Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

çok teşekkür ederim. inşallah olur benimdeeeee. hayırlı olsun senin bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Tek yumurta ile gebelik elde edende çok canım ama benim gecen ay iki yumurta 18-20 olumlu olmadı bakalım ins bu ay olumlu olur bu ay daha iyi durumdaymısım gecen ay 10. Günde 14 mm di çok üzülmüştüm

Arkadaşlar birşey soracağım şimdi benim sat 20 Aralık. Klomen kullandım yumurta takibine gittim. 2 gelişmiş yumurtam vardı. 6,8,9 Ocak ilişki tarihleri vermişti doktor. Değerlendirdim. Şimdi ben pkolu oldugum için adet nezaman olacağım belli olmuyor. Sizce ne zaman test Yapmalıyım. Bilgi verirseniz çok sevinirim??

Bence simdi yap zaten bat gelmiş sayılır yarın dimi yap yaa ben adete bes gün kala yapmıstım negatifdi ama dogru çıktı

Takvimine göre 2 gün kaldı yazıyor. Sizce erken değil mi test için
Bence değil yaa yumurta çatlamadan 7 gün sonra bile kesin sonuc görenler var gecen ay benimki öyle çıktı bir dene sonra adeti bekle bence ama yap yani hem stres olmazsın adetin gecikmez hemde belki erken güzel haberler alırsın

Tamm ozamn yarın test alayım, Persembe sabahı yaparım ilk idrarla insallah

bende bugün doktora gidicem inşallah benimde yumurtalar ıstedıgımız duzeydedır. inşallah seninde tutunur bu ay. ikinci denemen mi

Son adet tarihi başlangıç sayılıyo

Çok şükür iyi gidiyo cnm kesemizi gördük sıra kalp atışlarında ara ara ağrılarım oluyo ama şimdilik bi sıkıntı yok.. Rabbim sizlere de nasip etsin
İns canım isteyen herkese dua et olurmu.. Nasıl agrılar oluyor canım karın agrısı mı kasık agrısımı doktor ne dedi ??

bende bugün doktora gidicem inşallah benimde yumurtalar ıstedıgımız duzeydedır. inşallah seninde tutunur bu ay. ikinci denemen mi
Benim ikinci ay denemem yarın yine kontrolüm var iğneye karar verecek galiba ins canım yaa hepimiz için güzel sonuclar olur ins gittin mi doktora nasılmış yumurtalar ??

Iki gun sonra baslicam ilaca canim gunde 1 tane verdi. Kist yapar yan etkisi cok dedi fazla vermedi. Bal tarcin corek otu mu yapsam acaba yaninda dedim :) cok sevindim canim insallah tutar valla ben bile umutlandim senin icin coco :)

İns canım isteyen herkese dua et olurmu.. Nasıl agrılar oluyor canım karın agrısı mı kasık agrısımı doktor ne dedi ??
Karın ağrısı gibi ama böyle aşırı değil.. Doktor kanama veya lekelenme olmadığı sürece bu ağrılar normal dedi.. Progestan verdi destek olarak. Uzun süre ayakta kalınca yorulunca falan farkediyorum daha çok.. Hep dualarımdasınız cnm rabbim bi an önce sizlere de nasip etsin. Bizlere de sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Iki gun sonra baslicam ilaca canim gunde 1 tane verdi. Kist yapar yan etkisi cok dedi fazla vermedi. Bal tarcin corek otu mu yapsam acaba yaninda dedim :) cok sevindim canim insallah tutar valla ben bile umutlandim senin icin coco :)
Cnm ben klomenle çörek otu bal tarçın devam ediyorum bişiy sorucam ilaç içerken ilişkiye girmek yasakmi ??

Cnm ben klomenle çörek otu bal tarçın devam ediyorum bişiy sorucam ilaç içerken ilişkiye girmek yasakmi ??

Ilac icerken bana yasaklamadi ilacin bittigi gunden itibaren 5 gun yasak. 5 gun sonrada 3 gun iliski onerdi doktorum sonra gun asiri devam dedi. Bal tarcinin olculeri varmi canim? Hangi gun basladin kullanmaya? Ilac kullanmicam demistin :) hadi bu sefer ikimiziz hem bal tarcin hem klomen :)

Kontrole gitmiştim hersey normal dedi kist yok dedi klomen verdi gene ben adetin 2
Günü başladım karışıma 10gun icicem 10 tatlı kaşığı tarçın 10 kaşık çörek otu 20kaşık bal koydum ben cnm

Ama cnm ilaç bittiği gün ilişki olmak zorunda yumurtlama zamanı

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-19-17-56-23.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 19
Ayy ins yaa hepimizin olsun yaa hepimizin çörek otu balı bende duydum bir kase yaptım esime ve kendime arada bir kaşık yiyoruz ama düzenli degil keçiboynuzu özü var onuda tavsiye ederim eşler için çok iyi

Benim ikinci ay denemem yarın yine kontrolüm var iğneye karar verecek galiba ins canım yaa hepimiz için güzel sonuclar olur ins gittin mi doktora nasılmış yumurtalar ??
Evet gittim bende seninkinin aksinw sol yumurtamda uc tane var 15_16_17 mm iyi buldugunu soyledi sagdakiler 13_14 civariymis. Persembe aksami ovitrelle igne vurdurcam cumartesi sabahta iliski ama arada iki gun perhiz olsun dedi. Rabbim hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…