Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

veya benim gibi ilk doğumu yapıp normal kalıp bidakine kalamayinca :))
canım inanki bana niye verdi hala onu çözemedim :)) çünkü bende hamile kalmama sorunu yok. Hamile kaldığımda kan pıhtılaşma sorunum meydana geliyor ve hamile olduğumu en erken zamanda öğrenmem ve iğne vurulmaya başlamam gerekiyor. Doktora neden bu ilacı önerdiğiniz dediğimde seni takip edip en kısa sürede iğneye başlamak için dedi. çünkü ben de 2 defa hamile kaldım .. ama bu ilaçla kalamadım 2 defadır. Bu ay bıraktım kendi yöntemlerimi deniycem

merhaba ben sitede yeniyim bir kaç aydır uğraşıyorum tedaviden sonuç alabilmek için ama malesef.kasım ayında klomen kullandım tedavi sonucu negatif aralık ayında iğnesini kullandım.şunu farkettimki iğne hapa göre daha etkili yumurta geliştirme açısından 1. aşılamamda olumsuz denemeye devam allah herkese nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı

Canım bence test yap yaa en azından yarın sabah ilk idrarla test yap en azından strese girmezsin
QUOdün buraya yazdıktan sonra gittim testi aldım hem de şu ön gösteren varmış 6 gün önceden ona rağmen sonuç negatif. ilk denememdi ama çok yıkıldım Rabbim bu süreçteki hepimizin herkesin yardımcısı olsun, bir süre bu konuyu bebek konusunu rafa kaldırmaya daha çok işime kariyerime odaklanmaya karar verdim. buraya da pek uğrayamam o yüzden arkadaşlar inş tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizinle

Walla bende ilacı niye verdi bana bilmiorum

Walla bende ilacı niye verdi bana bilmiorum
Valla ben dün reglimin 3.gününden çörek otu bal ve tarçın macununa başladım.. Bu da çok sağlıklı yumurtalar yapıyormuş ve çörek otu zaten çok yararlı şifa verici biliyorsundur. 10 gün kullanıcam. İlişki günlerini de 10 12 14.gün olarak ayarlıycam.. Allah da Ol derse Olacak inşalah.. benim ablam da kaç ay çocuğu olmuyor diye hap iğne kullandı.En son oldu..2.ye yine kalamadı ve kendi haline bıraktı şimdi 1 buçuk aylık 2.yiğenim var canım. Sen de kasma ama inşalah belki de hamilesindir :)

Saol cnm inşallah hepimiz oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…