Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

aynen öyle sorun tabi. Idrar tahlilim her ay yapılıyo ama cok az enfeksiyonumda varmış hah onu demeyi unuttuum bol su iç diyor işte bende içiyorum diyorum ama her ay gene enfeksiyon cıkıyo kum düşürmüştüm bi dönem onun etkisi varmı bilmyrm. Zaten iple cekiyorum kontrolü gene erken gidicem meraktayım sürekli düşünüyorum ya sağda ya solda yada ortada hissediyorum bazen ama göbek deliğimde dönerkende hissediyorum niye aşagıda oluyo hepsini sorucam.

Oooooyyy o miniğim varya o miniğim artık alıstım genelde aynı zamanlarda tekmeleri fazla oluyo bazen hissetmeyince korkuyorum o kadar alıstırdı ki beni cok cok hosuma gidiyo tepki veriyo bazen hüzünlüyken o tekmelerle güldürüyo beni miniğim allahım eksik etmesin bize bagıslasın miniğimi ve tabi tüm anne babalara nasip etsin inş. Bide öpsek koklasak o elleri ayakları hayırlısıyla bi görebilsek o günleri kısmetse

bebeğimi kaybettim..artık aralık ayında hamile olanlar topiğinde işin ne diceksiniz ama kendimi alamıyorum buraya bakmaktan..benim de bebeğim bu kadar olucaktı şimdi..ben de bunları konuşacaktım diyorum..çok saçma ama bunla garip bi teselli buluyorum..sizleri de takip ediyorum yazmasam da..iyi olduğunuz haberleri beni sevindiriyo kızlar..rabbim size hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.burda arkadaşlar değişmiş tabi..UZAKLARDAKİ HAYATIN yazdıkları dikkatimi çekti..ona bi tavsiyede bulunmak istedim nacizane..benm son kontrolümden sonra aynen anlattıın gbi sancılı geçiyordu tuvaletlerim..ve gece hayatta uyanan bi insan değilim gece kalkıodum böle acayip sıkışmış ve ağrılı bi şekilde..idrar tahlilimde biraz enfeksiyon çıkmştı ama idrar kültürümde üreme yok die doktorum fazla üzerinde durmamıştı..canım bilen bilir burda sonra suyum geldi ve kaybettim bebeğimi..sebep olarak enfeksiyon olabilir dediler..kesin değil ama başka da bişe sölemediler..canım sen bu enfeksiyon işini hafife alma nolur..rabbim seni de bebeğini de korusun..beni yanlış anlamanı ve telaşlanmanı elbette istemem ama enfeksiyon önemli vcanım hamilelikte..doktorunla konuşmayı erteleme..ben de zaten kontrole gidicm die die bekledim..sonucu anlattım işte..nolur bekleme..doktorunu ara ve sancılarından bahset..gerekirse antibiyotik kullan.zaten bebeğin baya büyümüş artk zarar vermiycek antibiyotikler var..lütfen doktoruna gitmesen de ara canım..yine de sen bilirsn tabi ama ben görünce yazmak istedim..allahım yüzünüzü güldürsün sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah sizlere..ve bana..

yorgunbulutların hakkı var enfeksiyon önemli tabi... ama kum döktüğünü söyledin yaa o da sancı yapar. benim de idrar testimde 12-13 eritrosit göründü yazıyordu doktorum kum döküyorsun sanırım dedi böbreklerimden şüphelendi ultrason çekildi ve hakkatten de iki böbreğimde de küçük küçük taşlar varmış. bol su iç dedi. ağrın var mı idrarın da yanma varmı dedi yok dedim. hiç şu zamanıma kadar böbreklerimde ağrı olmadı yanma sancı falan da olmadı ama taş varmış işte... bol su içmekden başka da çaresi yok şimdilik. ama ben şekere takmış durumdayım şeker ölçüm aleti aldırdı doktorum bir hafta ölç dedi sabah-öğle akşam. aldım sürekli ölçüyorum yemeklerden 1 saat sonra şekerin tavan yaptığı saatte hep yüksek çıkıyor 160-170 falan çıkıyor... moral de şeker için önemliymiş biraz moralim bozuluyor tabi yüksek görünce. yaa inanın hiç bir şey yemiyorum artık her şeyden korkar oldum herşeyden uzak duruyorum ve dikkat ettim 1 haftadır aynı kkilodayım artmıyor kilom artık. açlık iyi de tokluk kötü benim. 2 saat sonra düşüyor ama normal sınırlara iniyor... haftaya bir daha gidiyorum dahiliye ye bakalım evdeki ölçüm sonuçlarına ne dicek.

