetmiş olabilir miyim acaba :)

günaydın kızlar bugün nasılsınız?ben dün gece çok kötü bir rüya gördüm ve bütün gece ürkerek uyudum cuma günü ikili testimin sonucunu alacağım inşallah hayırla...rüyamda sonucumu almak için doktorumun yanına gitmişim doktorum sonuçların çok kötü çıktığını ve bebeğimin çok sağlıksız olduğunu söylüyor istersek bebeği hemen alabiliriz diyor bütün gece rüyamda bebeğimden vazgeçmem diye ağlayıp durdum ara ara uyanıyorum ama ürkek bir şekilde sonra tekrar dalıyordum ama rüyamda ağlıyordum öyle kötü bir geceydi işte umarım hayırlısıyla sonuçları alırız kızlar şu sıralar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ben vitamin ilacı,demir ilacı,balık yağı kapsülü ve mide yanması için rennie şurubu kullanıyorum şurup kesinlikle mide yanmasını önlüyor mide yanması olan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum ben mide yanmasından uyuyamazdım ama üç gündür bu konuda çok rahatım ayrıca şurup gebelik kullanımı için uygun bir şurup bana da hamile arkadaşım önerdi o uzun süredir kullanıyormuş ya amma da şurup reklamı yaptım:))kızlar aranızda çizelge yapabilen var mı?diğer topiklerde gördüm hani bilgileri yazıyor ya anne adaylarının yapabilen varsa ben bilgilerimi yazayım herkese selamlar kendinize iyi bakın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…