Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hayatımda ilk kez böyle bi gecikme yaşıyorum.. Çok endişeliyim.. Başka geciken var mı klomenden sonra acaba merak ettim??
vardı bu topikte geciken canım.. stres yapma kafaya çok takınca da gecikebilir. endişe etme canım sonucta ilaç kullandın o da geciktirebilir. bakalım gecikenler ne cevap verecek

Bata iki gun var dayanamadim test yaptim negatif sen bakmadin mi halen canim? Corek otu tarcin karisimini nezaman basliyorsun? Klomen kullanmayi dusunuyorum tekrar ek olarak yapsam mi?

Onu beraber kullanma cnm hasta oldum bende test yapmama gerek kalmadı bugün başladım kurede

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 aydir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı geçen ay yumurta takibinde yumurta gelişmedi doktor klomen verdi ilk defa günde 1 adet olarak 5 gün kullandım ve doktorum 5 tane çok iyi yumurtlama olduğunu soyledi ve çok sasirdi. Bu durumla ilk defa karsilasiyorum dedi ve bu ay korunmamizi istedi eğer korunmazsak beşiz ya da dördüz hamile kalabilirmisim bu çok tehlikeli olurmuş. Böyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba?

Ben yasamadim ama duymustum Çok yumurta olunca ilişki onermiyiolar evet klomen zaten yumurtlama ilacı çok yumurtlamissin demekki tehlikeli olabilir çoğul gebelik olabileceğini düşünmüş doktor

Ben yasamadim ama duymustum Çok yumurta olunca ilişki onermiyiolar evet klomen zaten yumurtlama ilacı çok yumurtlamissin demekki tehlikeli olabilir çoğul gebelik olabileceğini düşünmüş doktor
Birilerinin birsey söylemesi insanı rahatlatıyor gerçekten çok teşekkür ederim. Neyse o zaman inşallah önümüzdeki ay diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…