Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

arkadaşlar merhaba bende aralığın sonunda öğrendim miniğimi... pazartesi tetanoz aşımı oldum kolum gece çok ağrıdı iğne yerim morardı bide bende halsizlik yaptı yaa.. internette araştırdım olabilirmiş. sizde de oldu mu böyle vücudunuzda halsizlik falan... bana ayrıntılı ultrasonu doktorum 25.haftada dedi ama geç değil mi yaa? benim bebişim de oğlan teyzeleri :) hareketlerini 17.haftamda hissetmeye başladım kelebek çırpınışları gibi ama şimdi azcık daha güçlü pıt pıt şeklinde damar atması gibi... maşallah bebişim 1 hafta önden gidiyor benimde 21.haftadayım şuanda... Allahım nasip etsin hepimize kucağımıza almayı inşallah...

2 defamı olucak bide neyse canım cok tatlıdır inş dayanabilirim. bebişin nasıl iyimisiniz

evet canım ya hemşire bana ilki seni ikincisi bebeği 3 kere daha olursan da ömür boyu bağışıklığın olur dedi:))acıyor ama o pıt pıtlar her şeye deyiiyor inan ki hiç düşünme bile

evet arkadaşım benimki de erkek ve de bende 10 gün ileriden gidiyorum. 3 aydır falan hep öyle görüyor dr:)) ben de de halsizlik yapmıştı hatta ben grip falan oluyorum sanmıştım.... onlar herşeye değer olsun:))

evet canım ya hemşire bana ilki seni ikincisi bebeği 3 kere daha olursan da ömür boyu bağışıklığın olur dedi:))acıyor ama o pıt pıtlar her şeye deyiiyor inan ki hiç düşünme bile

kurban olurum miniğimin pıt pıtlarına bazen çok sert tekme atıyo.. eşim tekvandocu oda diyorki bebiş şimdiden başladı tekvandoya ama her tekmesinde içim bi tuhaf oluyo bazen karnım gıdıklanıyo allah herkese nasip etsin

haklısın canm ya çok pahalı ben sana devlet hastanelerini de tavsiye ederm istersen devletteki doktrları bi araştr hem devlet imkanları artık eskisi gibi değil

kızlar ben bebek ve kendim için hastane çantası hazırlamaya başladım. biliyorum erken ama allah korusun işte her ihtimale hazırlıklı olmak istiyorum hem de hazır havalar aşırı ısınmamışken ve ben de rahat rahat gezebiliyorrken alayım dedim.

6. ayımıza artık veda ediyoruz önümüzde ki bir ay içinde de eksiklerimi tamamen hazırlayıp eşimin hemen ulaşabileceği bir yere kaldıracağım... allah hepimize yayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

bu arada kızlar biraz önce bir adam bana Allah hayırlı bir erkek evlat nasip etsin dedi. yolda yanımdan geçerken sanki laf atar gibi dua etti. Nedir hikmeti acaba....

daha hamileliğimin başında da otobüs durağında beklerken yaşlı bir teyze için otobüs numaralarını söylüyordum bana birden demesin mi Senin erkek evladın olacak diye:))) Allah' ın işleri işte...

rabbim hayırlı evlat etsn inş!erken başlamışn benm çk vaktm olmuyo ne yazık ki keşke olsabaşka ne alışverş yaptn bakalm

rabbim hayırlı evlat etsn inş!erken başlamışn benm çk vaktm olmuyo ne yazık ki keşke olsabaşka ne alışverş yaptn bakalm

amin arkadaşım hepimizinkini

iki tane bavul aldım ikimiz için. 5 tane takım( çapka eldiven alt üst) 10 lu hastane çıkışı aldım bir tane oraganik kumaş. kalı battaniye ince battaniye ve penye battaniye. iki takım içlik. 7-8 tane zıbın.
kendime de gecelik ve pijama aldım.

