Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bende onu diyorum işte cinsel perhiz diolar ya ilaç bittikten sonra 3.4 gün benim ilaç biter bitmez ilişki olmak zorunda .d Napcam anlamadım

"I just called in. Reglinin 5. Gunu basla, 5 gun her gun bir tablet alican. Tabletleri bitirince 5 gun bekle. 5. Gun ve 3 gun boyunca hergun birlikte olun. " doktorumun mesaji canim. Ozellikle sordum. 15gun baz alarak uyguluyarmis. Yani adetin 14-15-16. Gunleri oluyor. Benim yumurta takibim yapilmiyor yani turkiyedeki gibi kac mm oldugunu bilmeden iliskiye girmem gerekiyor.

Hadi yaa herkesde bana günlük ilişki olsun diye öğütler veriyor ama iyiymiş yumurtalar bayada var masallah

Yok İşte ozaman yumurtlama zamanım geçiyo ilaç bittiği gün ilişki dedi 4 gün

Hanımlarr
Klomen bitiminde duphaston kullanan oldu mu aranızda? Kullanan olduysa kaçıncı gün başladınız kaç gün kullandınız?

Bendede oluyor canım yürürken bile bazen şişkinliğini dokunuşunu hissediyorum :)
iyi o zaman bu geceden beride sağ tarafımda bi baskı hissediyorum. böbrek mi yumurtalar mı anlayamıyorum. ama yumurtalardır doktorda ağrın var mı dıye sordugunda hafif var dedim ama birşey demedi demekki normal :) sende bugun mü gideceksin tekrar kontrole iğne için

Ben bugün gittim 21 olmus biri diğerlerinide söyledi unuttum yarın aksam iğne verdi altıda vurdur dedi günasırıda ilişki dedi yumurta çok ama biri çatlatacak dedi neden öyle dedi acaba yaa anlamadım digerleri nolacak o zaman pazarteside tekrar çagırdı çatlamısmı bakalım diye ama ben memlekete gidersem muayene olamam çatlar heralde yaa onu sıkıntı etmiyorum yeterki tutsun

açıkçası beni tekrar 20yi görmek için çağırmadı.. perşembe akşamı saat 6da iğneni vurdur dedi cumartesi sabah 6da birliktelik dedi zaman geçmiyor bu ay nasıl biter diye düşünüyorum. hayırlısını versin Rabbim. hayırsızlarıda hayra çevirsin..

Seninde mi persembe iğne niye altı diyorlar anlamıyorum :) birde sana ilişki saati bile vermiş yaa bende mi öyle yapsam sabah sabah da nasıl olacak hayırlısı canım yaa ins güzel olacak bu ay benim içime doguyor sanki bu ay olacak gibi ama herseyede hazırım tabiki

Benim doktor gün aşırı bir hafta birliktelik dedi yaa hatta üstüne basarak dedi kızlar

bana çatlatma iğnesi pregnyl verdi. dün 12-1 arası 2 tane yaptır dedi. dün gece ve bu akşam için ilişki verdi. yarında kontrole çağırdı çatlamışmı diye bakacakmış.. bakalım yarın çatlamış olacakmııı

bence iğneyi bilerek akşam diyorlarki 36 saat sonra sabaha ilişki denk gelsin diye. çünkü sabah olmasının hamilelik için yaralı oldugunu duymustum. yarın aksam işten çıkar çıkmaz iğnemi vurdurcam yani 6.30 gibi artık cumartesi sabahta yine aynı saate denk gelecek şekilde uygulıcaz. ama bana iğneden sonra cumartesiye kadar ara verin dedi perhiz olsun spermlerin kalitesi artsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…