- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Saol canim bilgi icin hayirlisi inşallah perşembe gitcem doktoraCanim korkma kurtaj olmazsin cnku iyi dusmus..eger degerin ayni yerde saysaydi veya cok az artsaydi ozaman biraz daha beklemek istemeyip kurtaj yapiyorlar.Seninki 2 gune sifirlanir canim.Hayirlisi olsun
Ne var canim içinde klomen bende de bi işe yaramadı arı sütü kapsülü basladimAha benim macun yicem bakalım yarından itibaren klomen ise yaramadı bende :)
Oooo super ellerine saglik canim..sifa bebek olsun insallah
Yok canim kurtaj olmazsın benim düşmüş değeri bile 1300 du ama olmadimSaolun kizlar nasip artik çok uzulmedim hep hayirlisi olsun diye dua ediyorum. Demekki saglikli degilmis. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin. Simdi degerim dusup hasta mi olcam yoksa kurtaj mi. Beni korkutan o :-( daha once yasadiysaniz bilirsiniz
Ne var canim içinde klomen bende de bi işe yaramadı arı sütü kapsülü basladim
Seninde mi hic yumurta n olmadı bende kapsülü ve hayıt suyuna başladım işte dua edelim olur insssBal çörek otu tarçın karışımı cnm bunla çok hamile kalan warmis denicem bakalım sempatico1 de başlamış hayırlı si
Seninde mi hic yumurta n olmadı bende kapsülü ve hayıt suyuna başladım işte dua edelim olur insss
Bende normalnyoldan bi kere kaldım dusuk yaptım bi daha olmadı tek yumurtam bile keşke benimde 1 tane olsaydı gidip deli gibi bebek kıyafetleri alıyorum çok uzuluyorum değişik bi duygu mus meger[/QUOTE][QUOTEnormal yoldan bi kere kaldima, post: 44603048, member: 451719"]Yok cnm benim 3 yumurta olmuştu 20mm ondan yana skntim yok kızımı evliliğimin 6.ayında normal yolla aldım ara verince bidaha olmadı 8,9 aydır denioruz bu ay Klomen kullandım olmadı kısmet dedim bu karışımı yapim dedin bide
Kiyamam hasa isyan değil ama zor atlattı çok istemiştim pcoyum çünkü hamilelik mucize oluyo bende kaybedince zor topladım ama seninki daha zor tabi Rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE]Kıyamam ha"10062012nisa, post: 44603461, member: 451719"]Ben kzimi 9 aylıkken beyin ameliyatında kaybettim cnm tam kokusunu alamadım elimden uçtu gitti o Rabbim verdi o aldı dedim yıkıldim evet ama isyan etmedim hiç
Canim üzme kendini hayirlisi ne zaman sa ozaman olsunBal çörek otu tarçın karışımı cnm bunla çok hamile kalan warmis denicem bakalım sempatico1 de başlamış hayırlı si
Bal çörek otu tarçın karışımı cnm bunla çok hamile kalan warmis denicem bakalım sempatico1 de başlamış hayırlı si
canım klomen kullanacaksan bu kürü kullanma çünkü bu sefer de yumurtalar cok fazla büyür diye düşünüyorum.Bata iki gun var dayanamadim test yaptim negatifsen bakmadin mi halen canim? Corek otu tarcin karisimini nezaman basliyorsun? Klomen kullanmayi dusunuyorum tekrar ek olarak yapsam mi?
canım klomenden de olablir sonuçta hormon ilacı ve herkese farklı etkisi var..veya stres de geciktiryor.Günaydın kızlar bugün gecikmemin 4. günü sabah yine test yaptım 10 dk bekledim sonuç negatif.. Neden hala regl olmuyorum.. Bu gecikme meselesi klomenle ilgili olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?