- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
inşallah canım darısı başınıza isteyen herkesin güzel haberlerini alalım inşallahHadi hayırlısı cnm inşallah artar
inşallah canım darısı başınıza isteyen herkesin güzel haberlerini alalım inşallah
Aminnnnnn canim insallahhh sen hamissin galiba :))C
Canim bol bol dua edicem,operasyonun basarili gecsin ve bebis de artik bekletmeden gelsin :)
Yok guzelim henuz degilim malesef kaybetmistim..Allah in izniyle bu ay hamile kalmak istiyorum :)Aminnnnnn canim insallahhh sen hamissin galiba :))
Canim tebrikler inssllah saglikli bir gebeliktir..dua edicem :) insallah degerin artarinşallah canım darısı başınıza isteyen herkesin güzel haberlerini alalım inşallah
Canim sen kan testini bence erken yaptirmistin..bence yarin tekrar baktir cnku gec dollenme olsa bile artik cikar.Kızlar benim geç döllenme olabilirmi adetim 13 aralik yumurtalama günüm 27 aralikti ve o hafta ilişkiye girdik dün adet olmam gerekiyordu benimki 28gunde bir olduğu için dün ilişkiye grdik eşimle hala hastada olmadım benimki geç döllenme olabilirmi kizlar
Canim sen kan testini bence erken yaptirmistin..bence yarin tekrar baktir cnku gec dollenme olsa bile artik cikar.
Benim onceki (duşuk)hamileligimde kan testinde cikmisti nerdeyse 1 hafta gecmisti ve idrarda gozukmedi hem de erken testlerden.doktor bazilarinda idrar a gec geciyor demisti canim. Sen bilirsin ama bak benimde 28 gunde bir dir adetim ve son reglim 13 aralikti..Gunu gunume adet oldum.Hamilesin gibime geliyor
Peki canim sen bilirsin insallah beklemenin sonu selamettir.Ben de bu ay hayatimda ilk kez dusuk yapiyor gibi adet oldum.Ilaclar bunyemizi cok etkiliyor. Insallah sen hamilesindir canim inanki gonulden dua ettim suan ☺:)13 ne kadar bekliyim diyorum hala olmassam giderim doktora
Insallah canim..Allah dualarimizi kabul eder insallah.Bak bu ay regl olup hamile olmadigini ogrenirsende lutfen uzulme..Birbirimize destek olucaz hepimiz burda ve Allah dualarimizi geri cevirmez eminim.Ne sorunlar ne dertler var halimize bin sukur..bebislerimiz de 2016 da bizi anne yapicak eminim canimAyy çok saol tatlım ya :))) inşallah hepimiz kavuşuruz bebislerimize bende herkeze dua ediyorum burda Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
canım zaten birbirimize ettiğimiz dualar kabul olsa yeter. Birbirimize bol bol dua edelimCanim tebrikler inssllah saglikli bir gebeliktir..dua edicem :) insallah degerin artar
Insallah canim..Allah dualarimizi kabul eder insallah.Bak bu ay regl olup hamile olmadigini ogrenirsende lutfen uzulme..Birbirimize destek olucaz hepimiz burda ve Allah dualarimizi geri cevirmez eminim.Ne sorunlar ne dertler var halimize bin sukur..bebislerimiz de 2016 da bizi anne yapicak eminim canim
Kızlar gerçekte napicami bilmiyorum klomen kulandim 5-6 gun varken bat oldum dün kasiklarim cook agriyo adet olucakmisim gibi baktim kahve rengi akintim vardı ardından 3 damla pembe kan geldi ve bu sabah adet oldum derken aksama doğru siyah oldu ve cok parça var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?