- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
merhaba kızlar. bende dün ilk hapımı içtim. klomen verdi doktor. cuma günü de kontrole gidicem bakalım inşallah olur. pko larım var. umarım olumlu sonuç alırım. herkese bol şans. Allah herkese hayırlısını versin.
peki klomenle kalmak kolaymı bilginiz var mı? yani kalamazsak büyük problemmi oluyor? ilki bittikten sonra günde 2-3 vs olarak mı devam edecek tedavi?
Kızlar ben ikinci klomene basladım bugün doktora gittim stres yapma spor saglıklı beslen dedi klomenide günde üçe çıkardı gec büyüyor yumurtalarım diye haftaya salı kontrol var yine
canım klomenle kalamazsan illaki problemim var diye düşünme. Çünkü benim hamile kalma sorunum yoktu 2 kez kaldım ama kan pıhtılaşma sorunumu bilmediğim için kaybettim.. Doktor da kendi başıma kalmamamı,klomen tarzı ilaçla kalmamı ve en erken zamanda da kan pıhtılaşma iğnesi vurulmaya başlamamı istiyor. Ama ben ilaçla kalamadım. ya gün yanlış hesaplanıyor ya da doğal olmadığı için kalmadığımı dşündüm. oyuzden bu ay doktor tedavisi ilaç falan kullanmıycam. Kendim kalmaya çalışıcam yine. Bu ay hamile kalmazsan adetinin 3.gününde kontrole gideceksin. Yumurtalıklarında kist varmı diye bakıp yine klomen e başlatır seni cnmpeki klomenle kalmak kolaymı bilginiz var mı? yani kalamazsak büyük problemmi oluyor? ilki bittikten sonra günde 2-3 vs olarak mı devam edecek tedavi?
çok teşekkür ederim cevabın için. ben aslında 1 aylık evliyim (hamileyim yazdım yanlışlıkla Allah mı söyletti ne :)) ama işten çıkmadan doğum yapmak istiyorum yaşta geçiyor... çok korkuyorum olur mu olmazmı diye..canım klomenle kalamazsan illaki problemim var diye düşünme. Çünkü benim hamile kalma sorunum yoktu 2 kez kaldım ama kan pıhtılaşma sorunumu bilmediğim için kaybettim.. Doktor da kendi başıma kalmamamı,klomen tarzı ilaçla kalmamı ve en erken zamanda da kan pıhtılaşma iğnesi vurulmaya başlamamı istiyor. Ama ben ilaçla kalamadım. ya gün yanlış hesaplanıyor ya da doğal olmadığı için kalmadığımı dşündüm. oyuzden bu ay doktor tedavisi ilaç falan kullanmıycam. Kendim kalmaya çalışıcam yine. Bu ay hamile kalmazsan adetinin 3.gününde kontrole gideceksin. Yumurtalıklarında kist varmı diye bakıp yine klomen e başlatır seni cnm
rica ederim canım eğer evllliliğe alıştıysan , çocuk olunca bocalamayacaksanız doğru karar olabilir çünkü bazen forumdada gördüğün gibi çaba gerekiyor bebek sahibi olabilmek için..korunmazsın bakarsın oluyormu olmuyor mu :) ama tavsiyem şu.. bebek yapmadan önce 2 veya 3 ay hergün folik asit al. Çünkü bebek için çok önemli sağlıklı olsun tutunsun diye canım.yaşını bilmiyorum ama doğum kontrol hapı kullanma çünkü gerçekten bazılarını etkiliyormuşçok teşekkür ederim cevabın için. ben aslında 1 aylık evliyim (hamileyim yazdım yanlışlıkla Allah mı söyletti ne :)) ama işten çıkmadan doğum yapmak istiyorum yaşta geçiyor... çok korkuyorum olur mu olmazmı diye..
