amaın ı8nsallah sende saglıkla bu bebegını kucagına alırsınMerhaba, benimde ilk bebeğim herşey normalken bir anda kalbi durmuş ve kürtaj ile alındı, şuan ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim, insallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır,sizlerin paylaşımları çok bilgilendirici.
arkadaşlar mrb bende yeni öğrendim hamile olduğumu sat 21 kasımdı doktora gittim ultrasonda kese görünüyor dedi doktor artı kan testi yaptırdım tsh değerimin 7 civarında olduğunu bebeğin zihinsel gelişimi için bu değerin sıkıntı olduğunu ve 2,5 civarına düşmesi gerektiğini söyledi sonra dahiliyeye sevk etti dahiliye doktoru troid bezinin iyi çalışmadığını filan bahsetti ve guatr ilacı levatiron verdi değerin düşmesi için aranızda benzer bi şey yaşayan ya da duyan oldu mu ya araştırdım genelde ilaçla düzeliyormuş ama yinede stres yaptım ben
Merhaba, benimde ilk bebeğim herşey normalken bir anda kalbi durmuş ve kürtaj ile alındı, şuan ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim, insallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır,sizlerin paylaşımları çok bilgilendirici.
Evet arkadaşlar. İlk dememizde hamile kalmıştım. 3.5 aylıkken yitirdim yavrumu. aradan 4 ay geçti ve yine hamileyim... kaygı, mutluluk, hüzün, gözyaşı, sevinç... bütün duyguları aynı anda yaşıyorum... Allahım O acıları tekrar yaşatmadan bu bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin inş...
duygularımızı sevinçlerimizi bilgilerimizi paylaşalım...
(Ben Allah'a güveniyorum)
canım ben de ilk denememde hamile kalmış 14 haftalıkken kaybetmiştim mayıs ayında. şimdi 6 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 21 kasımdı. düşüğümden sonra testler yaptırmıştım hafif kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı 2 genimde mutasyon varmış falan... şimdi iğne kullanıcam hergün cumartesi randevum var... umarım bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz... endişeler var tabiki ama inşallah sıkıntı yaşamayız...[/QUOT
ne zaman kullanmaya başlayacaksın iğneleri.... ben trombofili tahlillerimi yaptırmamıştım onları yaptıracağım bakalım nasıl olacak bu defa:))
ARKADAŞIM SEN DE BENDENSİN aynı şeyleri yaşadık desene... peki gerekli tetkiklerini yaptırdın mı? Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inş....
canım ben de ilk denememde hamile kalmış 14 haftalıkken kaybetmiştim mayıs ayında. şimdi 6 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 21 kasımdı. düşüğümden sonra testler yaptırmıştım hafif kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı 2 genimde mutasyon varmış falan... şimdi iğne kullanıcam hergün cumartesi randevum var... umarım bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz... endişeler var tabiki ama inşallah sıkıntı yaşamayız...[/QUOT
ne zaman kullanmaya başlayacaksın iğneleri.... ben trombofili tahlillerimi yaptırmamıştım onları yaptıracağım bakalım nasıl olacak bu defa:))
kese görünür görünmez başlıcam. benim trombofili testlerim iyi çıktı da faktür 5 leiden testinde 2 genimde mutasyon çıktı. cumartesi randevum var iğne dozajını ayarlıcak doktorum. ama benim ilk düşüğümden sonra doktorum dediki 1 kere düşük yaptığın için riskin var oyüzden sonuçların ne çıkarsa çıksın iğne önercem dedi. iğne bebeği koruma amaçlı imiş anneye ve bebeğe zararı yokmuş... sağlıkla kucağımıza alalım başka bişe istemiyorum... hepimiz inşallah...
kızlar ben de hamile olduğunu aralık ta öğrenenlerdenim ama bir sorum var belirtileriniz neler? benim hep ayaklarım üşüyor...acayip gazım var...sanırım 6 hafta sayılıyor yarın dr a gidiyorum...Bu arad 2 tane de oğlum var...
Ben normalde 21,22 gunde bır adet goruyorum. 26.cı gunde gıttım gebelık testı aldım ıkıncı cızgı gorunmeyecek kadar silikti. 2,3 gun sonra gıdıp kan testı taptırdım 158 cıvarında cıktı. Basımdan bı evlılık gecmıstı 8 ay hıc korunmama ragmen hıc hamıle kalmadım hıc bı bebek sahıbı olamıcam dıye dusunuyordum. Yıllardır ıstedıgım bu bebek sımdı karnımda. 15 gunlukmusAma bebegım eskı esımden, eskı esım benle zorla bırlıkte oldu Benı hamıle bırakırsa ona gerı donecegımı dusundu sanırım Ama ne ben ne aılem onu asla kabul etmez. Annem ogrendıgınde zaten cılgına döndü. Hemen hastane goturdu ama bebegım suan cok kucuk oldugu ıcın haftaya alıncak Annem eger bu bebegı dogurur ona gerı donersen ben kızım öldü derım dedı Sanmakı bebek dogunca affeder benı dedı. Bebegım ıcımde, bana sımsıkı tutunmusss. Zaten ılac tedavısı görüyorum gebe kalmam yasaktı, sakat gebelık oluyomus. Ama ne yaptıysam o benı bırakmıyo Ben onu yıllardır ıstedımmm. Şimdi sırf annem evladından vazgeccek dıye, evladı evladından vazgeccek Bır hafta sonra bebegımı alcaklar benden ve benım canım cok yanıyo Onu bı kere bile kucagıma alamıcam onu bı kere bıle koklayamıcam tekme atıslarını, yurudugunu konustugunu göremıcem. Canımı alcaklar benden Rabbım kımseyı boyle bırseyle sınamasın cok zormusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?