günaydın kızlar bugün nasılsınız?ben dün gece çok kötü bir rüya gördüm ve bütün gece ürkerek uyudum cuma günü ikili testimin sonucunu alacağım inşallah hayırla...rüyamda sonucumu almak için doktorumun yanına gitmişim doktorum sonuçların çok kötü çıktığını ve bebeğimin çok sağlıksız olduğunu söylüyor istersek bebeği hemen alabiliriz diyor bütün gece rüyamda bebeğimden vazgeçmem diye ağlayıp durdum ara ara uyanıyorum ama ürkek bir şekilde sonra tekrar dalıyordum ama rüyamda ağlıyordum öyle kötü bir geceydi işte umarım hayırlısıyla sonuçları alırız kızlar şu sıralar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ben vitamin ilacı,demir ilacı,balık yağı kapsülü ve mide yanması için rennie şurubu kullanıyorum şurup kesinlikle mide yanmasını önlüyor mide yanması olan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum ben mide yanmasından uyuyamazdım ama üç gündür bu konuda çok rahatım ayrıca şurup gebelik kullanımı için uygun bir şurup bana da hamile arkadaşım önerdi o uzun süredir kullanıyormuş ya amma da şurup reklamı yaptım:))kızlar aranızda çizelge yapabilen var mı?diğer topiklerde gördüm hani bilgileri yazıyor ya anne adaylarının yapabilen varsa ben bilgilerimi yazayım herkese selamlar kendinize iyi bakın:))
günaydın kızlar bugün nasılsınız?ben dün gece çok kötü bir rüya gördüm ve bütün gece ürkerek uyudum cuma günü ikili testimin sonucunu alacağım inşallah hayırla...rüyamda sonucumu almak için doktorumun yanına gitmişim doktorum sonuçların çok kötü çıktığını ve bebeğimin çok sağlıksız olduğunu söylüyor istersek bebeği hemen alabiliriz diyor bütün gece rüyamda bebeğimden vazgeçmem diye ağlayıp durdum ara ara uyanıyorum ama ürkek bir şekilde sonra tekrar dalıyordum ama rüyamda ağlıyordum öyle kötü bir geceydi işte umarım hayırlısıyla sonuçları alırız kızlar şu sıralar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ben vitamin ilacı,demir ilacı,balık yağı kapsülü ve mide yanması için rennie şurubu kullanıyorum şurup kesinlikle mide yanmasını önlüyor mide yanması olan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum ben mide yanmasından uyuyamazdım ama üç gündür bu konuda çok rahatım ayrıca şurup gebelik kullanımı için uygun bir şurup bana da hamile arkadaşım önerdi o uzun süredir kullanıyormuş ya amma da şurup reklamı yaptım:))kızlar aranızda çizelge yapabilen var mı?diğer topiklerde gördüm hani bilgileri yazıyor ya anne adaylarının yapabilen varsa ben bilgilerimi yazayım herkese selamlar kendinize iyi bakın:))
Selam kizlarrrr doktorumuza gittikkkk cinyetimiz kiz dediiii. Ama kesin demedi..... ikili test icin kanimizi verdik 10 gun sonra sonuclri alicaz ins. Hersey guzel çikar dualarinizi eksik etmeyin ay cok heyecanliyimmm
eveeeett...ben girdiğimde kimsecikler yoktu ama maşşallah ben yokken baya kaynatmışsınz..inadına mı yapıosunuz yaaasanırım herkesin sağlığı sıhhati iyi.. bulantısı olan arkadaşlara kolaylık diliyorum çünkü çok şükr bende de fazla olmadı diğer arkadaşlar gbi..o yüzden size allah daha fazla yardım etsin..
