Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar benim geç döllenme olabilirmi adetim 13 aralik yumurtalama günüm 27 aralikti ve o hafta ilişkiye girdik dün adet olmam gerekiyordu benimki 28gunde bir olduğu için dün ilişkiye grdik eşimle hala hastada olmadım benimki geç döllenme olabilirmi kizlar

Canim sen kan testini bence erken yaptirmistin..bence yarin tekrar baktir cnku gec dollenme olsa bile artik cikar.

Benim onceki (duşuk)hamileligimde kan testinde cikmisti nerdeyse 1 hafta gecmisti ve idrarda gozukmedi hem de erken testlerden.doktor bazilarinda idrar a gec geciyor demisti canim. Sen bilirsin ama bak benimde 28 gunde bir dir adetim ve son reglim 13 aralikti..Gunu gunume adet oldum.Hamilesin gibime geliyor

Inşallah cnm benimde günü gününe olur bnm de son reglim 13 aralikti ama karnimda ağrı var bugün olucam gibi bugunde olmassam gidicem doktora üzülmek istemiyorum oyüzden de gitmek gelmio içimden açıkçası

Ayy çok saol tatlım ya :))) inşallah hepimiz kavuşuruz bebislerimize bende herkeze dua ediyorum burda Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Insallah canim..Allah dualarimizi kabul eder insallah.Bak bu ay regl olup hamile olmadigini ogrenirsende lutfen uzulme..Birbirimize destek olucaz hepimiz burda ve Allah dualarimizi geri cevirmez eminim.Ne sorunlar ne dertler var halimize bin sukur..bebislerimiz de 2016 da bizi anne yapicak eminim canim

Inşallah cnm ya hiç ummadigimiz anda gelecekler bebisler

Kızlar gerçekte napicami bilmiyorum klomen kulandim 5-6 gun varken bat oldum dün kasiklarim cook agriyo adet olucakmisim gibi baktim kahve rengi akintim vardı ardından 3 damla pembe kan geldi ve bu sabah adet oldum derken aksama doğru siyah oldu ve cok parça var

Kist sokuyor olabilirmisin canim? Doktora gorun isterden korkma hamile degilsen regl olman iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…