- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Birilerinin birsey söylemesi insanı rahatlatıyor gerçekten çok teşekkür ederim. Neyse o zaman inşallah önümüzdeki ay diyelim.
O parçalar bebeklerimiz oluşsaydı onları tutacak olan dokulardı galiba canım kısmet ama yaa umudu kaybetmek yok yeni aya yeni umutlarla girelim bayanlarYa ağrım falan yok ama ayıp söylemesi ama lavaboya oturdugumda adetimin bole olduğunu hiç görmedim bildiğin parça parça ya
O parçalar bebeklerimiz oluşsaydı onları tutacak olan dokulardı galiba canım kısmet ama yaa umudu kaybetmek yok yeni aya yeni umutlarla girelim bayanlar
Son durumlar nedir ben ilkinde adet oldum bugün adetin son günü ama ikinci günden beri ikinci klomene basladım bu sefer igne yaptırmayı düşünmüyorum doktor üçe çıkardı klomeni bakalım salı günü muayne var eger igneye gerek yok derse yaptırmayacam bu ay ins olumlu olur sizde durumlar nasıl kızlar ??
Son durumlar nedir ben ilkinde adet oldum bugün adetin son günü ama ikinci günden beri ikinci klomene basladım bu sefer igne yaptırmayı düşünmüyorum doktor üçe çıkardı klomeni bakalım salı günü muayne var eger igneye gerek yok derse yaptırmayacam bu ay ins olumlu olur sizde durumlar nasıl kızlar ??
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 aydir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı geçen ay yumurta takibinde yumurta gelişmedi doktor klomen verdi ilk defa günde 1 adet olarak 5 gün kullandım ve doktorum 5 tane çok iyi yumurtlama olduğunu soyledi ve çok sasirdi. Bu durumla ilk defa karsilasiyorum dedi ve bu ay korunmamizi istedi eğer korunmazsak beşiz ya da dördüz hamile kalabilirmisim bu çok tehlikeli olurmuş. Böyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba?
Yaa bende bazen pişman oluyorum keske bir ay ara verseydim diye ama biranda aradım randevu aldım yaa üstelik ayın 25 ine memlekete gidecem esimle ayrı olacaz ama doktor o tarihe kalmaz çatlar dedi ins sorunsuz gecer yaa ama bu ayda olmazsa klomen kullanmadan takip yaptıracam kendi haline ne kadar büyüyor acaba yumurtalarInşallah cnm ya sendedemi yok bu ay umut
Ben hazırladım bi kavanoz bu ay başıycaktım hatta 2 gün yedim.Adetin 2.gününden itibren başlanıyormuş.bal çörekotu tarçın a.ama kist oluştuğu için çatlamayaan yumurtadan dolayı bıraktım malesef.inşallah faydasını görürsün.Bakalım çörek otu tarçın bal karışımı ise yaricakmi çok hamile kalan var bu yöntemle kızlar
Artık bnm de canıma yetti inan.3 kere klomen kullandım 2sinde kist oluştu.Kendi haline bırakxam inşallah şu kistten kurtulur kurtulmazYaa bende bazen pişman oluyorum keske bir ay ara verseydim diye ama biranda aradım randevu aldım yaa üstelik ayın 25 ine memlekete gidecem esimle ayrı olacaz ama doktor o tarihe kalmaz çatlar dedi ins sorunsuz gecer yaa ama bu ayda olmazsa klomen kullanmadan takip yaptıracam kendi haline ne kadar büyüyor acaba yumurtalar
Ben hazırladım bi kavanoz bu ay başıycaktım hatta 2 gün yedim.Adetin 2.gününden itibren başlanıyormuş.bal çörekotu tarçın a.ama kist oluştuğu için çatlamayaan yumurtadan dolayı bıraktım malesef.inşallah faydasını görürsün.
Cnm ben bi aralık ayında kullandım baktım olmadı doğal yöntem deneyim dedim kişileri duyunca hep korktum açıkçasıArtık bnm de canıma yetti inan.3 kere klomen kullandım 2sinde kist oluştu.Kendi haline bırakxam inşallah şu kistten kurtulur kurtulmaz
Yaa benim doktor hiçbirsey demedi kist oldu olmadı diye bende sormayı unuttum bende iki yumurta vardı gecen ay biri çatlasa digeri kalacak dimi bende ultrasonda birsey gördüm ama kist mi bilemedimArtık bnm de canıma yetti inan.3 kere klomen kullandım 2sinde kist oluştu.Kendi haline bırakxam inşallah şu kistten kurtulur kurtulmaz
Ama klomenle oluşan kist adette atılıyor diye duymustum canımArtık bnm de canıma yetti inan.3 kere klomen kullandım 2sinde kist oluştu.Kendi haline bırakxam inşallah şu kistten kurtulur kurtulmaz
Slm kızlar ben de bu ay klomen kullandım doktor önce yumurta gelişmemiş dedi öbür hafta gittim 29 mm olmuş çatlatma iğnesi yaptı adetim geçti test yaptım negatif çıktı normalde 8 ocakta hastalanmam gerekti ama ne Bebek var ne de hastalık
canım yumurtan baya büyümüş ve bu yüzden çatlatma iğnesine rağmen çatlamamış olabilir..Bu da kist yapıyor malesef. Doktora gitmelisin diye düşünüyorum.Slm kızlar ben de bu ay klomen kullandım doktor önce yumurta gelişmemiş dedi öbür hafta gittim 29 mm olmuş çatlatma iğnesi yaptı adetim geçti test yaptım negatif çıktı normalde 8 ocakta hastalanmam gerekti ama ne Bebek var ne de hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?