Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

stresi bende ilaç yaptı ter atıyorum resmen sürekli ve bugün 3. gecikme günüm hala gelen giden yok sadece ağrım var o da zaten 1 haftadır var nerdeyse İnşallah başka bi sıkıntı yoktur kist falan.. İnanki bu 4. deneyişim ve artık herşeye hazırlıklıyım canım.. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun.. Cevabın için çok teşekkürler :)

selam kızlar. biz de 1,5 yıldır uğraşıyoruz bebek için. sebepsiz infertilite bizim de başımızın belası oldu ben de aralık ayında klomen kullandım. ama öncesinde rahim filmi çektirdim çok şükür iyi çıktı. klomeni düşük doz kullandığım halde, yumurtalarım çatlamadığı için kiste dönüştü. bu yüzden tedaviye başlar başlamaz 1 ay ara vermek zorunda kaldım maalesef (kistin yok olması için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım) dün adetimin 3. günü doktoruma gittim. klomen kist yaptığı için onunla devam edemeyiz dedi, puregon iğnesi verdi. Dün başladım bakalım hayırlısı...

günaydın herkese. umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alıp hamileler topiğinde devam ederizzz

Kızlar dün yaptığım test negatifti 5-10 dk beklemiştim akşam eve gittiğimde şöyle bi tabloyla karşılaştım bekledikten sonra yani böyle bişey başına gelen var mı???

10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir yazıyo prospektüsünde

gibigibiyim merhaba aynı durum bana aşılamamda olmuştu. Ve aşılamam tuttu fakat kan testimde 12 çıkmıştı değerim çok düşüklerde yani. Sonra bebek tutunamadı düştü. İstersen git bi sağlık ocağında test yaptır kafan rahat olsun. İnşallah tutmuştur :))

Merhaba bana da doktor adetinde gel klomene başlatcam dedi. Nedir bu hap mı? Aşılama gibi mi olcak acaba meraklardayım. Klomen kullanıp sonra çatlatma iğnesi mi plunuyo. Biraz anlayır mısın:)) 15 gün beklicem merak ediyorum da

Saol canım sanırım yarın akşama kadar bekleyip öyle gidicem kan testine.. Bugün gecikmem 3 gün oldu.. Ama bildiğim kadarıyla klomen de geciktirebiliyomuş o yüzden biraz daha beklemek istiyorum.. İnşallah kimyasal fln değildir

İnşallah değildir. Ben de klomene başlıcakmışım birdahaki ay. Merakla bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı

Cnm senin Vat kaçtı bende olmadım hala ağrım var evet ama gelen yok giden yok

Ondan sonra ultrason yumurta oluşmuş mu ilişki onercek sonra catlamismi die bakicak falan falan kolay gelsin cnm :))

canım klomen bir hap.. adetinin 3.gününde doktor yumurtalıklarına bakıcak kist falan varmı diye.Çünkü bu ilaç kist varsa kistleri büyütebiliyor. Eger sorun görmezse klomeni 5 gün kullandıracak. Sonra bi daha kontrole gideceksin boyutlarına bakacak ortalama 20 mm e iyi diyorlar. Gerek görürse çatlatma iğnesi vericek. Ve o gün de sana ilişki günleri söyleyecek. Bu kadar yani :) Bu tedavi yumurta sorunu veya çatlamama sorunu olanlarda kullanılıyor

veya benim gibi ilk doğumu yapıp normal kalıp bidakine kalamayinca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…