Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

İkili teste takilma zaten kesin sonuc degil.arkadasiminki kotu cikti amniosentez yaptilar temiz cikti bosu bosuna sonuc cikana kadar uzuldu agladi.ayrica bende omrumde hic gormedigim kadar ruya gordum su hamileligimde o yuzden onlarada takilma.doktor cinsiyetini soylemedimi?arama kismina bebek cetveli yaz bi sayfa cikiyor orda nasil yapacagin yaziyor.Allah saglikli bebisler versin İnsallah hepimize

Selam kizlarrrr doktorumuza gittikkkk cinyetimiz kiz dediiii . Ama kesin demedi..... ikili test icin kanimizi verdik 10 gun sonra sonuclri alicaz ins. Hersey guzel çikar dualarinizi eksik etmeyin ay cok heyecanliyimmm

arkadaşım rüyalar tersine cıkarmış ya demekki bebeğin çok saglıklı stres yapma cnm etkilenmesin ufaklık.bu arada bi çizelgeden bahsetmişsin nasıl birşey bu?

canım bence de rüyalara fazla takılma..iyi düşün..ben de bissürüüü rüya görüyom..birinde düşük yapıom birinde bebek emziriom..birinde doktora gidiom..birinde doğuruom :) daha sayım mı :) hamilelikte rüyaların artması ve gerçekmiş gbi olması çok görülen bişeymiş..nette okudum..içini ferah tut..inşallah herşey güzel olur..

Selam kizlarrrr doktorumuza gittikkkk cinyetimiz kiz dediiii . Ama kesin demedi..... ikili test icin kanimizi verdik 10 gun sonra sonuclri alicaz ins. Hersey guzel çikar dualarinizi eksik etmeyin ay cok heyecanliyimmm

hadi hayırlısı bakalım..ilk cinsiyet geldi sanırım topikte :) çok heyecanlı gerçekten de..ben de cumartesi öğrenmeyi umuyorum ama bakalım kısmet..bize de erkek gbi demişti daha netleşir herlde haftasonuna kadr..ben de ikili testi o zamn yaptrcam..allahım hepimizinkini hayrla sonuçlandırsn inşallah arkadaşım....

bu arada sorumu yazdm ama kimse tınlamamış ya niye kimseyi yakalayamıom ben acaba cavda sen de beğenip gitmişsn bi cvp yazmamışsın..aşk olsn ya..daha da bu topiğe gelmem ben :):)

Allah saglikli bebişler nasip etsin hepimize..... ben bugun doktora sordum tam barken zıplamisti ben hissetmedim ama dedim. Doktorda daha cok kucuk o yüzden dedi...

bu arada sorumu yazdm ama kimse tınlamamış ya niye kimseyi yakalayamıom ben acaba cavda sen de beğenip gitmişsn bi cvp yazmamışsın..aşk olsn ya..daha da bu topiğe gelmem ben :):)

Kimsenin bi fikri yok heralde daha hareketini hissedemeyizki cok kucuk en erken 18. Hafta ilk bebekse,ikinciyse 15 hafta olabilir ams bizimki daha 5 gr lik nasi hissetcez.Ama ben elimi karnimda gezdirdigimde sol tarafima takin bi sislinlik hissediyorum bebek orada heralde.sizde boyle bisi varmi?

herkese günaydın kızlar umarım bugün herkes daha iyidir bende iyiyim çok şükür bulantılarım ve kusmam azalmaya başladı ikili testimin sonucu bugün çıkacakmış hayırlı haberlerle dönerim umarım yorgun bulutlar soruna dikkat etmemişim özür dilerim sanki bana da bazen hissediyormuşum gibi geliyor annem daha çok küçük bebeğin bağırsak hareketidir o diyor ama ben hissettiğimi düşünüyorum belki bugün cinsiyetimizi öğrenebiliriz durumu yazarım size hepinize kolay gelsin...

evet kızlar bende hissediyorum hatta 2 3 haftadır falan.. yorgunbulutlar aman diyim gitme biz sensiz ne yaparız. hep aynı yer ne tesadüfse tam da bebeğin olduğu yer kımıl kımıl. hatta içeride birşeyler artistik patinaj falan yapan birşey var.... ne yani şimdi bu bağırsak hareketimi... hem bağırsak hareketleri hep aynı yerde olmuyor ki bir orada bir burada olabiliryor...

yani hisseden arkadaşlarım bence o hissettiğiniz şey bebeğinizin kıpırtıları...

bu arada kızlarrr. benim göbeğim büyümeye başladı. ama hiç kilo almalım.. sizide merak ediyorum..:))

unutmadan kızlar:)))

ben bugün bebeğin hareketlerini resmen elimle de hissettim elim deniz dalgası gibi dalgalandı. ve bügün özellikle çok hareket ediyor..

benimde migren nöbetlerm harcnde daha iyiyim çk şükr ama nöbetlerde geçmyo bi türlü o yüzden hiç bişi yapamıyorm!!!!
bide aranızda en büyük benm ki neredeyse ama ben daha bişi hissetmyrm!sizin gibi bende bir önceki kontrolümde hareket hissettiğimi söylemştm doktor bağırsak hareketi yada gazdan olablr dedi çünkü vücut yapısı olarak 16. haftadan sonra hissedilmesi mümkünmş bende 4 gözle hissetmeyi bekliyorm
kilo aldım karnım büyüdü işte öyleeeee...