bence sor canım.. folic 1 markası kullanıyorum. Günde 1 kez alıyorsun. bir de 3 defa alınanlar var. Benim söylediğimi hiç hissetmezsin diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun güzelim. İnsalah 2. evliliğin bebekle taçlanır.. mutluluklar dilerimbu 2. evliliğim olduğu için bocalayacağımı sanmıyorum. folik asitte aldım ama bende inanılmaz ağırlık yaptı ve mide bulantısı bu nedenle bıraktım belkide eksikliğim yoktur diye. dr da kullan demeyince hiç oralı olmadım cuma günü bir sorayım ama. teşekkürler
benimkisi folbiol du. halada duruyor çekmecemde cuma sorup başlayayım o zaman. hatta seninkini alırım başla derse. güzel dileğin için teşekkür ederim. kocaman bir amiin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. senin için de tabiiki inşallah bu sefer sorunsuz olur..bence sor canım.. folic 1 markası kullanıyorum. Günde 1 kez alıyorsun. bir de 3 defa alınanlar var. Benim söylediğimi hiç hissetmezsin diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun güzelim. İnsalah 2. evliliğin bebekle taçlanır.. mutluluklar dilerim
rica ederim canım bu arada folibolü bende içemedim benim de mideme dokunmuştu. Bunu sabah kahvaltıdan sonra içiyorum çok rahatım.. 1 buçuk yıllık evliyim 2 tane düşük oldu çünkü kan pıhtılaşması varmıs bende ve hamile kalır kalmaz hergün göbekten iğne vurulmam gerekiyormuş..Bilmediğim için 2 bebek de düştü.. 3 aydır istiyorum ama doktor tedaviyle kalmamı istemişti bu seferde ilaçlar etkiliedi kalamadım.. bu ay kendi haline bırakıcam kalırsam kalırım artık :)benimkisi folbiol du. halada duruyor çekmecemde cuma sorup başlayayım o zaman. hatta seninkini alırım başla derse. güzel dileğin için teşekkür ederim. kocaman bir amiin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. senin için de tabiiki inşallah bu sefer sorunsuz olur..
rica ederim canım bu arada folibolü bende içemedim benim de mideme dokunmuştu. Bunu sabah kahvaltıdan sonra içiyorum çok rahatım.. 1 buçuk yıllık evliyim 2 tane düşük oldu çünkü kan pıhtılaşması varmıs bende ve hamile kalır kalmaz hergün göbekten iğne vurulmam gerekiyormuş..Bilmediğim için 2 bebek de düştü.. 3 aydır istiyorum ama doktor tedaviyle kalmamı istemişti bu seferde ilaçlar etkiliedi kalamadım.. bu ay kendi haline bırakıcam kalırsam kalırım artık :)
Amin canım inşalah hepimiz için hayırlı bebekler yoldadır :) 32 yaşındayım ben de.. yaş bebek vakti yanigeçmiş olsun. umarım bu sefer sağlıcakla kucağına almak nasip olur. ben 30 yaındayım bu ara senin yaş kaç?
Merhaba kızlar bugün adetin 13.günü klomen kullanmıştım yumurta takibi için doktora gittim iki tane tymurtam oluşmuş ama 33mm . Şaşırdım siz böyle bişe duydunuzmu hiç. İyi mi kötümü bilemedim. Durum böyle olunca çatlatma iğneside vermedi
canım doktor birşey söylemedimi hiç? çünkü çok büyüyen yumurta sağlıksız oluyor ve çatlamıyor kiste dönüşüyor. benim klomen kullandığım ilk ay da çok büyümüş ve kist yapmıştı. Boyutu söylemedi doktor ve ben de sormayı akıl etmemiştim.Merhaba kızlar bugün adetin 13.günü klomen kullanmıştım yumurta takibi için doktora gittim iki tane tymurtam oluşmuş ama 33mm . Şaşırdım siz böyle bişe duydunuzmu hiç. İyi mi kötümü bilemedim. Durum böyle olunca çatlatma iğneside vermedi
Doktor bişe demedi kist falan diye ama bende ilk defa gördüm böyle. İnşallah kist oluşmaz ya33 mm fazla geldi bana 24 25 duydum ama benimki 24 mm di doktor bişiy dmedimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?