- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
canım hamile değilsen bir an önce regl ol bari.. o belirsizlik insanın sinirlerini altüst eder
klomenin kist yapmasından çok korkuyorum. peki hapı kullandıktan sonra ilişki dönemlerinde özel olarak yatıp dinlendiniz mi ben çalışıyorum acaba sorun olur mu
Merhaba bana da doktor adetinde gel klomene başlatcam dedi. Nedir bu hap mı? Aşılama gibi mi olcak acaba meraklardayım. Klomen kullanıp sonra çatlatma iğnesi mi plunuyo. Biraz anlayır mısın:)) 15 gün beklicem merak ediyorum da
klomen hap canım. yumurtaların gelişmesini sağlıyor. aşılamayla bi ilgisi yok. ben sadece 5 gün kullandım. benim yumurtam çok iyi gelişmişti o yüzden doktor çatlatma iğnesi vermedi. ama maalesef yumurta kendiliğinden çatlamamış. bu yüzden de kiste dönüştü, onun için de doğum kontrol hapı kullandım hemen geçirdi neyse ki. sen ne zamandan beri deniyorsun?
Canim dur daha ilk denemen..uzulme lutfen.Devam edicezKızlar lekeler gelmeye başladı hasta oluyorumbu ayda gebelik umudum kalmadı
Canim dur daha ilk denemen..uzulme lutfen.Devam edicez
Canim n yaptin hamilemisin benimde 3 ay bi gelisme yok dedi su gibi acayio bi akintim var yoksa simdi mi gelisiyo sende de oldu mu neyin belirtisi senceBen bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Kızlar dün hgc degerim 61 cikmisti bgn az lekelenme oldu doktora gittim tekrar hcg yapti ve simdi baktim 27ye düşmüş :-( sanırım ya tutunamadi ya da kimyasal gebelik :-( yukselir mi acaba tekrar
Canim hic umit edip psikolojini bozma..dusme olusunca bebek de dusmus oluyor.Yasadigim icin biliyorum.Allah sagliklisini nasip etsin insallah lutfen uzulme canimKızlar dün hgc degerim 61 cikmisti bgn az lekelenme oldu doktora gittim tekrar hcg yapti ve simdi baktim 27ye düşmüş :-( sanırım ya tutunamadi ya da kimyasal gebelik :-( yukselir mi acaba tekrar
Canim hic umit edip psikolojini bozma..dusme olusunca bebek de dusmus oluyor.Yasadigim icin biliyorum.Allah sagliklisini nasip etsin insallah lutfen uzulme canim
Saolun kizlar nasip artik çok uzulmedim hep hayirlisi olsun diye dua ediyorum. Demekki saglikli degilmis. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin. Simdi degerim dusup hasta mi olcam yoksa kurtaj mi. Beni korkutan o :-( daha once yasadiysaniz bilirsinizCanim hic umit edip psikolojini bozma..dusme olusunca bebek de dusmus oluyor.Yasadigim icin biliyorum.Allah sagliklisini nasip etsin insallah lutfen uzulme canim
Oooo super ellerine saglik canim..sifa bebek olsun insallahAha benim macun yicem bakalım yarından itibaren klomen ise yaramadı bende :)
Canim korkma kurtaj olmazsin cnku iyi dusmus..eger degerin ayni yerde saysaydi veya cok az artsaydi ozaman biraz daha beklemek istemeyip kurtaj yapiyorlar.Seninki 2 gune sifirlanir canim.Hayirlisi olsunSaolun kizlar nasip artik çok uzulmedim hep hayirlisi olsun diye dua ediyorum. Demekki saglikli degilmis. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin. Simdi degerim dusup hasta mi olcam yoksa kurtaj mi. Beni korkutan o :-( daha once yasadiysaniz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?