herkese iyi akşamlar kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım allaha çok şükür ki bebeğim çok sağlıklı bu arada bizde bebek hazırlıklarının rengi belli oldu...MAVİ...hayırlısı ile bir oğlum olacak inşallah herhalde cinsiyet öğrenmenin en güzel noktası bu onu artık ne diyeceğini bilerek sevmesi...hep bir kızım olacak gibi geliyordu herkes anne hisleri kuvvetli diyor du ama yanılmışım allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

valla bilmiyorum ya..ama farklıydı onu biliyorum kızlar..aman sağlık olsn da gerisi boş gerçi..ama insanın hoşuna gidiyo böle düşünmek sanırım..bi de ben ilk bebeğimde 20. haftaya kadar taşıdım ama problemli olduğu için hiç hissedemedim..gelişmiyordu çünkü...o yüzden çok hevesliyim sanırım ya..

yok canım estağfurullah..ben takılıyorum öle :) ikili test temiz çıkmş şükr çok sevndm darısı bizlerin başına inşallah...ben de hep erkek hissediyorum ama bakalım kısmetse belki bende cumartesi gittiğimde öğrenebilirm..

valla cavda ben bi kere öle bişe yaşadım ve diyorum karnımdaki kumanda kıpır kıpır oynuyodu.bi daha da hiç görmedim bu şeklde ama tıp hissedemezsin kardeşim diyo :) bizim de elimz kolumz bağlanıo :)bu arada benm de karnım belirginleşti baya ama kilo da alıyorum hızla sanki..genel olarak bişi yok ama kalça basen bölümü maşallah daha şimdiden aldı başını gidiyo..pantolonlar olmamaya başladı bile..ben 95 100 kiloyu bulurum herlde :):)

evet arkadaşım aynen benimde solay yakın bir şişlik var ama dikkat ediyoyum dr lar da ult cihazını sola yakın tutuyor demekki bizimkiler sola tutunmuş. gerçi benim artık pek farkedilmiyor. ama ilk zamanlar bende öyle hissediyordum.

Arkadaslar iki gundur gece yatarken cok acayip terliyorum ya,terden uyaniyorum sonrada boyle giderse hasta olacam.sizde de boyle bi durum var mi?daha 11.haftamdayim erken gibi geldi bana.

kızlar dün doktora gittik şükr bebişim çok iyi..iikili test için kan falan verdm..hafta içi çıkacakmış..kızlar ya eli kolu bacağı falan gayet net gösterdi doktor teyzemiz..baya da hareketli dedi çok hoşuma gitti ya..önce hareketsizdi sonra herlde ultrason aleti dürtünce rahatsz oldu yavrum :) doktor tüh uyandı dedi :) öyle garip oldum ki ya..o benm içimde bi canlı..uyuyup uyanıo hareket edio ben hissetmesem de..yutkunuyo..ne bilim allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsn hepimize..tarifsiz duygularmış ya..ilk hamileliğimde hiç bunları yaşayamadım 10. haftada başladı problemler..20.haftaya kadar..ne elini ayağını gösteren oldu onca sıkıntının içinde ne hareketini ne kalp atışını sadce ölecek dedi herkes..ne cinsiyet sorabildik ne haftasını gününü dün gibi aklımda yaşanan herşey..şimdi tekrar hamileyim diye insanlar bitti gitti sanıyor ama bitmiyo maalesef...her zaman şükrediyorum allahıma hem de binlerce kez ama ilk bebeğim ölmeseydi aralık ayında doğmuş olcaktı..bense aralık ayında herşeye sıfırdan başladım... ikinci hamileliğim ama bu duyguları ilk kez yaşıyorum kızlar uzatmışım biraz kusuruma bakmayın..heyecanıma verin...hepinizi öpüyorum..kendinize ve bebişlere çok iyi bakın..

Cok sevindim canim Allah bebegini sana bagislasin.bende 2 gun sonra gidecem bakalim,12. Hafta bitmis olacak.en son 7 haftalikken muayene oldum İnsallah bebegim iyidir,hic bi fikrim yok.cinsiyetini soyledimi?benim ki de uyumaz umarim 1saat once tatli yicem hareketlendirir diyorlar:)

herkese merhaba kızlar uzun süredir annem yanımdaydı cumartesi günü onu uğurladık memlekete artık biraz daha iyiyim derken dün bütün gün yine kustum herkes iyidir umarım bizim bir sonraki kontrolümüz neredeyse bir ay sonra ama ben şimdiden çok özledim oğlumu elimde olsa ultrason aletini alıp evimde izlerim her gün...

canm sağol inşallah rabbim hepimiznkini bağışlasın..benm ikili testi bugn öğrendm bu arada hiç bi sorun yok dedi doktorla tel.de konuştum.. biraz demire ihtiyacım varmış kan değerim az düşük her zaman olduğu gbi..ama o da çok önemli değil çok şükr..cinsiyet erkek gbi dedi yine net konuşmycam dedi ama zaten bana hep erkek gbi geliio ya..

sen de içini ferah tut canım iyidir inşallah bebişin..ben ilk hamileliğimden biliyorum bebişte problem olsa mutlaka vücudunda bişiler yaşıyosun ya..sen iyiysen korkma canım bişi olmaz allahın izniyle..inşallah kıpır kıpır görürsün meleğini sen de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…