bebiş iyi yaaa önemli olan o. artık beni uyandırıyor sabahları tekmelliriyle... :) o minicik ayaklarıyla vuruyor yaa yerim ben onu. sol tarafıma ayakları ile vuruyor idrar torbama da dirsek ve kafa atıyor sanırım. ozamanlar öyle bir tuvalete sıkışıyorum ki kendimi zor atıyorum tuvalete :) ama güle güle gidiyorum tuvalete. oğlum vurcak başka yer bulamadın mı diyorum :) şimdilik benim organlarla boks maçı yapıyor :) Rabbim bu güzel duyguları isteyen her kadına yaşatsın inşallah... bizlere de yaşattığı için sonsuz şükürler olsun... evlatlarımız Allaha emanetler onların acısını göstermesinler... ben de ilk bebeğimi kaybetttiğim için şu an üzerine titriyorum korkular içindeyim tekmelemediği zamanlarda endişeleniyorum kaç kere doktora koştum oynamıyor diye sayısını ben unuttum... baya uzun oldu sıktım sizi kusura bakmayın arkadaşlar hepinizi çok öptüm...

CANIM BENİM ÖNCELİKLE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN COK COK ETKİLENDİM İNŞ.RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLSIIYLA SAGLIKLI Bİ BEBEK VERİR RABBİM ONU SİZLERE BAGISLASIN ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN. BU GÜNLERİN GECİCEK ÜZME SAKIN KENDİNİ RABBİMİZE GÜVEN O EN İYİSİNİ YASATICAK. BANA YARDIMCI OLDUGUN İÇİN İNAN DUALRIMDA YER ALICAKSIN BU GECE VE YARIN BOL BOL DUA ET REGAİB KANDİLİ AF VE DUALARIN KABUL GECESİ OYÜZDEN SAKIN UUNUTMA BEN SİZİ UNUTMİCAM. ÖNERİN VE TAVSİYELERİN İÇİN COK SAGOL İNSAN TABİ KORKUYO KORKTUMDA AMA YARDIMCI OLDUN BANA BENİ YÖNLENDİRDİN ASLA YANLIS ANLAMAM CANIM MİNNETTAR BİLE OLURUM BUGÜN ARICAM İNŞ. DOKTORUMU YARIN KONRTOLUMDE VAR İNŞ. Bİ AKSİLİK OLMAZSA AMA BUGÜN ARICAM KISMETSE. ANLATTIKLARINLA YASADIKLARIM AYNI BU KONTROLUMDE ZATEN YAZICAKTI AŞIRI KASINTIMDA OLUYOR VAJİNAMDA YANMA OLUYOR AFEDERSİNİZ İLİŞKİ SIRASINDA CANIM YANIYOR VE YANMA OLUYOR. HAMİLELİKTEN ÖNCEDE BÖYLEYDİ AMA DİKKATE ALMADIM ACIKCASI ASLINDA ALINMASI LAZIM BU KONTROLUMDE HEPSİNDEN BAHSEDİCEM ARTIK DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ. yorgunbulutlar İNŞ. EN KISA ZAMANDA MUTLU HABERLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞ MUTLAKA BEKLİYORUM SAKIN UMUTSUZLUGA KAPILMA. UMUDUNU KAYBEDENİN BASKA KAYBEDECEK BİŞEYİ YOKTUR DİYE Bİ SÖZ VAR DEDİĞİM GİBİ BU 2 GÜN DUA ET İNŞ.YAZDIKLARIMI OKURSUN BUGÜN GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAH RAZI OLSUN CANIM BANA YARDIMCI OLDUN CEVAP YAZDIN ÖNEM VERDİN COK TEŞEKKÜR EDİYORUM... ARALIK ANNESİ DEĞİLİM DESENDE BEN GENE BURADA SENİN HABERİNİ BEKLİCEM.

