Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

yine çoook sessiz topik ya nerelerdesiniz kızlarrrr? nasılsınız nası gidiyo nhayat..bi ses verin bakalım..ben çok şükür iyiyim ama bu aralar afedersiniz tuvalet problemim başladı...bol bol kayısı yiyorum valla..sizlerde de başladı mı bu problem?

kan hapı kullanmaya başladınmı ben elevit kullanıyorum ama çokda rahatsız edici bi durumum yok.sabah kahvaltıdan önce çok su içiyorum ona bağlıyorum

kan hapı kullanmaya başladınmı ben elevit kullanıyorum ama çokda rahatsız edici bi durumum yok.sabah kahvaltıdan önce çok su içiyorum ona bağlıyorum

yok valla ben bu cuma gidicem de o zaman yazıcak doktorum kan hapını..bi de o eklenirse zaten vay halime..ben de suyu çok içmeye çalışıorum ama bişe yemeden su içemiom aç karnına ben ya..gece uyandığımda ya da sabah ilk kalktığımda mesela su içemem..midem bulanıo..ama sabah içmeye çalışıcam madem işe yaradığını düşünüosun..bu arada ben folik asiti hala kullanıorum..sizler bıraktınız mı acaba?

Ac karna icemiyorsan hic kendini zorlama bende az az iciyorum bi anda icsem midem bulanir.artik kayisi falan idare edecez artik.folik asiti 14. Haftam dolunca birakacam.

Ac karna icemiyorsan hic kendini zorlama bende az az iciyorum bi anda icsem midem bulanir.artik kayisi falan idare edecez artik.folik asiti 14. Haftam dolunca birakacam.

anladım canım..ben de 15 bitcek hala kullanıom..gidince onu da sorayım bari doktoruma belki bırak der..

Kızlarn ben bu hareketlilik konusunda kaygılanmaya başladım. Çevremdekş herkes yeni yeni hissetmeye başlarsın diyor. ama ben o kelebek çırpınışları dönemini falan çoktan geçtim artık ufak ufak tekmeleri hissediyoyum. ve bazen iç organlarımı itelediğini hissediyorum ve içim burkuluyor. dr ye gideceğim bu cuma bakalım ne diyecek. sizin durumlar nasıl.? bir de kilo durumlarını merek ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de yüksek fsh ve erken menapoz mağdurlarından olup; üç ayrı başarısız tüp bebek tedavisinden sonra tam da vazgeçmişken kendiliğinden hamile kaldım.. Bu konuyla ilgili ayrıntılar ve hamileliğimle ilgili hafta hafta paylaştığım anılarım denizimizvebiz.worpress.com 'da... Meraklısına :))
Ben de şu an 17. haftasının içinde olduğum hamileliğimin en keyifli günlerine başlamış bulunmaktayım ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

canm sevnmelsn hareketlilk işine ben hala çok hafif hissediyorm sadece midemi çok sıkıştırıyo o zaman çk kötü oluyrm!ben akşama kadr okulda o kadr yoruluyrm ki bebişimde benle yoruluyo doğl olarak fazla hareket etmiyo
ama senn ikinci geceliğin ya o yüzden hareketleri daha erkn hissediyo olablrsn ben bi yerde okumuştm sıkıntı yapma keyfini çıkar
kilo konusuna gelnce ben gayet güzel kilo alıyorm fazlasyla sonm nolck bilmyrm

bende perşembe günü sağlık ocağına gittim tetanoz için, çok hoç bir ilgi ile karşılaştım. kalp atışlarını falan da dinledik. bende kaygılarımdan bhsettim. dedi ki bunlar bebeğin reflekslerinin geliştiğini gösteriyor. yani dış oratama tepki veriyor dedi. yani ben hareketli olduğum zamanlar bebeğin de hareketli olması çok normalmiş. bir de dedi ki. bebekler annelerinin hep oturmalarını ya da yatmalarını ister siz çokhareket edince size biraz kızıyorlar asılnda dedi.....

kızlar dün eşim de hissetti 3 4 tane tekmeyi o da hissedince avunçalrında çok duygulandık.....Rabbimiz bu duygulardan kimseyi mahrum etmesin inş...

