- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Hahahabenim en büyük belirtim kasıklardı zaten canım
hadi hayırlı haberler bekliyoruz
sabah ilk işin test yapmak bak bizi getirme orayaaaa
hayırlısı olsun canım bu sabah idrar olayı yerine 3-4 saatlik idrar da olur haberin ola :)Hahahatamam geldim gaza yapacam sabah negatif görecem kesin yani ama yinede elimdeki son testi yapayım bakalım :)
Canim doktor degiliz ama cok sacma bu ve tehlikeli..klomen tarzi ilaclar kist yapabiliyor cok buyutup catlamazsa. Ve ertesi ay yine kullanirsan kistini buyutuyor Allah korusun..bence doktorunu degistir sen,basina iş acilmasinBen adetin 3.günü gitmiştim canım bu ilacı kullanınca hangi günler kontrole çağırıyorlar diye merak ettim bana dedi ki doktorum 1.ay 1 doz 2.ay 2 doz. 3Ay 3 doz iç adetin 5.günü 5 gün süre ile.
Adetin14 gününden 22.gününe kadar gün aşırı ilişki dedi 3 ay gelmicekmiyim dedim gerek yok dedi dediklerimi uygula dedi 3 ay olmaz ise eğer gel hsg çekelim aşılama yaparız dedi
Hayirlisi olsun canim..belkide olmusturBenimde çatlamisti ama döllenme olmadı sanırım. Yarın adet günüm
O zaman başka bi doktor dan randevu alıp gideyim ama bugün adetin 2.günü ne zamana alıp gideyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen bilgiCanim doktor degiliz ama cok sacma bu ve tehlikeli..klomen tarzi ilaclar kist yapabiliyor cok buyutup catlamazsa. Ve ertesi ay yine kullanirsan kistini buyutuyor Allah korusun..bence doktorunu degistir sen,basina iş acilmasin
Bu ilacı içince kist oluşursa adetle atılmıyor mu mesela benim her zamanki adetimden yoğun geliyor bu ay ilaç yüzünden.
Canim test yapsana sen de. Belki çıkarBugün benim adet günüm bakalım neler olcak hastalık belirtileri var ama temmennim olmam bebek varsa inşaallah kist falan olduysa hemen oluyum :)
Kizlar gunaydin. Dun sabahki hayalet çizgiden sonra yatmadan bir test daha yaptim onda da yine silik ikinci cizgi belirdi. Bu sabah yine ilk idrar ile yaptim onda da cikti. Artik sanki emin olmaya basladim. Yarin doktora gitcem
5 6 gün önce kanda kocaman negatif gördüm yapma isteğim gitti 3 . 4 gün geçerse gidecem :)) korkmuyor deilimCanim test yapsana sen de. Belki çıkar
Bat 8 ocakti canim. 2 gun gecti.Hadi cnm hayırlısı bat gectimi
Ben yine hastalandım yaahayırlısı olsun canım bu sabah idrar olayı yerine 3-4 saatlik idrar da olur haberin ola :)
Bat 8 ocakti canim. 2 gun gecti.
Ben yine hastalandım yaasabah kalkar kalkmaz oldum hayırlısı demekki kısmet bu aya degilmiş varmış vakti canım
Sana bakmaya girdim canım üzülme hayırlısı böyleymis demek ki Rabbim hayırlı bir zamanda versin inşallahBen yine hastalandım yaasabah kalkar kalkmaz oldum hayırlısı demekki kısmet bu aya degilmiş varmış vakti canım
Canim hemen randevu Al yarın için çünkü genelde 3.gün hormon testleri için çağırıyolar bu ay boşuna gitmesin gidince söyle klomen kullandığını bu ay da devam etmek istediğini falanO zaman başka bi doktor dan randevu alıp gideyim ama bugün adetin 2.günü ne zamana alıp gideyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen bilgi
Canim bak adetin 3.gununde doktora gidiyorsun..beni adetin 3.gununde klomen e baslatmistii.Bazilarini da 5 .gunde sabah aksam baslatiyor.5 gun kullaniyorsun 6.gunde tekrar gidiyorsun doktor buyukluklerine bakiyor.Genelde kist olup olmadigi dger adetinin 3.gununde anlasiliyor.Cnku 3.gununde adetle atilmayan kist o ay kaliyor ve ilac kullanma diyor doktor cnm. Benim kistim kendiliginden gitmedi ve 1 ay dogum kontrol hapi kullandim oyle gitti canimO zaman başka bi doktor dan randevu alıp gideyim ama bugün adetin 2.günü ne zamana alıp gideyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen bilgi
Tamam da tatlım benden geçen ay 8 tüp kan alındı herşeyime bakıldı hormon da dahil o yüzden bu ilacı kullandığım için mi gitcem şimdi kist falan oluştu mu diyeCanim hemen randevu Al yarın için çünkü genelde 3.gün hormon testleri için çağırıyolar bu ay boşuna gitmesin gidince söyle klomen kullandığını bu ay da devam etmek istediğini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?