bu arada soruma gelince CAVDA ile kalplerimz karşı karşıyaymış... ben de bebişimi hissettiğimi düşündüm o gün..olabilir mi acaba die size sormak istedm..12. haftada olabilir mi böle bişe..gaz hareketleri diyolar ama kızlar insan gazını anlamaz mı ya? gaz gbi değildi...içimde bişe ters döndü sanki..tam anlatamıyorum içim kalkıp oturdu gbi..ve o esnada karnımın üstünde kumanda tv seyrediyodum yatarak...kumanda baya baya sallanıodu..yok artık dedim kendi kendime ama o günden beri kumandayı karnıma koyup bakıyorum :) hiç öle bi sallanma göremiyorum...sadce kalp atışımın ritmini görüyorum..bu durumda bebeğimi gerçekten hissetmiş olabilir miyim acaba :)
bu arada sorumu yazdm ama kimse tınlamamış yaniye kimseyi yakalayamıom ben acaba cavda sen de beğenip gitmişsn bi cvp yazmamışsın..aşk olsn ya..daha da bu topiğe gelmem ben :):)
Kimsenin bi fikri yok heralde daha hareketini hissedemeyizki cok kucuk en erken 18. Hafta ilk bebekse,ikinciyse 15 hafta olabilir ams bizimki daha 5 gr lik nasi hissetcez.Ama ben elimi karnimda gezdirdigimde sol tarafima takin bi sislinlik hissediyorum bebek orada heralde.sizde boyle bisi varmi?
herkese günaydın kızlar umarım bugün herkes daha iyidir bende iyiyim çok şükür bulantılarım ve kusmam azalmaya başladı ikili testimin sonucu bugün çıkacakmış hayırlı haberlerle dönerim umarım yorgun bulutlar soruna dikkat etmemişim özür dilerim sanki bana da bazen hissediyormuşum gibi geliyor annem daha çok küçük bebeğin bağırsak hareketidir o diyor ama ben hissettiğimi düşünüyorum belki bugün cinsiyetimizi öğrenebiliriz durumu yazarım size hepinize kolay gelsin...
evet kızlar bende hissediyorum hatta 2 3 haftadır falan.. yorgunbulutlar aman diyim gitme biz sensiz ne yaparız. hep aynı yer ne tesadüfse tam da bebeğin olduğu yer kımıl kımıl. hatta içeride birşeyler artistik patinaj falan yapan birşey var.... ne yani şimdi bu bağırsak hareketimi... hem bağırsak hareketleri hep aynı yerde olmuyor ki bir orada bir burada olabiliryor...
yani hisseden arkadaşlarım bence o hissettiğiniz şey bebeğinizin kıpırtıları...
bu arada kızlarrr. benim göbeğim büyümeye başladı. ama hiç kilo almalım.. sizide merak ediyorum..:))
Kimsenin bi fikri yok heralde daha hareketini hissedemeyizki cok kucuk en erken 18. Hafta ilk bebekse,ikinciyse 15 hafta olabilir ams bizimki daha 5 gr lik nasi hissetcez.Ama ben elimi karnimda gezdirdigimde sol tarafima takin bi sislinlik hissediyorum bebek orada heralde.sizde boyle bisi varmi?
kızlar dün doktora gittik şükr bebişim çok iyi..iikili test için kan falan verdm..hafta içi çıkacakmış..kızlar ya eli kolu bacağı falan gayet net gösterdi doktor teyzemiz..baya da hareketli dedi çok hoşuma gitti ya..önce hareketsizdi sonra herlde ultrason aleti dürtünce rahatsz oldu yavrum :) doktor tüh uyandı dedi :) öyle garip oldum ki ya..o benm içimde bi canlı..uyuyup uyanıo hareket edio ben hissetmesem de..yutkunuyo..ne bilim allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsn hepimize..tarifsiz duygularmış ya..ilk hamileliğimde hiç bunları yaşayamadım10. haftada başladı problemler..20.haftaya kadar..ne elini ayağını gösteren oldu onca sıkıntının içinde ne hareketini ne kalp atışını sadce ölecek dedi herkes..ne cinsiyet sorabildik ne haftasını gününü dün gibi aklımda yaşanan herşey..şimdi tekrar hamileyim diye insanlar bitti gitti sanıyor ama bitmiyo maalesef...her zaman şükrediyorum allahıma hem de binlerce kez ama ilk bebeğim ölmeseydi aralık ayında doğmuş olcaktı..bense aralık ayında herşeye sıfırdan başladım... ikinci hamileliğim ama bu duyguları ilk kez yaşıyorum kızlar uzatmışım biraz kusuruma bakmayın..heyecanıma verin...hepinizi öpüyorum..kendinize ve bebişlere çok iyi bakın..
Cok sevindim canim Allah bebegini sana bagislasin.bende 2 gun sonra gidecem bakalim,12. Hafta bitmis olacak.en son 7 haftalikken muayene oldum İnsallah bebegim iyidir,hic bi fikrim yok.cinsiyetini soyledimi?benim ki de uyumaz umarim 1saat once tatli yicem hareketlendirir diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?