kızlarrr nerlerdesiniz? kimsecikler yok yine yaaama bişi sorcaktım ama..böle de olmaz ki ama
kızlarrr nerlerdesiniz? kimsecikler yok yine yaaama bişi sorcaktım ama..böle de olmaz ki ama
Sen sor yinede.ewt pek mesgul aralik hamisleri bulantilar donemi diyemidir nedir:)benimde belime bi kramp girdi ayagimi bile basamiyorum.daha cok erken degilmi ya?aranizda boyle sorunu olan oldumu?
arkdaşım benimde ayağıma kadar uzaman ağrılarım olmuştu. acil dr ye gitmiştik dr kendini yormuşsun. ya da fıtık olabilir demişti. bebek ile ilgili bir sıkıntı olmamıştı çok şükür.ben 12. haftayı geçtim diyemidir niyedir. bulantı, ekşime, baş dönmesi falan kalmadı denecek kadar azaldı çok şükür.
kızlar bende bir soru sorayım. ben 2 3 haftadır bebeğimi hissediyoeum kim ne derse desin hep akşam belli saatler oluyor. artık 8 9 cm oldu.hatta onu hissederk huzur buluyorum. tamam diyorum herşey yolunda. hissetmediğim akşamlarda içim içimi yiyor. sizde de böyle şeyler oluyor mu?
herkese iyi akşamlar kızlar hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım benim bulantılar ve kusmalar hala devam ediyor yarın ikili test günümüz belki cinsiyeti hakkında bir bilgi sahibi oluruz ama sağlıklı olsun da önemli olan o ya sizde kilo durumu nasıl?kilo alıp verme nasıl oldu ben bu süreçte 4-5 kilo verdim o yüzden mi çok halsizim acaba sürekli uyku hali var
akşam hissediyorum,derken bulantıyımı kastediyorsun?hiç olumsuz düşünme düzenli kontrollerine git doktor sağlıklı diosa gerisini düşünme.
arkadaşlar meraba,şöyle bi baktımda hemen hemen hepinizin bulantısı qeçmiş ama benim hala devam ediyor yediğim herşeyi çıkarıyorum hiç bişe kalmıyor içimde sürekli mide bulantım var her kokuyo karşı iğrenç bi bulantı oluyo içimde ve su içtiğim an bulantılar dahada fazlalaşıyor,varmı bi fikri ola yorumlarınızı bekliyorum ?
arkadaşlar meraba,şöyle bi baktımda hemen hemen hepinizin bulantısı qeçmiş ama benim hala devam ediyor yediğim herşeyi çıkarıyorum hiç bişe kalmıyor içimde sürekli mide bulantım var her kokuyo karşı iğrenç bi bulantı oluyo içimde ve su içtiğim an bulantılar dahada fazlalaşıyor,varmı bi fikri ola yorumlarınızı bekliyorum ?
yok arkdaşım çok şükür bitti bulantılr falan. ben bebeği hissediyorum... çok güzel bir his. sizler de hissetmeye başladınız mı?
Selam kizlarrrrr bende 11+5 hamileyim maşallah hic kusma gibi sorunum olmadi... yarin kontrolumuz var bakalim cinsiyeti icin biseylicek mi
Yemeklerden tiksinme varmi?istahin ne durumda?benimde 12. Hafta kontrolum cinsiyeti cok merak ediyorum.[/QUOT
sadece soğan ilk kavrulurken çok kötü geliyodu burnuma oda geçti onun dışında hiç tiksinme yaşamıyorum ama annemın yaptığı bi turşu vardı acılı onu eskiden ekmek arasına koyup yiyodum ilk zamanlar şimdi elimi bile uzatmak gelmiyor içimden canım istemiyo.... iştahım 9. haftaya kadar köytüydü 5 kilo vermiştim ama doktor normal açılıcak zaten iştahın zamanla dedi. şimdide normal yiyorum aynı kilodayım almadımda vermedimde. bizde yarın gidelim bakalım inş. cinsiyeti hakkında bişey söyler çok merak ediyorum :)
herkese günaydın kızlar ne yazık ki bulantı konusunda en çok şikayeti olanlardan biri de benim sanırım hala bulantılarım devam ediyor ve kusuyorum bu durum böyle dokuz ay sürecek diye korkuyorum dün ikili testimiz vardı sonuçlarını cuma günü alacağım doktor bebeğimin gelişimini güzel buldu özellikle ense kalınlığı için normal çok güzel dedi allahıma çok şükür dün kıpır kıpırdı ama cinsiyetini göremedi doktorumuz bakalım cuma günü sonuçları almaya gittiğimde yine bakarız dedi herkese kolay gelsin kızlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?