Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Çok sağol canım benim. Umut verdin bana.

benımde yumurtalarım sag 23 _ sol 30 klomen kist yaptığı ıcın catlatma ıgnesi vurmadı doktor sordugumda kısti patlatıcağını söyledi.. sonuç olarak hüsrana uğradım regl oldum sımdı adetın 4. günü tekrar klomene baslıcam gunde 1x1 doz yükseltilmedi..

Ben kendi istegimle ikinci ay klomeni üçe çıkardım doktorda uygun gördü zaten pko oldugu için yumurtalıklar tembel

Bi belirtisi olmadı test yaptırdı dr pozitif öıktı iki gün sonra negatif çıktı kimyadal dedi tam bilmiyorum ama iğnefen dolayı olabikir
Kimyasal da hamile oldugunu kanda öğreniyosun ama olması gereken artışlar olmuyo kanda ve kese oluşmadan adet görüyosun diye biliyorum cnm ben..

Kimyasal da hamile oldugunu kanda öğreniyosun ama olması gereken artışlar olmuyo kanda ve kese oluşmadan adet görüyosun diye biliyorum cnm ben..
Hamileliğiniz nasil gidiyor acaba yumurtalariniz kac cmdi birde biraz bilgi verebilir misiniz. Klomen haricinde baska bisey kullandiniz mi hep yattiniz mi yoksa normal hayatiniza devammi ettiniz

Hamileliğiniz nasil gidiyor acaba yumurtalariniz kac cmdi birde biraz bilgi verebilir misiniz. Klomen haricinde baska bisey kullandiniz mi hep yattiniz mi yoksa normal hayatiniza devammi ettiniz
2gün önce keseyi gördük çok şükür.. Klomen ve catlatma iğnesi kullandm. 1yumurtam vardı 22cm.. Normal hayatıma devam ettim cnm ilişkiden sonra bi yarım saat kadar yatıyodum

Ben kendi istegimle ikinci ay klomeni üçe çıkardım doktorda uygun gördü zaten pko oldugu için yumurtalıklar tembel

Benimde bugun geldi kirmizilar neyseki cok gecikmedi 3 gun gecikmeyle. Tabi ilk gordugumde ayy insallah yerlesme kanamasidir demeden kendimi alamadim. Yarin doktorumla gorusucem bakalim klomeni kaca cikaricak

Benimde bugun geldi kirmizilar neyseki cok gecikmedi 3 gun gecikmeyle. Tabi ilk gordugumde ayy insallah yerlesme kanamasidir demeden kendimi alamadim. Yarin doktorumla gorusucem bakalim klomeni kaca cikaricak
Ben doktorla görüştüm bu ay klomeni üç tane almam çok iyi oldu ya üç tane yumurtam oluşmuş üçüde sagda 18-18-15 mm soldakiler küçükmüş ayy çok umutladım ins bu ay tutar yarın yeniden görecek iğne verecek yine galiba sende durumlar Nasıl

Bende gittim kist falan yok dedi temiz dedi klomen verdi gene

benim dün 17.9 du. doktır bugün için pregmil verdi 5000 ampul 2 adet. bugün öğlen iğneyi yapıcam. 2 gün ilişki. perş de çatlamışmı diye doktora gidicem. inşallah olur. çok heyecanlıyım ve çok korkuyorummmm

Korkma canım hayırlısı dua et ins olumlu olur bir tane mi yumurtan oluşmuştu

Cnm bende de 1tane vardı hiç moralini bozma olacak olduktan sonra o 1yumurtayla da oluyo
çok teşekkür ederim. inşallah olur benimdeeeee. hayırlı olsun senin bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bu arada hamile kalırsam bu süreçte bebeğim kaç haftalık olmuş olacak? diyelimki bu akşam yada yarın akşam hamile kaldım. 15 gün sonra belli olunca 15 günlükmü olacak yoksa son adet tarihim mi olacak başlangıcı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…