benm şehzadem bana çok kızgn desene ben hiç oturup yatamyrm.tetanoz için erken değil mi ben 20. haftadn sonra diye biliyodm bende giderm bu haftalarda o zaman!!!

benm şehzadem bana çok kızgn desene ben hiç oturup yatamyrm.tetanoz için erken değil mi ben 20. haftadn sonra diye biliyodm bende giderm bu haftalarda o zaman!!!

evet ya bende duyunca şaşırdım.... hemşire 16. haftadan sonra yapılabiliyor dedi. hamilelikte toplam iki tane olunmalıymış.
1. si anneyi
2. bebeği
sonra 3 tane daha olunursa ömür boyu bağışılkık kazanılıyormuş....

17 nisan da ikicisini vurulacağım kısmet olursa...

herkese merhaba kızlar...uzun bir süredir yazmak istiyorum ama nasip olmadı bir türlü benim kanamam oldu geçen gün...epey paniğe kapıldık ama çok şükür kanamanın nedeni hemoroid miş...biz düşük diye korkmuştuk doktor makat bölgesinde 2-3 cm açılma olduğunu söyledi iki krem ve bir ilaç verdi aman kızlar dikkatli olun özellikle kabızlık bir numaralı nedenmiş...bu arada cinsiyetimize erkek dedi,geçen seferde erkek demişti ama nedense bizim doktor kesin konuşmuyor ben de ne yapacağımı şaşırdım bir ay sonra kesin söylerim diyor ama ben iyice merak ettim birşeyler almak istiyorum ama alamıyorum başka bir doktoramı gitsem sizce yanılma payı olur mu?

kızlar akşam eşimle bebeğin tekmelerini izledik. ne kadar güzel belli oluyor dışarıdan. tam kasıklarım pıt diye atıyor tekmelerini oğluşum... eşimse hayranlık ve şaşkınlıkla izledii....

bende bugün vuruldm cavdacm 3 tüpte kan aldılar kolumu kaldıramıyrm çk kötü oldm ya

kızlar akşam eşimle bebeğin tekmelerini izledik. ne kadar güzel belli oluyor dışarıdan. tam kasıklarım pıt diye atıyor tekmelerini oğluşum... eşimse hayranlık ve şaşkınlıkla izledii....

maşallah canm ya sana çk özeniyrm inan keşke bende hissedeblsm senin ki gibi

maşallah canm ya sana çk özeniyrm inan keşke bende hissedeblsm senin ki gibi

evt iki üç gün dayak yemişler gibi dolaştım bende kolum çok kötüydü.... senin ufaklık her ne kadar nazlı davransa sa çok vakti yok.... paşa paşa hissettirecek tekmelerini :):):) o zaman yine konuşuruz canım. senin ki erkekdi değğil mi? isim ne düşünüyorsunuz:?

merhaba kızlar. ne zamandır yazmıyordum. 1 martta tetenoz aşımızı olduk biz. şimdi 21. haftadayım çok şükür. cuma günü ayrıntılı ultrasyon muayenesine girdim. çok şükür herşey yolunda. hareketlerini hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu. çukolatayı çok seviyor kızım ben yiyorum o hopluyor:) bizden haberler böyle. ha birde ismini ecenaz düşünüyoruz. ne dersiniz? nasıl?

kızlar selamlar... be durumlardasınız.... boy kilo falan nasıl. ben bir ardır dr ye gitmiyorum. bu haftasonu ne göreceğimi merakla bekliyorum... bu arada arkadaşım ece ismi çok cici. ve ece isimli tanıdıklarım hep çok naif dirler. naz' ı için bir şey diyemeyeceğim...

biz de fırat koymayı planlıyorum.. sonra ki de kız olrsa dicle koyacağız:)))

çok sevndm minikmeleğim bende tetanoz aşımı oldm ama kaç gün can acısı çektm anlatamam.
yarın kontrolm var merak ediyorm doktor hanımın neler diceni ama hala aman aman bi hareket hissetmemenn üzüntüsünü yaşıyorm orası da ayrı

bebeği bilmiyorm ama benim önümde kocaman bi top var
yarın kontrole bi gideym bakalm neler dicek doktor merk ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…