- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Hayatımda ilk kez böyle bi gecikme yaşıyorum.. Çok endişeliyim.. Başka geciken var mı klomenden sonra acaba merak ettim??canım klomenden de olablir sonuçta hormon ilacı ve herkese farklı etkisi var..veya stres de geciktiryor.
vardı bu topikte geciken canım.. stres yapma kafaya çok takınca da gecikebilir. endişe etme canım sonucta ilaç kullandın o da geciktirebilir. bakalım gecikenler ne cevap verecekHayatımda ilk kez böyle bi gecikme yaşıyorum.. Çok endişeliyim.. Başka geciken var mı klomenden sonra acaba merak ettim??
Bata iki gun var dayanamadim test yaptim negatifsen bakmadin mi halen canim? Corek otu tarcin karisimini nezaman basliyorsun? Klomen kullanmayi dusunuyorum tekrar ek olarak yapsam mi?
kızlarr klomene bu sabah başlamam lazımdı ama evde unuttum(( akşam başlamam sorun olur mu sizcee
Canim Benim ki parçalıydi ama yogun deildi benim adetim siyah olmuştu ve kahve rengine döndü dün bitti ve doktorumu aradım bana kan testi yap dedi çünkü düşük olabilir dedi ve adetime 2 gün felan surduKızlar bu klomen kullananlar adetiniz bole baya yoğun ve parcalimi oldu??
benimki aynen öyle oldu... daha önce düşüğümde böyle adet olmuştum.. yogun parçalı oldum. netten okudum korkulacak birşey yokmuş.Kızlar bu klomen kullananlar adetiniz bole baya yoğun ve parcalimi oldu??
Canim Benim ki parçalıydi ama yogun deildi benim adetim siyah olmuştu ve kahve rengine döndü dün bitti ve doktorumu aradım bana kan testi yap dedi çünkü düşük olabilir dedi ve adetime 2 gün felan surdu
Benim de öyle git bence bir tahlil yap benim doktorum da öyle söyledi yarın yapıcamYa ağrım falan yok ama ayıp söylemesi ama lavaboya oturdugumda adetimin bole olduğunu hiç görmedim bildiğin parça parça ya
Benim de öyle git bence bir tahlil yap benim doktorum da öyle söyledi yarın yapıcam
Tamam sana tavsiyem yinede yap belki kimyasaldir erken gebelik testi varsa yap istersen ama doktorum bana kesinlikle kan testi yap dediAma cnm seninki kesilmiş benimki nin rengi falan normal ama fazla parçalı bugunde bakalım olsunda inşallah aksi bi durum olmazsa gitmem
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 aydir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı geçen ay yumurta takibinde yumurta gelişmedi doktor klomen verdi ilk defa günde 1 adet olarak 5 gün kullandım ve doktorum 5 tane çok iyi yumurtlama olduğunu soyledi ve çok sasirdi. Bu durumla ilk defa karsilasiyorum dedi ve bu ay korunmamizi istedi eğer korunmazsak beşiz ya da dördüz hamile kalabilirmisim bu çok tehlikeli olurmuş. Böyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba?
Birilerinin birsey söylemesi insanı rahatlatıyor gerçekten çok teşekkür ederim. Neyse o zaman inşallah önümüzdeki ay diyelim.Ben yasamadim ama duymustum Çok yumurta olunca ilişki onermiyiolar evet klomen zaten yumurtlama ilacı çok yumurtlamissin demekki tehlikeli olabilir çoğul gebelik olabileceğini düşünmüş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?