herkese merhaba kızlar uzun süredir annem yanımdaydı cumartesi günü onu uğurladık memlekete artık biraz daha iyiyim derken dün bütün gün yine kustum herkes iyidir umarım bizim bir sonraki kontrolümüz neredeyse bir ay sonra ama ben şimdiden çok özledim oğlumu elimde olsa ultrason aletini alıp evimde izlerim her gün...
canm sağol inşallah rabbim hepimiznkini bağışlasın..benm ikili testi bugn öğrendm bu arada hiç bi sorun yok dedi doktorla tel.de konuştum.. biraz demire ihtiyacım varmış kan değerim az düşük her zaman olduğu gbi..ama o da çok önemli değil çok şükr..cinsiyet erkek gbi dedi yine net konuşmycam dedi ama zaten bana hep erkek gbi geliio ya..
sen de içini ferah tut canım iyidir inşallah bebişin..ben ilk hamileliğimden biliyorum bebişte problem olsa mutlaka vücudunda bişiler yaşıyosun ya..sen iyiysen korkma canım bişi olmaz allahın izniyle..inşallah kıpır kıpır görürsün meleğini sen de :)
kızlar folikasitim bitti. ve başka ilaç kullanmıyorum benim gibi ilaç kullanmayanlar var mı? çevremde bulamadım ilaç kullanmayan kimse yok...
Saol canim icime su serptin İnsallah iyidir.sana demir hapi verdimi?verdiyse ilacin adi ne?
Merhaba kızlar,
Bende aranıza yeni katıldım şuanda 16 haftalık hamileyim. İlk zamanlar çok sıkıntılı geçti hamileliğim düşük tehlikesi vardı her hafta iğne kullandım ama çok şükür şuanda herşey yolunda. Benimde merak ettiğim bebeğimi hala hissedemiyorum. Birşeyler oluyor bazen ama ben anlayamıyorum. Umarım keyfi yerindedir :)
kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu
ben artık şehzade annesiyimmmm
aslanım yiğidim herşeym anlayn işte!!!!!
mutluyummm mutlusunnn mutluuuuu:)
kızlar ben evelit de dahil hiç bir ilaç kullanmıyorum... neyse yarın dr ye soracağım unutmazsam:)))
Benim 12. Haftam eleviti verdi.sana artik kan hapi da vermesi lazim
herkese merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum yazdıklarınızı umarım herkes iyidir ben daha iyiyim ama bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor bu arada sizde kilo durumu nasıl ben daha hiç kilo almadım tersine 3 kilo verdim acaba bu bebeğimin gelişimini olumsuz etkiler mi diye korkuyorum daha doktor günüme var ama acaba bu hafta içi bir gidip görünsem
mi diyorum bir de bir şey soracağım size kızlar haftaya çok yakın bir arkadaşımın düğünü var cumadan gidip pazara döneceğim uçakla acaba bir zararı olur mu bunu da sorayım diyorum doktora herkese kolay gelsin kendinize iyi bakın
hadi hayrlı olsun topiğin ikinci erkeği :)allahım ben de önümüzdeki haftayı bekliyorum heyecanla ya :) inşallah ben de böle yazarım buraya..
kızlar %99 oğluşum geliyor. mutluyum. kaybettiğim oğlumun acısını dindirir belki....şükürler olsun:)))
Merhaba kızlar,
Bende aranıza yeni katıldım şuanda 16 haftalık hamileyim. İlk zamanlar çok sıkıntılı geçti hamileliğim düşük tehlikesi vardı her hafta iğne kullandım ama çok şükür şuanda herşey yolunda. Benimde merak ettiğim bebeğimi hala hissedemiyorum. Birşeyler oluyor bazen ama ben anlayamıyorum. Umarım keyfi yerindedir :)
cavda hayırlı uğurlu olsun bebişin bizde 11. haftamıza girdik, aralık sonunda hamile kaldım bende 15 martta 2'li taramam var çok heycanlıyım umarım sağlığı aynen devam ediyordur bebişimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?