Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim korkma kurtaj olmazsin cnku iyi dusmus..eger degerin ayni yerde saysaydi veya cok az artsaydi ozaman biraz daha beklemek istemeyip kurtaj yapiyorlar.Seninki 2 gune sifirlanir canim.Hayirlisi olsun
Saol canim bilgi icin hayirlisi inşallah perşembe gitcem doktora

Yok canim kurtaj olmazsın benim düşmüş değeri bile 1300 du ama olmadim

Seninde mi hic yumurta n olmadı bende kapsülü ve hayıt suyuna başladım işte dua edelim olur insss

Yok cnm benim 3 yumurta olmuştu 20mm ondan yana skntim yok kızımı evliliğimin 6.ayında normal yolla aldım ara verince bidaha olmadı 8,9 aydır denioruz bu ay Klomen kullandım olmadı kısmet dedim bu karışımı yapim dedin bide

[QUOTEnormal yoldan bi kere kaldima, post: 44603048, member: 451719"]Yok cnm benim 3 yumurta olmuştu 20mm ondan yana skntim yok kızımı evliliğimin 6.ayında normal yolla aldım ara verince bidaha olmadı 8,9 aydır denioruz bu ay Klomen kullandım olmadı kısmet dedim bu karışımı yapim dedin bide[/QUOTE]
Bende normalnyoldan bi kere kaldım dusuk yaptım bi daha olmadı tek yumurtam bile keşke benimde 1 tane olsaydı gidip deli gibi bebek kıyafetleri alıyorum çok uzuluyorum değişik bi duygu mus meger

Bende normalnyoldan bi kere kaldım dusuk yaptım bi daha olmadı tek yumurtam bile keşke benimde 1 tane olsaydı gidip deli gibi bebek kıyafetleri alıyorum çok uzuluyorum değişik bi duygu mus meger[/QUOTE]

Üzme kendini bukadar allahın izniyle olur inşaallah ümidini kesme Rabbim verende o alanda

Ben kzimi 9 aylıkken beyin ameliyatında kaybettim cnm tam kokusunu alamadım elimden uçtu gitti o Rabbim verdi o aldı dedim yıkıldim evet ama isyan etmedim hiç

Kıyamam ha"10062012nisa, post: 44603461, member: 451719"]Ben kzimi 9 aylıkken beyin ameliyatında kaybettim cnm tam kokusunu alamadım elimden uçtu gitti o Rabbim verdi o aldı dedim yıkıldim evet ama isyan etmedim hiç[/QUOTE]
Kiyamam hasa isyan değil ama zor atlattı çok istemiştim pcoyum çünkü hamilelik mucize oluyo bende kaybedince zor topladım ama seninki daha zor tabi Rabbim yardımcımız olsun

Kıyamam ha"10062012nisa, post: 44603461, member: 451719"]Ben kzimi 9 aylıkken beyin ameliyatında kaybettim cnm tam kokusunu alamadım elimden uçtu gitti o Rabbim verdi o aldı dedim yıkıldim evet ama isyan etmedim hiç
Kiyamam hasa isyan değil ama zor atlattı çok istemiştim pcoyum çünkü hamilelik mucize oluyo bende kaybedince zor topladım ama seninki daha zor tabi Rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE]

Amin cnm pkosun die üzülme çok pko olup hamile olan arkadaşlarımız var sen yeterki umudunu kaybetme Rabbim bu cabalarimizi görüyor elbet boşta birakmaz

Bal çörek otu tarçın karışımı cnm bunla çok hamile kalan warmis denicem bakalım sempatico1 de başlamış hayırlı si

Bata iki gun var dayanamadim test yaptim negatif sen bakmadin mi halen canim? Corek otu tarcin karisimini nezaman basliyorsun? Klomen kullanmayi dusunuyorum tekrar ek olarak yapsam mi?

Bata iki gun var dayanamadim test yaptim negatif sen bakmadin mi halen canim? Corek otu tarcin karisimini nezaman basliyorsun? Klomen kullanmayi dusunuyorum tekrar ek olarak yapsam mi?
canım klomen kullanacaksan bu kürü kullanma çünkü bu sefer de yumurtalar cok fazla büyür diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar bugün gecikmemin 4. günü sabah yine test yaptım 10 dk bekledim sonuç negatif.. Neden hala regl olmuyorum.. Bu gecikme meselesi klomenle ilgili olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…