Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Acaba ben mi çok pimpirik oldum diyorum ama siz illede git diyorsanız yarın adetin 3.günü araştırıp gideyim olmazsa

Acaba ben mi çok pimpirik oldum diyorum ama siz illede git diyorsanız yarın adetin 3.günü araştırıp gideyim olmazsa
Canim bu pimpiriklik degil. Bu tarz ilaclar takipsiz olmaz.klomen in recetesinde bile yaziyordu sanirim kist varsa kullanilmaz cnku buyutur.Sen yarin bir doktora git o senin durumuna gore kacinci gun baslayacagini soylesin..sonra da ölcturmeye gidiyorsun kontrole.Dktor gerek gorurse catlatma ignesi veriyor ve iliski gunu belirliyor.Bu arada senin gebe kalma sorunun varmi ki?

Kizlar ben bu ay ilac fln kullanmiycam.Yumurta sorunum yoktu benim.Ilac kotu etkiledi beni.Ben isimi Allah ima biraktim,yarin adetin 3.gunu ve corek otu,bal,tarcin macunu yapip hergun yiyicem saglikli yumurta icin ..10 12 14 . Gunlerde de iliski ayarliycam.Bakalim bu sefer ne olacak :)

Önümüzdeki ayda memlekete gitmek zorundayım doktor ikinci günü gel adetin dedi ama esimle ayrı olacaz gitsemmi yinede doktora
Canim iliski zamani yani adetin 14.gunu siralarinda memlekette olacaksan dojtora gitmenin anlami yok bence.Ilac kullanma istersen sen de. Ben de kullanmiycam hem yumurtaliklar bu ilaclar yuzunden tembellestigi icin cok onerilmiyor sadece 3 4 ay diyw biliyorum.1 ay dinlenmis olur yumurtaliklar

Bende pco varmış ve prıgesteron 5 çıktı yani yumurtlama olmuyor dedi doktor başka bi sorun yok canım haa bide eşimin Sperm sayısı biraz düşük 10 milyon ,
Az önce eşimle konuştum ve karar verdik bu 2.ayım yine tek doz alcam ve iyi değerlendircez 3.ayda başka hastane doktor araştırcam başka bi yere gitcez , geçen ayı eşimin işinden dolayı fazla değerlendirme dik ama bu ay dikkat etcez 3. Ay ilaç yerine başka doktor yani canım
Allahım tez vakitte gönlümüze göre versin inşallah , yıpratıcı bi süreç keşke evlendikten sonra hiç korunmasaydım

Arkadaşlar bir sorum olacak daha önce benim gibi olan varsa bilginizi paylasirsaniz sevinirim. Ben aralıkta klomen ve ovitrelle kullandım. Ama doktorum yumurta catlamis mı diye bakmadı. Adet olursan gel dedi. Adetimin ikinci gunundeyim. Sancim her zamankinden fazla oldu bu sefer.hala çok sancim var. Sizce kist oluştuğu için olabilir mi. Bu ay tekrar klomen kullanicam büyük ihtimal. Doktorumdan yumurta catladi mı diye bakmasını istemeli miyim sizce

Ben 2 ay da da sabah aksam 1 er tane aldim gayet iyi buyumustu canim.Hayirlisi olsun cnm Allah vermek isterse eger engel tanimaz..insallah bu ay hamile kalirsin canim :)

Bende öyle düşünüyorum ama yinede doktoru arayıp sormak istiyorum

Kızlar birsey soracam klomenden kaç gün sonra ortalama yumurta çatlıyor bilen varmı ??

Benimde ilk günüm ve normalden çok agrım var solda yumurta oluşmuştu yine solda agrım yarın büyük ihtimal doktorla görüşürüm

Benimde ilk günüm ve normalden çok agrım var solda yumurta oluşmuştu yine solda agrım yarın büyük ihtimal doktorla görüşürüm
Canim bende de basit kist olusmustu ama hic agri olmamisti belirti vermemisti.Doktor muayenede gordu. Agri oluyor diye hemen kotu dusunme..bu ilaclsr basit bir kist olusturabiliyor.Cok onemli kistlerden degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…