Evet canim ilacin bittigi gunle birlikte 3 gun.
Bende onu diyorum işte cinsel perhiz diolar ya ilaç bittikten sonra 3.4 gün benim ilaç biter bitmez ilişki olmak zorunda .d Napcam anlamadım
Hadi yaa herkesde bana günlük ilişki olsun diye öğütler veriyor ama iyiymiş yumurtalar bayada var masallahEvet gittim bende seninkinin aksinw sol yumurtamda uc tane var 15_16_17 mm iyi buldugunu soyledi sagdakiler 13_14 civariymis. Persembe aksami ovitrelle igne vurdurcam cumartesi sabahta iliski ama arada iki gun perhiz olsun dedi. Rabbim hayirlisini versin insallah
Bendede oluyor canım yürürken bile bazen şişkinliğini dokunuşunu hissediyorum :)Sanki karnimda bir baski var yumurtalar buyudugu icin mi. Sanki birsey kimildiyor gibi baski var :) yada psikolojiktir
"I just called in. Reglinin 5. Gunu basla, 5 gun her gun bir tablet alican. Tabletleri bitirince 5 gun bekle. 5. Gun ve 3 gun boyunca hergun birlikte olun. " doktorumun mesaji canim. Ozellikle sordum. 15gun baz alarak uyguluyarmis. Yani adetin 14-15-16. Gunleri oluyor. Benim yumurta takibim yapilmiyor yani turkiyedeki gibi kac mm oldugunu bilmeden iliskiye girmem gerekiyor.
Yok İşte ozaman yumurtlama zamanım geçiyo ilaç bittiği gün ilişki dedi 4 gün
Ayrıca sabah akşam ilacım benim
Valla bilemedim canim belki adet dongune gore soylemistir doktorun. Benimkisi adetin 5.gunu ilaca basla bitonce 5gun bekle diyor. Nasip artik bakalim
Gec gördüm cnm bişey mi söylicektn
iyi o zaman bu geceden beride sağ tarafımda bi baskı hissediyorum. böbrek mi yumurtalar mı anlayamıyorum. ama yumurtalardır doktorda ağrın var mı dıye sordugunda hafif var dedim ama birşey demedi demekki normal :) sende bugun mü gideceksin tekrar kontrole iğne içinBendede oluyor canım yürürken bile bazen şişkinliğini dokunuşunu hissediyorum :)
Ben bugün gittim 21 olmus biri diğerlerinide söyledi unuttum yarın aksam iğne verdi altıda vurdur dedi günasırıda ilişki dedi yumurta çok ama biri çatlatacak dedi neden öyle dedi acaba yaa anlamadım digerleri nolacak o zaman pazarteside tekrar çagırdı çatlamısmı bakalım diye ama ben memlekete gidersem muayene olamam çatlar heralde yaa onu sıkıntı etmiyorum yeterki tutsuniyi o zaman bu geceden beride sağ tarafımda bi baskı hissediyorum. böbrek mi yumurtalar mı anlayamıyorum. ama yumurtalardır doktorda ağrın var mı dıye sordugunda hafif var dedim ama birşey demedi demekki normal :) sende bugun mü gideceksin tekrar kontrole iğne için
açıkçası beni tekrar 20yi görmek için çağırmadı.. perşembe akşamı saat 6da iğneni vurdur dediBen bugün gittim 21 olmus biri diğerlerinide söyledi unuttum yarın aksam iğne verdi altıda vurdur dedi günasırıda ilişki dedi yumurta çok ama biri çatlatacak dedi neden öyle dedi acaba yaa anlamadım digerleri nolacak o zaman pazarteside tekrar çagırdı çatlamısmı bakalım diye ama ben memlekete gidersem muayene olamam çatlar heralde yaa onu sıkıntı etmiyorum yeterki tutsun
Seninde mi persembe iğne niye altı diyorlar anlamıyorum :) birde sana ilişki saati bile vermiş yaa bende mi öyle yapsamaçıkçası beni tekrar 20yi görmek için çağırmadı.. perşembe akşamı saat 6da iğneni vurdur dedicumartesi sabah 6da birliktelik dedi zaman geçmiyor bu ay nasıl biter diye düşünüyorum. hayırlısını versin Rabbim. hayırsızlarıda hayra çevirsin..
bence iğneyi bilerek akşam diyorlarki 36 saat sonra sabaha ilişki denk gelsin diye. çünkü sabah olmasının hamilelik için yaralı oldugunu duymustum. yarın aksam işten çıkar çıkmaz iğnemi vurdurcam yani 6.30 gibi artık cumartesi sabahta yine aynı saate denk gelecek şekilde uygulıcaz. ama bana iğneden sonra cumartesiye kadar ara verin dedi perhiz olsun spermlerin kalitesi artsın dediSeninde mi persembe iğne niye altı diyorlar anlamıyorum :) birde sana ilişki saati bile vermiş yaa bende mi öyle yapsamsabah sabah da nasıl olacak hayırlısı canım yaa ins güzel olacak bu ay benim içime doguyor sanki bu ay olacak gibi ama herseyede hazırım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?