- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
sen doktora giderken bütün tahlil sonuçlarını da götür canımTamam da tatlım benden geçen ay 8 tüp kan alındı herşeyime bakıldı hormon da dahil o yüzden bu ilacı kullandığım için mi gitcem şimdi kist falan oluştu mu diye
Bu ay da tek doz alarak devam edicem canım,3.ayımda başka hastaneden alanında uzman bi doktor bulcam sonuçlarımıda saklamıştım onlarla gidicem, inşallah bu ay olur da gitmeme gerek kalmaz çünkü kime gidersem gideyim bana direk Hsg dicek artık ilaç işe yaramazsa bu sıralamayla gidiyorlar bende çekilir de kurtulurum çok korkuyorum da.sen doktora giderken bütün tahlil sonuçlarını da götür canım
ben yeniden tedaviye başlanırsa diye zaman kaybı olmasın dedim
Hmm ben olucam galiba butun gun adet olucak gibiydim 3 küçük leke vardi açık pembeydi yani kırmızı deildi kasiklarim cook agriyo acaba kist mi çünkü daha 6 gün var adetimeOlmadım cnm bekliyorum :))
Canim kişiden kişiye deyisiyo akinti oldu zaman olsunSelam kizlar.ben klomenı kullandım 2 gün oldu biteli.adetim de dün bitti. Hangi günler yumurtlama günü oluyor.iliski ne zaman olmalı sizce. Perşembe doktor çağırdı tekrar ama ben size sormak istiyorum yine de.
Selam kizlaar...ben bu konuyu actigimda 2 kutu klomen kullanmistim doktoruma gittigumde adetliyken sinirlerim bozuldu ve ağladım oda bana boyle yaoarsan olmaz seni tuo bebek merkezine yonlendircem dedi bende niye ben umutsuzmuyum o kadar dedim ve eve gelip agladim gunlerce...agladimgunlerceben tedaviye devam etmek istiyorum dedim ve 3m klomene baslatti.ve sonuc yine hüsran....bu ayda dediki yumurtan olgunlasirsa aşılama yapicam.ama hsg cekilmedi tuolerim tikali olamaz mi dedim zannetmiyorum dedi vee o odadan ciktigim gibi hemen baska dr arayisina girdim beni maddi manevi zor duruma sokucak hemde hsg çekmeden!!!ve 20 yillik deneyimi olan bir dr buldumm.muayenede rahim ağzı yaramin cok kötü oldugunu ve oncelikle bunu donduracagini soyledi.ayricada bursada tek agrisiz hsg ceken hastanedd hemen hsg cekildi gercektende ciddi bir agrim olmadi..neyse cook uzattım kizlar yani yeni bir tedavi sureci başlıyor benim.için...hsg sonucunu okuduguma gore hersey normal salı günüde yara dondurma kliyoterapi yapilacak insallahhhh sonrada bebisim hemen gelir...
Hmm ben olucam galiba butun gun adet olucak gibiydim 3 küçük leke vardi açık pembeydi yani kırmızı deildi kasiklarim cook agriyo acaba kist mi çünkü daha 6 gün var adetime
Ewt bu sabah kana dönüştü ve pintilasma çok var yani tam emin deilim sanki parça ve cok erken oldum daha 7 günüm vardı ve dün kasiklarim çok ağrıdı bu ay da olmadı klomenle de hüsrana uğradımKanaman devam etti mi canim? Belki yerlesme kanamasidir ay insallah
Ben 5 gun kullanmistim..6.gun cagirmisti ve yumurtalar 18 mm ve 20 mm di.Ertesi sabah igne verdi biz catlatalim dedi 36 saat sonra catlayacak demisti ..kontrolde de catlamisti. Benim bildigim adetin 1.gununden say 14.gunu oluyor.10.12.ve 14.gunu iliski gunu.Nette de bu yaziyor canimSelam kizlar.ben klomenı kullandım 2 gün oldu biteli.adetim de dün bitti. Hangi günler yumurtlama günü oluyor.iliski ne zaman olmalı sizce. Perşembe doktor çağırdı tekrar ama ben size sormak istiyorum yine de.
Canim bol bol dua edicem,operasyonun basarili gecsin ve bebis de artik bekletmeden gelsin :)Selam kizlaar...ben bu konuyu actigimda 2 kutu klomen kullanmistim doktoruma gittigumde adetliyken sinirlerim bozuldu ve ağladım oda bana boyle yaoarsan olmaz seni tuo bebek merkezine yonlendircem dedi bende niye ben umutsuzmuyum o kadar dedim ve eve gelip agladim gunlerce...agladimgunlerceben tedaviye devam etmek istiyorum dedim ve 3m klomene baslatti.ve sonuc yine hüsran....bu ayda dediki yumurtan olgunlasirsa aşılama yapicam.ama hsg cekilmedi tuolerim tikali olamaz mi dedim zannetmiyorum dedi vee o odadan ciktigim gibi hemen baska dr arayisina girdim beni maddi manevi zor duruma sokucak hemde hsg çekmeden!!!ve 20 yillik deneyimi olan bir dr buldumm.muayenede rahim ağzı yaramin cok kötü oldugunu ve oncelikle bunu donduracagini soyledi.ayricada bursada tek agrisiz hsg ceken hastanedd hemen hsg cekildi gercektende ciddi bir agrim olmadi..neyse cook uzattım kizlar yani yeni bir tedavi sureci başlıyor benim.için...hsg sonucunu okuduguma gore hersey normal salı günüde yara dondurma kliyoterapi yapilacak insallahhhh sonrada bebisim hemen gelir...
Tamam canım. Inşallah tutarBen 5 gun kullanmistim..6.gun cagirmisti ve yumurtalar 18 mm ve 20 mm di.Ertesi sabah igne verdi biz catlatalim dedi 36 saat sonra catlayacak demisti ..kontrolde de catlamisti. Benim bildigim adetin 1.gununden say 14.gunu oluyor.10.12.ve 14.gunu iliski gunu.Nette de bu yaziyor canim
Ewt bu sabah kana dönüştü ve pintilasma çok var yani tam emin deilim sanki parça ve cok erken oldum daha 7 günüm vardı ve dün kasiklarim çok ağrıdı bu ay da olmadı klomenle de hüsrana uğradım
Hmm ben olucam galiba butun gun adet olucak gibiydim 3 küçük leke vardi açık pembeydi yani kırmızı deildi kasiklarim cook agriyo acaba kist mi çünkü daha 6 gün var adetime
Kızlar sizde klomen kulandiniz da erken oldunuz mu lütfen cvp verin normal mi sizce tedavi gördüm doktor turkiyede
Ben olamadım inşallah sen olursun hamiş test yapsana canımBen bu ay kullandım cnm ilk defa erken gelmedi benim dahada bekliyorum
Ben olamadım inşallah sen olursun hamiş test yapsana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?