Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

kızlar iyi akşamlar:

ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.

kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..

bana ne oluyor bilen varmı???

sana ne olduğunu hemen söylüyorum 3 HAFTALIK HAMİLESİN kendine çok dikkat et.... Allaha dua et çünkü hamile olmayan hiç bir kadında hcg 0,5in üstünde çıkmaz.. ama arkadaşım kanaman varsa her ne kadar hamilelik belirtisi olsada ben tecrübelerimden söylüyorum hemen dr ye sor ve kanamaların kaynağını öğren... bunu çok yakın bir dostunun tavsiyesi olarak algıla ve hemen yarın dr ye git....LÜTFEN arkadaşım çalışıyorsan bile izin al rapor al ve git .... sonra da bize dr nin "kaygılanacak birşey olmadığını "söylediğini söyle kendine çok dikkat Allaha emanet ol.... yarın burada senin yazını takip ediyor olacağımmm.....:)))

Ağzın bal yesin..inşallah doğrudur.yarın kesinlikle doktora gidiyorum.çalışıyorum ama öğlenden sonram boş testimide alıp doktora koşacağım.inşallah güzel haberlerle gelirim.zira acayip kasık ağrım var.kanama devam etmiyor dün akşam bir kez oldu o kadar..ama kasık ağrısı beni korkutuyor.
dua et bana..

Bende bu ayın 15 gibi öğrendim hamile olduğumu 14 aylık evliyim ağustos ayında bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ilk gebeliğimde sanki ters birşeyler olacağını hissetmiştim aradan 3 ay geçti yine hamileyim aynı şeyleri hissetmiyorum. Daha rahatım bu kez sanki eşimle bir hafta tatil yapalım dediğimiz bi evrede öğrendim tatil dönüşü hemen doktora gittik keseyi gördü çok şükür bi terslik yok ilk bebeğim düşükle sonuçlandığı için biraz daha dikkatliydik bu hafta tekrar gideceğim. Doktor tekrar düşük riski olmasın diye bebek rahme tutunsun diye vajinal bir jel verdi aynısını kullanan varmı birde hamile olup insülin direnci olan varmı acaba rabbim dua kapısından geri çevirmesin sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasib-i müyesser eylesin. Salih evlatlar lütfeylesin. Inşallahü teala...

cnm ben pkoluydum ınsulın dırencım vardı glıfor kullanıyordum hamıle kalınca dr ılavımı kestı kullanma dedi gliforu bıraktırdı hıpotrıoıdım var levatıronu kullanıyorum bırde folık asıt sadce

olsun arkadaşım sen hiç bir şeyi ihmal etme ağrı kanama ki bir damla olsa bile hadi bakalımmm herhalde çok geçmez yazarssınn. bende şimdi dr den geliyorum çok şüükür haftasına göre herşey normal şimdilik:)))

selam kızlar nasıl gidiyor ben 6 haftaya girdim sizde nasıl değişiklikler oluyor doktora gidenlere sorum şu kalp atışını ne zaman görebildiniz

selam kızlar nasıl gidiyor ben 6 haftaya girdim sizde nasıl değişiklikler oluyor doktora gidenlere sorum şu kalp atışını ne zaman görebildiniz

ben bir hafta sonra gideceğim öğrenmeye bugün keseyi falan gördük... sen ne zaman gideceksin :))

selam arkadaşlar ben daha 3,5 aylık evliyim :) en son kasımın 16 sında hastalandım dün anasağlığında idrar ve kan testi yaptırdım idrarda pozitif çıktı kan sonuçlarınıda bugün öğlen alıcam kan sonuçlarında kaç haftalıkolduğum belli olurmu birde doktora nezaman gitmeliyim ultrosona nezaman girmeliyim...benim gibi erkenden hamile kalan varmı :) :)