TATLIM İNŞ. ŞEKER KONUSUNU Bİ ATLATABİLSEN YA TOKLUK SEKERİMİ ÖNEMLİYDİ TAM HATIRLAMIYORUM. ANNEMDEDE TOKLUK SEKERİ YÜKSEK . BAKALIM BİZİM NASIL CIKICAK DEMEK İÇERDE SAVAŞ VAR ORGANLARLA ALLAH NAZARLARDAN SAKLISN CANIM RABBİM BİZLERE BAGISLASIN YAVRULAIRMIZI SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE. İLK YAPTIKTAN SONRA DEĞERLERDE DEĞİŞİKLİK VARMI CANIM. HABERDAR EDERSİN BİZİ

Son düzenleme:

önemli değil arkadaşım..inan yazdıklarını görünce kendimin bebeğiymiş gbi telaşlandım..burdaki her anneye ve anne adayına çok çok değer veriyorum..rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın hiç birimize inşallah..inşallah sıkıntısız bi hamilelik ve doğum nasip olur hepinize..yanlş anlaşılmaktan korktum çnkü burda bebeği olan bi arkadaşım psikolojimi bozdu çok fazla..kendi bebeğinden rahatsız olduğumu düşünüyor..halbuki ben onun hareketlerinde rahatsızım ama gel de anlat..bu yüzden de biraz çekindim anlatırken sana da ne yalan söyleyim..anlayışın için teşekkür ederm canım..sizin iyi olmanız beni hem sevindiriyor hem rahatlatıyor..umut doluyorum yeniden..inşallah doktorun gerekli şeyleri yaptıktan sonra ağrıların tamamen geçer arkadaşım..duaların için de teşekkür ederim..inşallah benm de yüzüm gülücek bigün inanıyorum ne kDR korksam da inancımı kaybetmemeye söz verdm ben..

böyle umut dolu olman hayata devam etmende beni sevindirdi canım cok cok sagol kesinlikle yanlıs anlamadım mutlu bile oldum her zaman bilgi gereklidir. fazla bilgiden zarar gelmez. başkalrınıda takma sen boşveeer insanlık sende kalsın ben cok sevindim ilgin için teşekkür ederim. inş. kimseye yaşatmasın evlat acısı onları bizlere bagıslasın yokluklarını aratmasın inş. ne kadar zaman oldu peki 4 aydan sonra tekrarlanabiliyomus gebelik. deniyorsunuz dimi tekrar gebelik için

arkadaşım... özlemişim seni yazışıyorduk güzel güzel... ilk cümlelerin benim de kaybettiğim meleğimi aklıma getirdi. ve içimden gele gele yaşlar boşaldı... inş acın hafifliyordur. bünyen toparlanıyordur... sana teselli verecek değilim. o kadar içten yaşanıyor ki bu acılar söylenenler sadece sinirlerini bozuyor insanın. Ama işte gerçekten Allah sabredenlerle beraberdir. en doğru zamanda olacaktır inş...

evet benimde ağrılarım olmuştu öncekinde, hiç bilememiştim yavrumun acılar içinde olduğunu.dr a da gitmemiştim. gece sancım varmış ben se midemi üşüttüm sanıp şeker şerbeti falan içmeye çalışıyordum. babasına oğlumuz büyüyor bak ne kadar sancı yapıyor falan diyordum...( ne kadar acı)...

evet kızlar hiç bir durumu ihmal etmeyelim bırakalımda bize paranoyak desinler. ne derlerse desinler. biz dr a danışalım her kuşkumuzu...

allah yardımcınız olsun canım off korkuyorum ulaşamadımda doktora 5 de biticek mesai inş. ulaşırım yarında gidemiyorum doktora pzartesine kaldı. inş.bişey olmaz miniğime

yorgunbulutlar çok güçlü bir kadın ben onu diğer topiğimizden de tanıyorum. Rabbimize sığınmış herşeyin bilincinde olan güçlü bir kadın. eşi de ona çok destek o yüzden çok şanslı. ben bebeğininde en kısa zamanda ona geleceğinden eminim. inanki yorgunbulutlar her gece dualarımda senin adını geçiriyorum bu gece de kandil gecesinde de dua edicem sana annelik sana çok yakışacak eminim... kim niye senin bebeğinden rahatsız olduğunu düşünsün ki. sen aldırış etme bizler melek annesiyiz bizlerin acısı büyük bizleri üzmek bence çok günah bebek konusunda. bakın ne anlatıcam.