önümüzdeki maaş döneminde de pet, bebek bezi, havlu, 2 takım daha gecelik, biberon, port bebe, falan alacağım şimdiden almak istiyorum hem merak ve heyecan hemde erken doğum olasılığı ve yanımda yakınlarım olmadığı için işte.

oooo maş.baya hızlısın ama cok zevkli oluyo bende yavaş yavaş yapıyorum bişiler daha tam bişey yok ama vakit buldukça değerlendiriyorum zaten bebek giysileri görünce imkanı yok duramıyorum illa bişi alıyorum. bişi sorucam canım kıyafet alırken ilk aylar içinmi alınması lazım büyüdükçe almak daha mantıklı geliyo bana şimdilik hep yenidğoan ve 3 aylıgına kadar olucak seyler aldım

merhaba kızlar. güle güle kullansın sağlıklı günlerde inşallah minikler. bende dün itibariyle başladım bişeyler almaya. ufak ufak alacağım inşallah. dün 10lu bi takım 5li bi takım birde etekli çok şirin bi bluz aldım. bugün ise anne çantamı aldım. ben aldıkça o mutlu oldu sanki dahada bi hareketlendi canım kızım. 1 hafta içinde şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah. bu günler güzel sıkıntılı sayılmaz çok şükür. siz nasılsınız göbüş kocaman oldu benim ne kadar kaldı diye soruyorlar doğuma. iç karnım küçük sanırım çok çabuk çıktı benim karnım.

evet aslında dediğin gibi bebek hemen büyüyecek ve bu aldıklarımızı çok giyemeyecek ama ben şöyle düşünüyorum. bu bebek habire kusacak falan yani çok üst değiştireceğimiz için çok aldım. yani kısa süreliğine ve yoğun bir şekilde kullanacaklar diye düşünüyorum.
düşünsene 10 dk da bir kustuğunu falan bu aldıklarımız 1 günde kirlenir zaten:))))

yeterki kucağımızı saklıkla doldursunlar yeniden alırız. zaten ben kimseye vermeyi falan düşünmüyorum küçük gelenleri. inş kısmet olursa kardeşi için saklayacağım güzelce paketler yapıp.

benimde zaten göbüş vardı ya ondan yada iç karnım geniş oldugundan pek belli olmuyo kilo almıs gibi görünüyorum ((keşke öyle değilde bebişli görünsem daha güzel olurdu. ama sırtüstü yattıgımda top gibi cıkıyo karnım buda cok hosuma gidiyo kaç haftalıksın canım. bebiş iyimi. inş hiçte sıkıntın olmaz zor oluyo hep aklın kalıyo merakta ediyosun hep bebeği allah korusun yavrularımızı

aynen öyle canım cabuk kirlenicek dediğin gibi bolca almakta fayda var ama suanlık genelde 0-3 ay kıyafeti alıyorum zaman gectikçe alırım ama başlar daha önemli sonrası için zaten zamanımız olucak kısmetse alısveriş yaparız hep. deiğin gibi bizimle sağlıklı olsunlarda hersey feda olsun yavruma. bende kesinlike vermem saklarım hep büyüdüğünde baksın benim öyle giysilerim var bende zamanında demiştim bebeğim olursa bende saklıcam diye kısmet olursa öyle yapıcam

oh maşallah canm benm sen al bize de tecrübe olsn
bu arada ben bir kere tetanoz olcakmşm çok şükr yaşmdan dolayı diğerne gerek yokmuş

oh maşallah canm benm sen al bize de tecrübe olsn
bu arada ben bir kere tetanoz olcakmşm çok şükr yaşmdan dolayı diğerne gerek yokmuş

oohhh ne güzel biz yaşlanmışız desene:))) evet evet ben alayım size de anlatırım :))))

ben 5 tane olacağım ikisi bitti 3 ü kaldı((((

oohhh ne güzel biz yaşlanmışız desene:))) evet evet ben alayım size de anlatırım :))))

ben 5 tane olacağım ikisi bitti 3 ü kaldı((((

Allah yardmcn olsn ya ben bir kere oldm onda da çk fena oldm kolum kalkmadı kaç gün diğer iğneleri düşünmek bile ürkütüyodu beni
senin niye bu kadar fazla iğnelern

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…