merhaba cavda dr. gitmişsindir. neler dedi bakalım.
ben de bebeğimin tekmelerini ismini ne renk kıyafet alıcağımı düşünecektim şimdi ama kısmet olmadı..yine kaybettim bebeğimi..suyu geldi aniden ve yine aynı sancılarla düşük yaptırıldım..bitti yine herşey...rabbim size sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..bana da dua edin...
ben de bebeğimin tekmelerini ismini ne renk kıyafet alıcağımı düşünecektim şimdi ama kısmet olmadı..yine kaybettim bebeğimi..suyu geldi aniden ve yine aynı sancılarla düşük yaptırıldım..bitti yine herşey...rabbim size sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..bana da dua edin...
evet kızlar gittim bebek 330 gr mış. ben son bir ayda 2.5 kilo almışım. dr fazla dedi meyve tatlı tuzlu ve hamur ilerinden uzak durmam gerek dedi. ama bebek için iyi şeyler söyledi. 10 gün ileriden gidiyoruz zaten.
kısacası çok şükür bir sıkıntımız yok... hııı bir de kızlr 4 boyutlu ultrason görüntüsü çok komik tam bir bokçu gibi kaşlarını çatmış. bir de sol yumruk havadaydı. tam bir devrimci bizim Fırat'ımız....:))
Allah hayırlı evlat etsn inş!!
bende gittim herşey normal dedi!ben kilo aldm aslında ama doktorm sağolsn hiç tartmıyo o yüzden kilon normal şeker testini bi ay sonraya yaparz dedi
çok rahat bi kadın inan hiç sıkıntıya sokmuyo ve hiç moral bozmuyo
özel doktora gittiğim halde 4 boyutludan faydalanamdk yok herlde ellernde aynı ultrasona giriyorm hala bide doktr kilo falan söylüyo benm aklımda kalmıyo:)
çok şükür arkadaşım ya. dr seni germiyorsa ne ala. benim ki sıkıntılı bir adam hemüz bir gülme imiğini bile göremedim. ama her bir detayla ilgileniyor. bir de kızlar
sizin doğum fiyatları nedir. bana biraz pahalı geliyor ne yapçam bilemiyorum
kızlar 20.haftama girdim ilk gebeliğim halen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalmidir?
arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız. aralıgın sonunda öğrendim miniğimin karnımda oldugunu tetanoz aşınızı nerede oldunuz. sağlık ocagından biz sizi arıcaz 4 aylıkken dediler. 19 haftalıgız suan kaçıncı haftada tetanoz aşısı oldunuz
ben 19 haftalık gebeyken aşı oldum gün vermeleri lazımdı vermedilermi istersen sen bi git.
canm hayırlı olsn rabbim analı babalı büyütsün:)arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız. aralıgın sonunda öğrendim miniğimin karnımda oldugunu tetanoz aşınızı nerede oldunuz. sağlık ocagından biz sizi arıcaz 4 aylıkken dediler. 19 haftalıgız suan kaçıncı haftada tetanoz aşısı oldunuz
canm hayırlı olsn rabbim analı babalı büyütsün:)
20 haftalıkken yaparlar canm maksat beşinci aya girmek!aile hekimliğine git ordaki hemşireler yapar canm
canm benm inan bana bi doktorda önemli olan ilk şey tatlı dil,güler yüz!sonuçta ona güveneceksn doğm için o yüzden en iyi bayan doktr özellklede anne olmuş bi bayan doktr!tavsiye ederm
600 civarı benm gittiğim hastanede doğm senin ki ne kadar
hıım teşekkürler canım ozamn 1 haftam var bugün eşim gidicek bi öğrensin genede
arkdaşlar ben14 martta oldum ilkni bu cuma da ikincisini olacağım kısmetse. ama çok acıyor ya 3 gün geçmiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?