- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
Öyle mi ya doktora gitmem için rdv almam lazım geç veriyorlar ve pek arastirmiyolar yurtdışın da yaşıyorumKist sokuyor olabilirmisin canim? Doktora gorun isterden korkma hamile degilsen regl olman iyidir..
stresi bende ilaç yaptı ter atıyorum resmen sürekli ve bugün 3. gecikme günüm hala gelen giden yok sadece ağrım var o da zaten 1 haftadır var nerdeyseBenim iki gün gecikti ama bazende 30 güne bir oluyordu adetim o yüzden çokda gecikmiş saymadım ama seninki stresden de olabilir ins hamilesindir ama ben kendimden gördüğüm için adet tarihinde negatifi gördüm bekledim ama olumsuz oldu herseye hazırlıklı ol canım allah hayırlısını nasip etsin
selam kızlar. biz de 1,5 yıldır uğraşıyoruz bebek için. sebepsiz infertilite bizim de başımızın belası olduben de aralık ayında klomen kullandım. ama öncesinde rahim filmi çektirdim çok şükür iyi çıktı. klomeni düşük doz kullandığım halde, yumurtalarım çatlamadığı için kiste dönüştü. bu yüzden tedaviye başlar başlamaz 1 ay ara vermek zorunda kaldım maalesef (kistin yok olması için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım) dün adetimin 3. günü doktoruma gittim. klomen kist yaptığı için onunla devam edemeyiz dedi, puregon iğnesi verdi. Dün başladım bakalım hayırlısı...
Saol canım sanırım yarın akşama kadar bekleyip öyle gidicem kan testine.. Bugün gecikmem 3 gün oldu.. Ama bildiğim kadarıyla klomen de geciktirebiliyomuş o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.. İnşallah kimyasal fln değildirgibigibiyim merhaba aynı durum bana aşılamamda olmuştu. Ve aşılamam tuttu fakat kan testimde 12 çıkmıştı değerim çok düşüklerde yani. Sonra bebek tutunamadı düştü. İstersen git bi sağlık ocağında test yaptır kafan rahat olsun. İnşallah tutmuştur :))
Saol canım sanırım yarın akşama kadar bekleyip öyle gidicem kan testine.. Bugün gecikmem 3 gün oldu.. Ama bildiğim kadarıyla klomen de geciktirebiliyomuş o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.. İnşallah kimyasal fln değildir
Hayırlısı canım inşallahİnşallah değildir. Ben de klomene başlıcakmışım birdahaki ay. Merakla bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı
Saol canım sanırım yarın akşama kadar bekleyip öyle gidicem kan testine.. Bugün gecikmem 3 gün oldu.. Ama bildiğim kadarıyla klomen de geciktirebiliyomuş o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.. İnşallah kimyasal fln değildir
BAT 9 ocaktı canım ağrı bana da gelip gidiyo anlamadım kafam karıştıCnm senin Vat kaçtı bende olmadım hala ağrım var evet ama gelen yok giden yok
Benimde geçen ay 13unde olmuştu ama ben 28 günde bir oluyorum günü gününe bugün 30.gün olmadım bendeBAT 9 ocaktı canım ağrı bana da gelip gidiyo anlamadım kafam karıştı
bugun adetımın 4. gunu yarın yanı adetımın 5. gunu bende klomene baslıyorum. 5 gun sabah aksam kullanıp ılacı bitircekmisim. ilaç bitiminin ikinci günü tekrar doktora gidecekmişim artık bende aranızdayyım.. hepimiz için hayırlısı olsun.. :)
canım klomen bir hap.. adetinin 3.gününde doktor yumurtalıklarına bakıcak kist falan varmı diye.Çünkü bu ilaç kist varsa kistleri büyütebiliyor. Eger sorun görmezse klomeni 5 gün kullandıracak. Sonra bi daha kontrole gideceksin boyutlarına bakacak ortalama 20 mm e iyi diyorlar. Gerek görürse çatlatma iğnesi vericek. Ve o gün de sana ilişki günleri söyleyecek. Bu kadar yani :) Bu tedavi yumurta sorunu veya çatlamama sorunu olanlarda kullanılıyorMerhaba bana da doktor adetinde gel klomene başlatcam dedi. Nedir bu hap mı? Aşılama gibi mi olcak acaba meraklardayım. Klomen kullanıp sonra çatlatma iğnesi mi plunuyo. Biraz anlayır mısın:)) 15 gün beklicem merak ediyorum da
canım klomen bir hap.. adetinin 3.gününde doktor yumurtalıklarına bakıcak kist falan varmı diye.Çünkü bu ilaç kist varsa kistleri büyütebiliyor. Eger sorun görmezse klomeni 5 gün kullandıracak. Sonra bi daha kontrole gideceksin boyutlarına bakacak ortalama 20 mm e iyi diyorlar. Gerek görürse çatlatma iğnesi vericek. Ve o gün de sana ilişki günleri söyleyecek. Bu kadar yani :) Bu tedavi yumurta sorunu veya çatlamama sorunu olanlarda kullanılıyor
Acaba işlaç mı böyle geciktiriyo ya onu çok merak ediorm testimi gördün mü benim?Benimde geçen ay 13unde olmuştu ama ben 28 günde bir oluyorum günü gününe bugün 30.gün olmadım bende
Acaba işlaç mı böyle geciktiriyo ya onu çok merak ediorm testimi gördün mü benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?