- 6 Mart 2015
- 304
- 227
- 33
canım inanki bana niye verdi hala onu çözemedim :)) çünkü bende hamile kalmama sorunu yok. Hamile kaldığımda kan pıhtılaşma sorunum meydana geliyor ve hamile olduğumu en erken zamanda öğrenmem ve iğne vurulmaya başlamam gerekiyor. Doktora neden bu ilacı önerdiğiniz dediğimde seni takip edip en kısa sürede iğneye başlamak için dedi. çünkü ben de 2 defa hamile kaldım .. ama bu ilaçla kalamadım 2 defadır. Bu ay bıraktım kendi yöntemlerimi deniycemveya benim gibi ilk doğumu yapıp normal kalıp bidakine kalamayinca :))
Canım bence test yap yaa en azından yarın sabah ilk idrarla test yap en azından strese girmezsin[/QUOdün buraya yazdıktan sonra gittim testi aldım hem de şu ön gösteren varmış 6 gün önceden ona rağmen sonuç negatif. ilk denememdi ama çok yıkıldım Rabbim bu süreçteki hepimizin herkesin yardımcısı olsun, bir süre bu konuyu bebek konusunu rafa kaldırmaya daha çok işime kariyerime odaklanmaya karar verdim. buraya da pek uğrayamam o yüzden arkadaşlar inş tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizinle
QUOdün buraya yazdıktan sonra gittim testi aldım hem de şu ön gösteren varmış 6 gün önceden ona rağmen sonuç negatif. ilk denememdi ama çok yıkıldım Rabbim bu süreçteki hepimizin herkesin yardımcısı olsun, bir süre bu konuyu bebek konusunu rafa kaldırmaya daha çok işime kariyerime odaklanmaya karar verdim. buraya da pek uğrayamam o yüzden arkadaşlar inş tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizinleCanım bence test yap yaa en azından yarın sabah ilk idrarla test yap en azından strese girmezsin
canım inanki bana niye verdi hala onu çözemedim :)) çünkü bende hamile kalmama sorunu yok. Hamile kaldığımda kan pıhtılaşma sorunum meydana geliyor ve hamile olduğumu en erken zamanda öğrenmem ve iğne vurulmaya başlamam gerekiyor. Doktora neden bu ilacı önerdiğiniz dediğimde seni takip edip en kısa sürede iğneye başlamak için dedi. çünkü ben de 2 defa hamile kaldım .. ama bu ilaçla kalamadım 2 defadır. Bu ay bıraktım kendi yöntemlerimi deniycem
Banada sanki ilaç geciktiriyo gibi geliyo
bu karmaşa insanı daha çok kasıyor acaba gecikmem ilaçtan mı yoksa hamilemiyim sonra yok canım değilimdir hissedemiyorumlar yoruyor insanı
Valla ben dün reglimin 3.gününden çörek otu bal ve tarçın macununa başladım.. Bu da çok sağlıklı yumurtalar yapıyormuş ve çörek otu zaten çok yararlı şifa verici biliyorsundur. 10 gün kullanıcam. İlişki günlerini de 10 12 14.gün olarak ayarlıycam.. Allah da Ol derse Olacak inşalah.. benim ablam da kaç ay çocuğu olmuyor diye hap iğne kullandı.En son oldu..2.ye yine kalamadı ve kendi haline bıraktı şimdi 1 buçuk aylık 2.yiğenim var canım. Sen de kasma ama inşalah belki de hamilesindir :)Walla bende ilacı niye verdi bana bilmiorum
Aynen ole cnm ben ilkinde ugrasmamistim bu beni yordu :)
Valla ben dün reglimin 3.gününden çörek otu bal ve tarçın macununa başladım.. Bu da çok sağlıklı yumurtalar yapıyormuş ve çörek otu zaten çok yararlı şifa verici biliyorsundur. 10 gün kullanıcam. İlişki günlerini de 10 12 14.gün olarak ayarlıycam.. Allah da Ol derse Olacak inşalah.. benim ablam da kaç ay çocuğu olmuyor diye hap iğne kullandı.En son oldu..2.ye yine kalamadı ve kendi haline bıraktı şimdi 1 buçuk aylık 2.yiğenim var canım. Sen de kasma ama inşalah belki de hamilesindir :)
zor bir dönem bizim için ama ben bira erken yoruldum gibi hissediyorum sen ne zamandır tedavi görüyorsun cnm
inşallah çabuk yanıt alırsın yorulmadan kucağına alırsın bebeğiniDaha ilk ay cnm benim
inşallah çabuk yanıt alırsın yorulmadan kucağına alırsın bebeğini
nasılsınız kızlar ? asla ümitsizliğe kapılmayın rabbim en hayrlı zamanda hepinize nasip etsin inşallah anne olmayı herzaman dualarımdasınız
amiiiin canımmm:)Çok saol cnm Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin seninde :))
canım hamile değilsen bir an önce regl ol bari.. o belirsizlik insanın sinirlerini altüst ederBenim hastalık geliyor heralde karnimda ağrı war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?