benim bi arkadaşım 5 bebek düşüğü olmuş şuan 2 evladı var çok şükür. neyse düşükleri olduğu sıra bi komşusu gel sana büyü yaptıralım bebeğin tutunsun düşmesin demiş. güya o yaptırmış kendine büyü ve bebeği olmuş. arkadaşım da o anki psikolojiyle olur demiş. ama sonra günah diye vazgeçmiş kadına söylemiş kadın çok bozulmuş. bidaha pek görüşmemişler. sonrasında arkadaşım yine hamile kaldığında pazarda karşılamışlar. kadın dalga geçerek ayy yine mi hamilesin aman tut tut da düşmesin demiş dalga geçmiş el kol hareketleriyle de böyle düşen bir şeyi tutuyormuş gibi yapmış. arkadaşım o kadar üzülmüş ki sonuçta bizler mi istedik böyle olmasını neden dalga geçilir ki... neyse arkadaşım sonrasında o kadının haberlerini almış kadın ikinci çocuğu dünyaya getrmek için hamile kalmış kalmış düşürmüş. yani şunu demek istiyorum acılı hiç bir insanı üzmemek gerek hele ki evlat kadar hassas önemli bir konuda... bu hikaye beni çok etkiledi. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın korusun onları...

yorgunbulutlar bu arada ev almıştınız taşındınız mı canım? biz hala taşınmadık ama dert etmiyorum hiç bişeyi stres yapmıyorum amannnnn olacağına varsın herşey inşallah...

uzaklardakihayat endişe etme kaşıntı yanma mantardan da olabilir tabiki kontrol önemli doktorun teşhisi koyar. mantar her hamile de olabiliyor... enfeksiyon değildir inşallah. idrar yolu enfeksiyonu da hamilelerde çok görülen bir durummuş onun da çaresi var. hemen kötü şeyler düşünme. ama ilişkide canın acıyorsa girmeyin canım. doktorum bana öyle dedi. ilişkiye girebilirsiniz ama ağrın olursa girmeyin dedi. ama gelgelim benim koca bana yanaşmıyor :) 6.5 aylık olcam sadece 1 kez oldu :) içimde bebek varken bi tuhaf hissediyormuş o çıksın bi hele diyo. evde iki arkadaş gibiyiz naber kanka diyom bazen :)

Regaip kandiliniz tekrar kutlu olsun arkadaşlarım... hepinizi öptüm...

yorgunbulutlar inş. rabbim hayırlısıyla o güzel evliliğinize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. dualarımız seninle inş.insanın merhameti yoksa dahada bişeyinin olmasına gerek yok vicdan ve merhamet cok önemli allah yavrularını bagıslasın arkadasının inş. siz hayrola ne tasınması bizde tasınıcaz kısmetse 1 2 aya geceriz diye ümit ediyoruz. yanma var ama var diye engel olamamki kocaya anlatamıyosun tedavisi vardır heralde gittiğimde sorucm kısmetse. hamileliğin basında bi baktım 1 hafta gecti hiç istemiyo sasırdım korktumda niye istemiyo diye cünkü böyle bişey imkansız yani hamilelikten önce günde 2 veya 1 mutlaka olurdu. konsutum cocuktan dolayı zarar gelir diye istemiyomus ee dedim doguma kadar yokmu dedim yok dedi hoş olmaması benim için daha iyi öyle sık sık insan bıkıyo. ama doguma kadar ne yapacaktı bu adam aklıma kötü seyler geldi cok paranoyak biriyimdir yok dedim doktora sorucam dedim sordum en baslar için haftada 1 iyidir dedi bi tehliken yok dedi. konustum dil döktüm yapma etme bişey olmicak doktora sordum ikna ettim aaay şimdide illallah ettim gene bıkmaya basladım gene doktora sordum ne kadar aralıkla yapmamız gerek diye istediğiniz zaman demezmi bittiğim andı artık 2 günde bi 3 günde bi iş basındayız :S bu kontrolumde bidaha sorucam inş. süreyi uzun söyler ama erkekler hep öyle düşünüyo zarar gelicek diye. bişey daha anlatim eşime 21 hafatlıkken tekme dinlettim dısardan hissedilmeye baslanmıstı adam tekmeden ürktü sansada o an baya sert attı neyse elini çekti ver dedim vermedi kalbine bi tuhaf bişey olmuş ya cocuga bişi olursa diyo ben tekme atınca havalara ucuyorum adam korktu erkekler bizdn biraz daha farklı düşünüyo farklı yasıyo hamilelik sürecini.

rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsn yorgunbulutlar canım kardeşm rabbim sabrını ve şükrünü artırsın evladın hayırlısını tez zamanda sıcak yuvana nasip etsn inş!!!
bugün kontrolüm vardı herşey normal şeker sonucumda normalmiş elhamdülillah
bebişim 1170g çok şükür!o kadar ağır başlı bi abi ki hareket etme zahmetine de girmiyoyorgun ananın yorgun evladı işte:)
inş sizde de herşey yolundadır......

