Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

merhaba arkadaşlar
arkadaşlar 24.haftama girdim bebişimin hareketlerini net hissediyordum fakat birkaç gündür azaldı doktora gittim meğer sol tarafıma kaymış bebiş tamamen solumda önceleri karnımı ortalamıştı ozaman hissederdim hareketlerini şimdi sadece sol yanımda hissediyorum eskisi gibi net değil. ve hala tekmeler pıt pıt şeklinde arkadaşlar yaa güçlü değil... ben hep 6.ayda güçlü tekmeler olur elle hissedilir diye düşünüyordum. gelişimi boyu kilosu suyu herşeyi normal... evham yapıyorum sanırım ama sizde nasıl hareketler güçlü mü? böyle hep solda mı kalacak acaba? hepimize hayırlı doğumlar inşallah arkadaşlar...

canım bende 22.haftadayım. 1 haftadır dısardan tekmeler görünüyo elle hissediliyo. benimde hala pıtpıt baska nasıl oluyor onuda bilmiyorum hareket sayısı genelde aynı. ben sürekli arastırıyorumda bebeklerimiz artık uykuya dalıyor kendilerine sevdikleri pozisyona gecip yatıyolarmış belki öyle oluyor soldaysa sağa yat belki yer değiştirir. son 1 haftadır hareketliykende hissediyorum heralde güçlendi tekmeleri . bebişin durumu iyiyse hiiç takma canım helede tekme atıyo allaha şükür sıkıntı yapma kendine bebiş rahatını biliyo orada cok iyi cok rahat bizim dünyamızdan bile daha rahat bi yerde yiyo çişini yapıyo uyuyo tekme atıyo ooooohhh. takma sakın kafana tekmeleri say istersen benimde bigünüm bi günümü tutmuyo ama hep hareketli bende kafaya takıyorum ama sonra düzeliyo hiiç kendini strese sokma bebişte üzülmesin.

merhaba bende 22 haftalık gebeyim allah kısmet ederse bi oğlum olacak aslında usg de hareketli görünüyor ama ben çok net hissetmiyorum düz yatınca oluyor hareketleri ama gazmı bebekmi onuda anlayamıyorum:))
sizler ayaktaykende otururkende hissediyormusunuz bebeğinizi?

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun miniğini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim saglıklı bagıslasın bizlere. son 1 haftadır ayakta hissediyorum. önceden sadece yattıgımda hissediyodum. herkeste aynı olmuyomuş ama ilk gebelik olmama ragmen erken hissettim ben mesela. kesinlikle gaz değil bebiş oooo usgde hareketliyse ne güzel işte annesi hissedilecek derecede sert değil demekki bebiş saglıklıysa dert etme sakın öyle tekmeler atıcaklarki uykumuzdan uyanıcaz

merhaba arkadaşım ben 11 haftadan itibaren hissediyorum şimdilerde ile kafası ayakları dirseği şeklinde dışarıdan da ayırt edebiliyorum. hatta geceleri bile uyandırıyor. o bana dirsek atıyor bende ona vuruyorum inatlaşıyoruz:)))))) ama sakına evhamlı olma çünkü benim karnımda DIŞ DERİ İLE BEBEK KESESİ ARASINDAKİ MESAFE ÇOK AZ HALİYLE HER HAREKETİNİ HİSSETTİRİYOR. DEMEKKİ SENİN O RADADAKİ TABAKA BİRAZ KALIN.

ben de bazı günler çok cılız hissediyorum.inanılmaz endişe yaşıyorum. dr um onlar makina değiller canları o gün tembellik yapmak isteyebilir dedi. ben de öyle yoruluyorum. üzülmeden yapamıyor insan. haklısın bol kalorili çeyler tüketince 1 2 saat içinde bebeğin hareketlerine de yansıyor.... Allahım göbüşlerimizi doldurduğu gibi kucaklarımızı da boş bırakmasın inş....

kızlar sizde de oluyor mu? ben artık herşeye ağlıyorum. hatta bu sabah otobüste 30 lu yaşlarda bir bayan bana yer verdi ben gözlerinin içine baka baka başladım ağlamaya...

evde de haber bültenlerinde bile ağlıyorum ne lacak bu halim... hatta şimdi bile....

canım ben normalde aşırı derecede duygusal biriyim. hatta arkadaşlarım diyodu ki senin bebeğin olunca o ağladıgında sende ağlarsın sen cocugu teselli edeceğine o seni teselli eder diye dalga geciyolardı... hamileliktede cooooook ağlamak istediğim zaman oldu ama tuttum kendimi nasıl basarabildim bilmiyorum ama ağlarsam sonu gelmicek ve herseyde hassas olucam diye dayanmaya calıstım tutamadıgım yerler oldu tabii. seni cok iyi anlıyorum. ağlamayada insanın ihtiyacı var şahsen ben öyleyim ağlayınca rahatlıyorum bazen. ama hamilelikte bu durumlar cok normal canım

Son düzenleme:
iyimi canım yani sonuç ben daha yaptırmadım daha zamanım var diye biliyorum 3 4haftaya ister belki doktorum.