arkadaşım zaten sat a göre hesaplıyorlar. 40 günlük yani 5+5 civarı falan olmalısın... Alttan muayene olmak istemiyorsan söylersin dr ye ama artık her an gidebilirsin inş keseyi de görürsün zaten... Hatta gitmen yerinde olur insan keseyi görünce rahatlıyor. bir hafta sonra falan da kalp atışarını duymaya gidersinn ... bende 14 kasımda adet gördüm. şimdi 5+6 yım dün keseyi gördük karından ultrason ile:)))

canım kanda degerlere gore kac haftalık oldugu yazıyor genelde adet tarıhıne gore hesepta yapılıyor ama gec dollenme olursa tutmuyıor mesela benım adet tarıhıme gore 9 hafta olmam lazım ama 7 haftalıgım kanda bellı oluyor zaten kan sonuclarını gostermek ıcın dr gıtmen gerekıcek ılk muayenenenı yaparlar alttan mecburen muayene olacaksın kese gorunmezse cunku dıs gebelık olup olmadıgına bakıyorlar ama rahat ol kolay oluyor muayene ondan sonra dr nezaman gelmen gerektıgını soyler

Bende kesyi gördüm çok şükür Ama daha kalp atışı duymadık erken dedi dr 5+1 olduk

gozun aydın benım 5. haftamda kesem bıle gorunmuyordu vajınal ultrasyonla anca bellı oluyordu 6+3 te duydum bende ınsallah sanada duymak nasıp olur

Arkadaşlar biraz önce test yaptım c cizgisi tam belli çıktı t çizgisi hafif belli çıktı sizce hamilemiyim sat tarihim kasım 20 sinde hasta

olmuştum bu ay 6 gün geçti ve hala hasta olmadım sizce hamilemiyim.mide bulantım filan olmuyor ama içimden öyle hissediyorum:)

Canım olabilirsin belki ama bence yarın hemen bi kan testi yaptır. Zaten hamileysen kesin çıkar kan testinde. İnşallah hamilesindir :)

Hz. adem ve Hz. Havva cennetten ayrılırken yanlarına cenneti hatırlatacak bir şeyler almak isterler ve onlara 3 yadigar verilir birini Hz. Adem alır peygamberlik vasfı ile gideceği için kelimeler kitabıdır ikincisini Hz Havva anamız alır annelik vasfıdır dünyaya kandilere benzeyecek nesiller getirebilmek amacı ile üçüncüsü aşktır o kadar büyüktür ki taşıyamazlar tek başlarına ve paylaşırlar.Boşlukta savrulup inerlerken yer yüzüne aşkın bir kısmı dağılır bunun içindir ki dünyada aşkın tam bir tarifi yoktur. Kelimeler Kitabı zaten bir peygambere aittir.FAKAT ANNELİĞE HİÇ BİR ZUL GELMEMİŞTİR ALLAH'IN İZNİYLE ÇÜNKÜ ANNELİK BİR İNSANIN BEDENİNDE GELMİŞTİR DÜNYAYA

Yeniden anne vasfına sahip olmak bu kimliği yeniden kazanmak ve devamını sağlama fedakarlığı hem çoooook güzel hem de büyük bir sorumluluk.Duruma herhalde doktora gidip gözümle gördüğümde alışacağım.Hepinize hayırlı geceler Allah emanetini vücudumuzda korur inşallah....

Canım olabilirsin belki ama bence yarın hemen bi kan testi yaptır. Zaten hamileysen kesin çıkar kan testinde. İnşallah hamilesindir :)

hayırlısı inşallah.teşekkür ederim.enkısa zamanda kan testi yaptıracağım inşallah.sağlık ocakları bunu yapıyormuş sanırım.aç karnınamı gitmek gerekiyor yada herhangi birşey gereklimi?

hayırlısı inşallah.teşekkür ederim.enkısa zamanda kan testi yaptıracağım inşallah.sağlık ocakları bunu yapıyormuş sanırım.aç karnınamı gitmek gerekiyor yada herhangi birşey gereklimi?

ac tok farketmıyor cnm hıc bırseyde lazım degıl sadce kan verıceksın okadar

AMİNNN CANIM İNŞALLAH aLLAH RAZI OLSUNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…