OOOY OOY MAŞ.BAYA BÜYümüş bende ARTIK DAHA COK MERAK EDİYORUM BÜYÜDÜKÇE miniğimi. SONUCUNADA SEVİNDİM CANIM. GÜZEL DİLEKLERİNİ HEPİMŞZE NASİP ETSİN İNŞ. biz henüz kontrole gitmedik çarşamba günü inş. bakalım nasıl olucak doktorumuz gitmiş yeni dktordan umarım memnun kalırız 3.doktorumuz olucak

teşekkür ederim kızlar hepinizden allah razı olsun..dün ilk defa doktora gittim kontrol olayım dedim..daha bakar bakmaz rahim ağzında yara var dedi..bi ton ilaç yazdı..fitil antibiyotik krem..sonrasında içmek için vitamin, folik asit..ve pıhtılaşmam olduğu için coraspin..2 ay sonra korunmayı bırakırsınız dedi ama hamile kalırsam rahim ağzına dikiş atılcakmış..ikinci bebeğimde suyum erken geldiği için..hiç iyi bişe duyamadan çıktım..o kadr kötüydüm ki eşim de yoktu maalesef işi çıkmıştı..bir başıma ne yapayım bi arkadaşımı aradım ağlaya ağlaya..o da sen hemen kendini bırakmışsın böyle olur mu falan deyince bastım feryadı..ne hemeni ya..bi bebeğimiz olsa nasıl olur diye konuşmaya başladığımızın üstünden 15 ay geçti..ve bu sırada iki başarısız hamilelik..kızı da üzdüm sebepsiz ama yani artk iyi bişeler duymak istiyorum ama her seferinde daha kötüye gidiyo sanki..şimdi toparlandım ama o ara çocuk yapmamayı bile düşünüyodum kızlar..çok korkuyorum, çok yorgunum..cesaretimi nasıl toplıycam bilmiyorum..yeniden o hevesi yaşamak zor geliyo sanki..allahım yüzümüze baksın ne diyeyim bilemiyorum..konuştukça isyana giricem diye de bişe diyemiyorum..

kimse üzüntünü endişeni kaygını anlayamaz allah kimseye yasatmasın görümceminde kan pıhtılaşması varmıs 2 bebeğini kaybetmiş 3.de bi oğlu oldu maş.suanda cok iyi 9 ay iğne olmus kontroller falan süreklş hastanedeymiş. Hayırlısı neyse o olsun canım ya allah yar ve yardımcın olsun.. Insan ister istemez morali tabiki bozuluyo ama kaderimizde ne varsa onu yasıyoruz.inş.ilaçların faydasını cabucak görürsün.

arkadaşım kendini asla yanlız hissetme senin dutduklarının aynısını hatta tıpkısını ben de duydum. bir kere o yaralar jinekolojik muayeneye giden 10 kadından 6 sında oluyor. hatta benim hiç sebepsiz yere giden iki arkadaşımda da var mış.
ben de bu hamileliğimiz başında yaşadım. 8 9. haftalarda koyu akıntılarım olmuştu. sebebi yaraymış ilaç kullanamadım haliyle ama dr ilişkiye girme dedi bu çok sık karşılaştığımız bir durum dedi. bir ay sonraki kontrolde kaybolmuştu kendi kendine. düşün yani ben bu durumu hamile iken yaşadım bir de. folik asit falan da hamilelik öncesi zaten öneriliyor.

dur daha bitmedi. ben de pıhtılaşma teşhisi konmadı ama gittiğim 3 farklı dr da sulandırıcı iğneyi önerdi.( ileri haftalarda gebelik kaybı olduğu için) bende devlet hastanesinde rapor falan çıkardım 36. haftaya kadar kullanacağım. her akşam vuruyorum ve o acılardan zevk duyuyorum.

sakın onu bunu üzdüm diye de kendini üzme... seni az çok anlıyorsa bunu onu üzemek için değil kendi üzüntünden yapmış olduğunu anlar....evet bu süreçte her şeyi sorguluyor insan... ama en güzel duygu ne biliyor musun ZAMAN GEÇECEK VE ACILAR HAFİFLEYECEK... İSTEDİKLERİN OLACAK İNŞ.