arkadaşım herhalde 120 125 e kadar normal kabul ediliyor. 24ten itibaren yapılıyor. bence bir an önce yaptır çünkü sonucuna göre tedbirler alman gerekebilir. :))

arkadaşım herhalde 120 125 e kadar normal kabul ediliyor. 24ten itibaren yapılıyor. bence bir an önce yaptır çünkü sonucuna göre tedbirler alman gerekebilir. :))

aaa sonucun baya güzel ozamn hııımm yarın 23 olucaz haftaya zaten kontrolüm var tam zamanına denk geliyo ozaman. teşekkür ederim canım tedbir derken yeme konusundamı canım

aaa sonucun baya güzel ozamn hııımm yarın 23 olucaz haftaya zaten kontrolüm var tam zamanına denk geliyo ozaman. teşekkür ederim canım tedbir derken yeme konusundamı canım

evet sayın hamiş... yemek konusunda. sıkı bir diyeti oluyor miden kazına kazına duruyorsun. dua edelim de çıkmasın sende de....gerçi gereksiz kilo almamak için bir yönüyle iyi de düşünülebilir...

tüm hamiş arkadaşlarım inş hepiniz çoooooook iyisinizdir...

aaay hamile oldugumdan beri aclıga hiçmi hiç dayanamıyorum inş. kimsede bi sorun cıkmaz

arkadaşlar bende şeker yüklemesini bu cumartesi yaptırıcam yani yarın :) ayrıntılı ultrasona da giricem yarın... umarım benim de sonuçlarım iyi çıkar... bu arada geçenlerde bebişimin tekmeleri güçlü değil diye yazmıştım yaa sanırım hissetti minnoşum ogün bu gündür tekmeliyo özellikle akşam saatleri... babası da hissediyor :) gündüzleri tekme değil de kıpırtı olarak da hissediorum o kadar mutluluk verici ki anlatamam. her gece şükrediyorum Allahıma bu güzel duyguyu kadınlara bahşettiği için bana da nasip ettiği için... inanılmaz mutlu oluyorum o kıpırdadığında... ben ilk bebeğimi 14 haftalık iken kaybettim tekmeleri hareketleri hiç hissedememiştim... Rabbim kimseyi evladından ayırmasın... arkadaşlar bebek çantası hazırlamaya başladım sayılır yani çantayı aldım portbebe hastane çıkışı falan filan ama daha bir araya getirmedim onları. önce yıkıcam. bitkisel sıvı bebek deterjanı aldım. yine bitkisel şampuan, vücut losyonu, vücut kremi... bu hazırlıklar çok güzel... umarım bebişlerimize kullanmak nasip olur...

sonuclardan haberdar et canım bizi çok sevindim tekmelerine. allah yardımcın olsun inş. rabbim kavusturur saglıcakla bebişine ben bi kaç giysi aldım alt üst takım hırkaları falan sagolsun anneannemiz sagolsun bolcaa yaptı. biraz daha zaman gecmesini bekliyorum tam agırlasmadan almak istiyorum aslında ne yaparsam kardır. sıcaklarda zor olucak.. hangi markanın aldın canım ben güvenemiyorum bitkisel diyoruz ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

canım bugün gittik iyi haber bebeğimin herşeyi normal ayrıntılı ultrasonda herşey iyi çıktı çok sevindim. kötü haberse şekerim çoookk yüksek çıktı 234 diyet uygulucam salı da dahiliyeye gidicem doktorum yönlendirdi. sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

aaaayyy geçmiş olsun canım. bebiş için cok sevindim nazar değmesin miniğe. baya yüksek cıkmış nasıl diyet yapıcam doktor söylemiştir mutlaka bende haftaya gidicem doktora ozaman yapar heralde tarh vermemişti bana ama bu aralar yapılması gerek sanırım. şeker yüklesine giderken yemej falan yedinmi varmı yapmamam gereken bişey canım bilgim olsun. gene haberdar et canım inş. düşer yakın zamanda bizde iyiyiz allaha şükür kızımla iyiyim ama moralim biraz bozuk işte dış etkenler yuvarlanıp gidiyoruz işte.

kızlar yazdıklarınızı okudum. herşeyin yolunda olması ne güzel. ama 234 biraz yüksek gibi arkadaşım inş diyet ile sıkıntısız geçer hamileliğin.

kızlar bende iyiyi çok şükür testler bitti artık. bir de ne diyeceğim size ben kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum oturduğum yerden birinden destek almadan kalkamıyorum bazen ve de ellerim ayaklarım ufak ufak şişmeye başladı. Önümüz yaz ben kara kara düşünmeye başladım.
alışveriş işlerini halletmek lazın sıcaklar daha da çıldırtıcı olmadan:))

aynen yazın daha zor olacak bişey almadım ufak tefek seyler dısında 4 tane altüst takım aldım okadar nasıl tamamlıcam bilmiyorum. eşimlede alısverişe cıkmak ölümden beter karnımda agırlasma hissediyrum bazen alta dogru agırlık var gibi oluyo heralde miniğim toplasıyo orada ondandır heralde parmaklarımda ara ara şişme var ama genelde sabahları oluyo sonra iniyo. yürürken bazen karnımı alttan cekiyolar gibi oluyo yer çekimine karsı koyuyorum herseye ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…