Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

canım allah yardımcın olsun inşallah ne diyelim bebişler iyi olsn da katlanıcaz mecbur bazı şeylere..valla ben de aynı duygular içindeyim..bize de doktor artk bir ay sonra gelin dedi..bi yandan seviniyorum allah a şükr bi problemimiz yok ki ayda bir gidiyoruz die..bi yandan da aaynı senn gbi bebişimi çoook özlüyorum..içimde olduğunu görmenin tek yolu ultrason olduğu için de insan devamllı gitmek istiyo doktora :) inşallah yakında hissederiz de görmeye gerek kalmaz ne diyelim :)

Saol canim icime su serptin İnsallah iyidir.sana demir hapi verdimi?verdiyse ilacin adi ne?

kızlar folikasitim bitti. ve başka ilaç kullanmıyorum benim gibi ilaç kullanmayanlar var mı? çevremde bulamadım ilaç kullanmayan kimse yok...

kızlar folikasitim bitti. ve başka ilaç kullanmıyorum benim gibi ilaç kullanmayanlar var mı? çevremde bulamadım ilaç kullanmayan kimse yok...

Elevit kullanmiyormusun?

Merhaba kızlar,
Bende aranıza yeni katıldım şuanda 16 haftalık hamileyim. İlk zamanlar çok sıkıntılı geçti hamileliğim düşük tehlikesi vardı her hafta iğne kullandım ama çok şükür şuanda herşey yolunda. Benimde merak ettiğim bebeğimi hala hissedemiyorum. Birşeyler oluyor bazen ama ben anlayamıyorum. Umarım keyfi yerindedir :)

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu
ben artık şehzade annesiyimmmm
aslanım yiğidim herşeym anlayn işte!!!!!
mutluyummm mutlusunnn mutluuuuu:)

Saol canim icime su serptin İnsallah iyidir.sana demir hapi verdimi?verdiyse ilacin adi ne?

canım ben son kan verdiğimde iki gün sonra çıkıcak demişlerdi ikili test için verdiğimde hani..o yüzden ben de tekrar gitmedim telefonda öğrendm..kaldığımız yer merkeze biraz uzak o yüzden yani..o yüzden telefonda demir hapı yazcağını söyledi..ben müsait olduğumuz bi gün gidip yazdırcam yani şu an daha içmeye başlamadım..ama ben kan değerlerimin düşük çıkcağını biliyodum..hayatım boyunca hep düşüktü çünkü..

hoşgldin arkadaşım hayrlı uğurlu olsn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn..valla ben ısrarla hissettiğimi düşünüyorum şu an 14. haftadayım ama..:)bilemiyorum doktorlar zaten 5. ayın başında falan hissedilir diyolar..merak etme canım bebişler iyi olmasa bi sinyal verir mutlaka..eminim çoook mutludur annesinin içinde :)

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu
ben artık şehzade annesiyimmmm
aslanım yiğidim herşeym anlayn işte!!!!!
mutluyummm mutlusunnn mutluuuuu:)

hadi hayrlı olsun topiğin ikinci erkeği :)allahım ben de önümüzdeki haftayı bekliyorum heyecanla ya :) inşallah ben de böle yazarım buraya..

kızlar ben evelit de dahil hiç bir ilaç kullanmıyorum... neyse yarın dr ye soracağım unutmazsam:)))

kızlar ben artık hareketleri daha kuvvetli hissetmeye başladım çok şükür. hatta bügün tatlıyı biraz fazla kaçırmışım bir kaç saattir. aralıklar hep hissediyorum... ama bu tekme gibi birşey değil. kıpırtılar çeklinde... ama ilk zamanlara göre çok daha belirgin ve kuvvetli

kızlar %99 oğluşum geliyor. mutluyum. kaybettiğim oğlumun acısını dindirir belki....şükürler olsun:)))

kızlar ben evelit de dahil hiç bir ilaç kullanmıyorum... neyse yarın dr ye soracağım unutmazsam:)))

Benim 12. Haftam eleviti verdi.sana artik kan hapi da vermesi lazim

cavda hayırlı uğurlu olsun bebişin bizde 11. haftamıza girdik, aralık sonunda hamile kaldım bende 15 martta 2'li taramam var çok heycanlıyım umarım sağlığı aynen devam ediyordur bebişimin?

herkese merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum yazdıklarınızı umarım herkes iyidir ben daha iyiyim ama bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor bu arada sizde kilo durumu nasıl ben daha hiç kilo almadım tersine 3 kilo verdim acaba bu bebeğimin gelişimini olumsuz etkiler mi diye korkuyorum daha doktor günüme var ama acaba bu hafta içi bir gidip görünsem
mi diyorum bir de bir şey soracağım size kızlar haftaya çok yakın bir arkadaşımın düğünü var cumadan gidip pazara döneceğim uçakla acaba bir zararı olur mu bunu da sorayım diyorum doktora herkese kolay gelsin kendinize iyi bakın

Cocugun durumuna gore doktor soyler gidip gidemeyecegini.onay almadan yola cikma derim ben.ayrica artik kilo almak lazim heralde bende 3 kilo verdim.bulantilardan bisi yiyemiyorumki

ipekcim kaçıncı haftadasınki sen? doğumuna 1 ay falan kalmadıysa uçakla seyahat edebılırsın yada otobüsle bi sakıncası yok doktorum demişti ordan biliyorum...

h.g canm aramıza rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsn

cavda hayırlı uğurlu olsun bebişin bizde 11. haftamıza girdik, aralık sonunda hamile kaldım bende 15 martta 2'li taramam var çok heycanlıyım umarım sağlığı aynen devam ediyordur bebişimin?

kim ne derse desin senin kaygıların hiç geçmiyor değilmi? ben de çok şükür erken haftalardan bu yana oğlumu hissediyorum. ve evet içimdesin, yaşıyorsun ve büyümeye devam ediyorsun diyorum ve rahatlıyorm. sen de gönlünü ferah tutmaya çalış kardeşim... ALLAH bir kader çiziyor biz de bu çizgiyi bilmeden üzerinde yürüyoruz, kendi planlarımızı yapıyoruz. Allaha dua lar edip iyi olmasını dilemekten başka şansımız yok. ikili tarama testi evet çok basit bir işlem. bizi bilgilendirirsen seviniriz. kendine iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…