haklısın canm biz çekmedk bilemeyz tabi o yüzden belki elek üstünde kalıyo söyledklermz ama tek bildiğimiz nasipten öteye yol yok!çok dua et benm yengemde seneler sonra hamile kaldı gitmedkleri hoca,doktor kalmamıştı!umudu kestiler tabi aralrına da soğukluk girdi sonrada kırk yılda bi oldu onda da çocuk oldu anlabiz bilemeyz neyn hayırlı olduğunu
tek duam rabbim sana bol bol sabır versn,çektiklerinin hem bu dünyada hem diğer dünyada mükafatını göresn inş

canım bişe dicem bende de gebelik öncesi rahim ağzında yaralar varmış doktorum bunların yakılması gerek dedi en iyi tedavi yakma veya dondurmaymış ve yaktı odur budur bende bidaha yara oluşmadı. hatta ilk kürtajımdan sonra bile rahim ağzımda yara oluşmadı. ilaçlarla tedavi uzun sürer en iyisi yakma veya dondurma yöntemi. arkadaşların dediği gibi bu tip şeyler her kadında olabiliyo bak bende de oldu geçirdiğimiz enfeksiyonlardan ksynaklı ama tedavisi var canım. ama dediğim gibi ilaçla uzun sürüyo bu yöntemleri araştırsana sorsana doktoruna... bide doktorum ykma işleminden sonra 1 ay ilişkiyi yasaklamıştı iyice düzelsin diye. çok şükür akıntımda kayboldu tedavi sonrası. lütfen üzme kendini herşey düzelecek Rabbim ve melekleri seninle olsun canım...

cnm çok geçmiş olsun.. bunlar detavi edilebilir sorunlar hiç üzme kendini ben çok biliyorum çevremde senin kesinlikle çocuğun olmaz diyipde daha sonra hamile kalanları ki sende böyle bir durumda yok. bende enfeksyon geçirdiğimde çok ağladım yinemi aynı şeyleri yaşıycam diye çünkü benim de dış gebelik sebebimdi enfeksyon. ama yapabileceğimiz hiç bişey yok herşeyin bi zamanı var ve bizde anne olabilmek için Rabbimin uygun gördüğü zamanı bekliyoruz. biz melek annesiyiz Allah bunu herkeze nasip etmez bizi cennetin kapısında bekleyen meleklerimiz var. Allah sevdiği kullarının sesini duymak için onları sınarmış bizde Allahın sevdiği kullarındanız. Rabbim sana acil şifalar versin tez zamanda sağlığına dönersin inş.

canım hiç kafana takma. burdakilerin çoğu seninle aynı yaşayarak bu zamana gelmiş kişiler ki bunlardan biri de benim. geçtiğimiz ağustosta 16 haftalık oğlumu kaybettim. öncesinde dış gebelik geçirip laparoskopi oldum. sonra rahminin yarısı neredeyse yok. bir kaç kez hamile kalıp düşürdükten sonra ancak çocuk sahibi olursun diye rahat rahat söylediler. az şeyler yaşamadık. rabbime artık sen bilirsin verirsen kabulüm allahım yoksa nasibimde artık eşimle iki kişilik hayatımızda mutlu olmaya çalışacağım diye karar aldıktan sonra rabbim yüzümüzü güldürdü. hala inanamiyorum. aynada kendime baktıkça, göbeğime baktıkça rüya gibi geliyor. rabbim tez zamanda sanada nasip eder inşallah. herkesin bir imtihanı var hayatta bizimkiside böyle demekki. rabbim yardımcın olsun. dualarımız seninle.

Hepinize teşekkür ederim kızlar..adanada iyi bi perinatolog buldum kendime..yine herşeye sıfırdan başlıyorum bismillah diyerek..mücadeleye devam allahın izniyle..rahim ağzındaki yaram iyileştikten sonra 1-2 ay daha bekleyip tekrar deniycem..o zamana kadar yağılcak test falan varsa yapılır allahın izniyle bişe çıkacağını sanmıyorum..yeniden plan yapmaya başlamak bile güzel..dün de kayınvalidemle konuştum doktora gidicem falan diye..kendisi de 2 defa ölü doğum yapmış hem de 7-8 aylık..ben bebekli ya da hamile kadın gördüğüm zaman nefret ediyodum artık dedi..seni anlıyorum dedi..yani benim yaşadığım duygular nefret değil en azından..benim içim burkuluyor sadece imreniyorum inanın..bana cesareti de o verdi aynı zamanda..ha şöyle git doktoruna işin peşini bırakma böyle dedi..ben de yeniden düşünmeye başladım neler yapıcağımı nasıl yol izliceğimi falan..ilk zmanlar doktora bile gidemiyodum çok şükür bu günlere yine de..sizlere de çok çok teşekkür ederim kızlar allah hepinizden razı olsun tek tek.rabbim yavrularınıza sağ salim kavuştursun sizi..sonra da beni inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…