Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

Merhaba, benimde ilk bebeğim herşey normalken bir anda kalbi durmuş ve kürtaj ile alındı, şuan ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim, insallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır,sizlerin paylaşımları çok bilgilendirici.

arkadaşlar mrb bende yeni öğrendim hamile olduğumu sat 21 kasımdı doktora gittim ultrasonda kese görünüyor dedi doktor artı kan testi yaptırdım tsh değerimin 7 civarında olduğunu bebeğin zihinsel gelişimi için bu değerin sıkıntı olduğunu ve 2,5 civarına düşmesi gerektiğini söyledi sonra dahiliyeye sevk etti dahiliye doktoru troid bezinin iyi çalışmadığını filan bahsetti ve guatr ilacı levatiron verdi değerin düşmesi için aranızda benzer bi şey yaşayan ya da duyan oldu mu ya araştırdım genelde ilaçla düzeliyormuş ama yinede stres yaptım ben

amaın ı8nsallah sende saglıkla bu bebegını kucagına alırsın

canım hıcc ama hıc uzulme ben 7 sendır hıpotrıoıdı hastasıyım yanı degerlerım yuksek trıoıdım az calısıyor bır tane oglum var masallah 4 yasında sımdı ıkıcıye hamıleyım zıhınsel gelısmde falanda hıc bır sıkıntıs olustumruyor bende levatıron kullanıyorum duzernlı alırsan en gec 1 ayda normale dusur deger devamlı kullanman lazım aksatmadan duzenlı tahlılını yaptırı ıolacını hergun ac karna aynı saatte alırsan hıc ama hıc bı problem yok canını sıkma gayet rahat ol takılma stres yaparsan zaralı asıl ayrıca bu sekılde olupta mılyonlar hamıle var allah baska sıkıjntı vermesın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn

ARKADAŞIM SEN DE BENDENSİN aynı şeyleri yaşadık desene... peki gerekli tetkiklerini yaptırdın mı? Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inş....

Arkadaşlar 6+0 dayım vajinal ultrason ile kalp atışlarını gördük çok şükür... o nasıl bir mucizedir.. otobüste ağla ağla kendi kendime deli gibi....Allahım o nasıl bir pıt pıt idi. kızlar içimizde minicik bir vücut ve miniminicik bir kalp var ve o kalp atıyor. bu çok ama çok güzel.....

canım ben de ilk denememde hamile kalmış 14 haftalıkken kaybetmiştim mayıs ayında. şimdi 6 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 21 kasımdı. düşüğümden sonra testler yaptırmıştım hafif kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı 2 genimde mutasyon varmış falan... şimdi iğne kullanıcam hergün cumartesi randevum var... umarım bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz... endişeler var tabiki ama inşallah sıkıntı yaşamayız...

ARKADAŞIM SEN DE BENDENSİN aynı şeyleri yaşadık desene... peki gerekli tetkiklerini yaptırdın mı? Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inş....

Benim bebeğimin kalbinin durmasının nedeni kanım pıhtılaşıyormuş,birçok dr a gittim, bende özel bir hastanede çalışıyorum, en sonunda coraspin kullanmama karar verildi bunun yanında clexane 0.4 lük iğne hergün vuruluyor, bakalım yarın kontrolüm var, dr betahcg test takibi yaptırdı, benimde değerler şuan yükseldi betahcg yani,yarın diğer testleri isteyecek sanırım, hayırlısı hepimizin hakkında, yani bebeğimin olduğunu öğrendiğim gün 19 aralık, çok büyük bir sıkıntı yaşadım,umarım bebeğe zarar vermez, çünkü dr uma ilk muayeneye gittiğimde bana dedi kesinlikle üzüntü yok,stres yok,dinlenmen gerekiyor ama öyle olmuyor,can sıkıcı konular olunca

kızlar ben de hamile olduğunu aralık ta öğrenenlerdenim ama bir sorum var belirtileriniz neler? benim hep ayaklarım üşüyor...acayip gazım var...sanırım 6 hafta sayılıyor yarın dr a gidiyorum...Bu arad 2 tane de oğlum var...

sat 20 kasım salı günü 4 tane test yaptım evde net olarak çift çizgiyi gördüm yarında doktora gidicez keseciği görürüz inş.3 yıldır bekliyoruz rabbim hayırlısını versin çok istiyoruz artık

bende dün gittim gördük keseyi, 5 hafta 3 günlükmüş, benimde dacyip gazım var büde göğüsler büyümeye başladı, her sbaah 1 bardak ılık süt içiyodum, doktorum sütü brak dedi yoğurt ve yağsız peynire ağırlık vrcem umarım gider gazım benimde

Kızlar bende dün kan testi yaptırdım ve değerlerim 1084.6 çıktı. Doktor randevusu alacağım,hayırlısı bakalım.

bende hamileyimmmmmm , 2 gün önce öğrendim çok mutluyum 4 haftalıkmış rabbim herkese nasip etsin

Allah sabır versn gerçkten çk üzüldm!
rabbim kimseyi böyle imtihan etmesn!
ve bebek hakkında hayrlıysa rabbim tez zamanda kalpleri ısındrsn o bebeğe inş acısını göstermesn
özel hayatına müdahele etmek istemem ama sağlıklı alınamayan bir karar yüzünden bir canlıyı öldürmek gerçkten çk acı bunu istemediğini de biliyorm yardm isteyebileceğin arayı yapacak mantıklı olduğunu düşündüğün birileri varsa vakit kaybetmeden onlardan yardm iste!
elinden geleni yapmalısın arkadaşm belki ilerde herşey düzelr ve çk pişman olursn bu pişmanlığı yaşama

Son düzenleme:
dün gittim doktoruma vajinal ultrasonla bakıldı keseciğimizi gördük çok şükür hatta içindeki embriyoyuda 2 hafta snrada kalp atışlarını görmeye çağırdı çok şükür rabbim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…