Bak bir tane yumurta büyümüyor ki.. geç döllenme diye bir şey var.. arkadan gelen büyüyen yumurtalar da çatlayıp dollenebilir. İşi şansa bırakmamak lazım.
Hakkımızda hayırlısı olsun ins cnm.
Evt ama belli olmaz erkende adet olabulirim bilmiyorum yaCanım seninde sekiz ocak değilmiydi
Senin bat kaçtı cnm ??Ayyy çook amin çook amiiiin
Evde test yoktu kızlar. Yarını beklicem mecburEvde testin varsa yapsana
Adet tarihim iki ocak. 31 arlikta leke oldu kirmizi adet oluyorum sandim ama o lekeyle kaldim. Simdi cok az akintim var oda beyaz ..Genelde erken geliyor stresten gecikebiliypr
Tesekkur ederim canim. Surekli bu konuyla mesgul olmaktan beynim iflas edecek yaAdet tarihi, yumurta çatladiktan 14 gün sonra. Benim öyle. .
Amin cnm amin ins.Tesekkur ederim canim. Surekli bu konuyla mesgul olmaktan beynim iflas edecek yaAllah hepimizin gonlunden geceni yasamayi nasip eylesin..
Canımm adet takvimi var uygulamalarda o çok işe yarıyor takip için.üstüne not fln da alabiliyorsun.ortalama 28 gün diye ayarlıyorum ben.öyle de oluyorKizlar su adet tarihine dair hicbi fikriniz yok mu? Siz neye gore hesapliyorsunuz tarihi?
Canim benim de adete 8 gun kala lekelenme oldu ayy insallah ikimizinki de yerlesme kanamasidirAdet tarihim iki ocak. 31 arlikta leke oldu kirmizi adet oluyorum sandim ama o lekeyle kaldim. Simdi cok az akintim var oda beyaz ..
Sen evde testi tekrar ettin mi canim cizgide degisiklik var mi?Ya normalde benim adet tarihi igneden sonraki 16.gun.. Yarin da 14.gun ve 3gundur adet belitilerim var... Ama yine de yarin test yaptircam insallah pozitiftir sonuc
Evet canim ama 1gun sonra tekrar ettim 2 gun bekleyemedim ve cizgi yine ayni gibiydiSen evde testi tekrar ettin mi canim cizgide degisiklik var mi?
Belirti bisey varmi canim.. Adet gunun gectimi pekiCanim benim de adete 8 gun kala lekelenme oldu ayy insallah ikimizinki de yerlesme kanamasidir
Canim ben de kullaniyorum uygulamayi ama adetim cok duzensiz oldugu icin ne yapmaliyim bilemedim. 30 gun ile 40 gun arasinda takilio kafasina gore :) igne ile zamanli olundugunu duydum ama insallah oyle olur. (Tabi insallah 9ay sonra olur :)Canımm adet takvimi var uygulamalarda o çok işe yarıyor takip için.üstüne not fln da alabiliyorsun.ortalama 28 gün diye ayarlıyorum ben.öyle de oluyor
Yok canim bat 6 ocak... Goguslerim cok aciyo adetten once de olurdu ama boyle.. Karnim da agriyo ara ara.. Yani hersey adet olcaksin diyo banaBelirti bisey varmi canim.. Adet gunun gectimi peki
Hadi hayirlisi insallah...Yarin insallah 11 gibi test yaptirip 13te de sonucu ogrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?