Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ya ağrım falan yok ama ayıp söylemesi ama lavaboya oturdugumda adetimin bole olduğunu hiç görmedim bildiğin parça parça ya
O parçalar bebeklerimiz oluşsaydı onları tutacak olan dokulardı galiba canım kısmet ama yaa umudu kaybetmek yok yeni aya yeni umutlarla girelim bayanlar

Son durumlar nedir ben ilkinde adet oldum bugün adetin son günü ama ikinci günden beri ikinci klomene basladım bu sefer igne yaptırmayı düşünmüyorum doktor üçe çıkardı klomeni bakalım salı günü muayne var eger igneye gerek yok derse yaptırmayacam bu ay ins olumlu olur sizde durumlar nasıl kızlar ??

Ben doktora gitmedim cnm gitmicem bu ay çörek otu Balı denicem olmazsa gidicem doktora

Bende beklemedeyim dun test yaptim negatif Yarin regl gunum bakalim gecikme olmadan olurumda ikinci klomene baslarim insallah. Hayirlisi be gulum ...

Arkadasim aramiza hosgeldin. Hepimiz ayni hikayelere sahibiz... Bir rahatsizligimiz yok ama olmayinca olmuyor.. Hep birlikte bu sureci atlaticagiz. Insallah zamanla guzel haberler vericegiz. Saglikla..

Bakalım çörek otu tarçın bal karışımı ise yaricakmi çok hamile kalan var bu yöntemle kızlar

Slm kızlar.Benim doktorum iğneden sonra kontrole çağırmadı ve ben gittiğim halde gerek yok bakmaya deyip yolladı.
Şuan kist oluşmuş 6mmd.kntrl hapı verdi desolett onu kullanıyorum bide soğan kürüne başladım. SİZ SİZ OLUN İĞNEDEN SONRA ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINI MUTLAKA KONTROL ETTİRİN.bnm 3 yumurtam oluşmuştu 2 si çatlamış biri KİST oldu.bu ayda gitti.Hayırlısı bakalım.Galiba dr değiştircem yine.

Inşallah cnm ya sendedemi yok bu ay umut
Yaa bende bazen pişman oluyorum keske bir ay ara verseydim diye ama biranda aradım randevu aldım yaa üstelik ayın 25 ine memlekete gidecem esimle ayrı olacaz ama doktor o tarihe kalmaz çatlar dedi ins sorunsuz gecer yaa ama bu ayda olmazsa klomen kullanmadan takip yaptıracam kendi haline ne kadar büyüyor acaba yumurtalar

Bakalım çörek otu tarçın bal karışımı ise yaricakmi çok hamile kalan var bu yöntemle kızlar
Ben hazırladım bi kavanoz bu ay başıycaktım hatta 2 gün yedim.Adetin 2.gününden itibren başlanıyormuş.bal çörekotu tarçın a.ama kist oluştuğu için çatlamayaan yumurtadan dolayı bıraktım malesef.inşallah faydasını görürsün.

Artık bnm de canıma yetti inan.3 kere klomen kullandım 2sinde kist oluştu.Kendi haline bırakxam inşallah şu kistten kurtulur kurtulmaz

Saol cnm. Inşallah bende kavanoz yaptım bugün başladım adetimin 2.günü bugün

Artık bnm de canıma yetti inan.3 kere klomen kullandım 2sinde kist oluştu.Kendi haline bırakxam inşallah şu kistten kurtulur kurtulmaz
Cnm ben bi aralık ayında kullandım baktım olmadı doğal yöntem deneyim dedim kişileri duyunca hep korktum açıkçası

Yaa benim doktor hiçbirsey demedi kist oldu olmadı diye bende sormayı unuttum bende iki yumurta vardı gecen ay biri çatlasa digeri kalacak dimi bende ultrasonda birsey gördüm ama kist mi bilemedim

Slm kızlar ben de bu ay klomen kullandım doktor önce yumurta gelişmemiş dedi öbür hafta gittim 29 mm olmuş çatlatma iğnesi yaptı adetim geçti test yaptım negatif çıktı normalde 8 ocakta hastalanmam gerekti ama ne Bebek var ne de hastalık

Ayni durum bende de soz konusu aa bir hafta gecikti gebelik yoksa doktora gorun bence canim kist olusturmasin. Benim bugun olmam gerek ama ne gerek var ne giden haftaya kontrole gitmeyi planliyorum

canım yumurtan baya büyümüş ve bu yüzden çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış olabilir..Bu da kist yapıyor malesef. Doktora gitmelisin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…