Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim doktor degiliz ama cok sacma bu ve tehlikeli..klomen tarzi ilaclar kist yapabiliyor cok buyutup catlamazsa. Ve ertesi ay yine kullanirsan kistini buyutuyor Allah korusun..bence doktorunu degistir sen,basina iş acilmasin

Canim doktor degiliz ama cok sacma bu ve tehlikeli..klomen tarzi ilaclar kist yapabiliyor cok buyutup catlamazsa. Ve ertesi ay yine kullanirsan kistini buyutuyor Allah korusun..bence doktorunu degistir sen,basina iş acilmasin
O zaman başka bi doktor dan randevu alıp gideyim ama bugün adetin 2.günü ne zamana alıp gideyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen bilgi

Kizlar gunaydin. Dun sabahki hayalet çizgiden sonra yatmadan bir test daha yaptim onda da yine silik ikinci cizgi belirdi. Bu sabah yine ilk idrar ile yaptim onda da cikti. Artik sanki emin olmaya basladim. Yarin doktora gitcem

O zaman başka bi doktor dan randevu alıp gideyim ama bugün adetin 2.günü ne zamana alıp gideyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen bilgi
Canim hemen randevu Al yarın için çünkü genelde 3.gün hormon testleri için çağırıyolar bu ay boşuna gitmesin gidince söyle klomen kullandığını bu ay da devam etmek istediğini falan

Canim bak adetin 3.gununde doktora gidiyorsun..beni adetin 3.gununde klomen e baslatmistii.Bazilarini da 5 .gunde sabah aksam baslatiyor.5 gun kullaniyorsun 6.gunde tekrar gidiyorsun doktor buyukluklerine bakiyor.Genelde kist olup olmadigi dger adetinin 3.gununde anlasiliyor.Cnku 3.gununde adetle atilmayan kist o ay kaliyor ve ilac kullanma diyor doktor cnm. Benim kistim kendiliginden gitmedi ve 1 ay dogum kontrol hapi kullandim oyle gitti canim

Canim hemen randevu Al yarın için çünkü genelde 3.gün hormon testleri için çağırıyolar bu ay boşuna gitmesin gidince söyle klomen kullandığını bu ay da devam etmek istediğini falan
Tamam da tatlım benden geçen ay 8 tüp kan alındı herşeyime bakıldı hormon da dahil o yüzden bu ilacı kullandığım için mi gitcem şimdi kist falan oluştu mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…