inşallah çatlamış olur canım bakalım bende yarın akşam vurulcam iğnebana çatlatma iğnesi pregnyl verdi. dün 12-1 arası 2 tane yaptır dedi. dün gece ve bu akşam için ilişki verdi. yarında kontrole çağırdı çatlamışmı diye bakacakmış.. bakalım yarın çatlamış olacakmııı
hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallahhhinşallah çatlamış olur canım bakalım bende yarın akşam vurulcam iğne
inşallah benimde içim kıpır kıpır ama hep aklımda ya keşke düşünmesem :)hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallahhh
Sen yerleşme kanaması yaşamışmıydın dicektim :)Gec gördüm cnm bişey mi söylicektn
Evet cnm bayaa erken yaşadım hem de:) adete 8gün vardıSen yerleşme kanaması yaşamışmıydın dicektim :)
Biz degerlendirmistik 5 gunde iki gunuKızlar klomen kullanirken ilişkiye girilirmi? ?
Evet cnm bayaa erken yaşadım hem de:) adete 8gün vardı
Biz degerlendirmistik 5 gunde iki gunu
Bişiy olmuo cnm demi bende bi soruyum dedim :))
bu ay 2. Kez klomen kullandım adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeye başladım . sen geldin aklıma :)
Bende ilk kez kullaniyorum bisey olmaz herhalde
Ayy cnm kesildiyse mutlaka yerleşmedir diye düşündüm yaa hadi inşallah:)
bu ay 2. Kez klomen kullandım adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeye başladım . sen geldin aklıma :)
Iliski yasağı veriolar ya ondan sordum:))
Ben baska doktora gitmistim kendi dpktorum yoktu klomene baslarken. Ona ozellikle sordum ama bisey dememisti. Birde bu tarz ilaclar kullanildifi zaman eksi bisey yememek gerektigini duydum dün. Ama ben hergun yogurt yiyorum. Bununla ilgili benim gibi duyaniniz var mii
Bilmiyorum cnm duymadım ben hic onu
Benim doktorum iliski yasagi vermedi.hatta igne vurundugun gun iliski olsun dedi.Iliski yasağı veriolar ya ondan sordum:))
işte her doktor farklı söylüyor. belkide farklılıklarımızdan dolayı böyle uygun görüyorlardır. banada 36 saat verdi mesela iğneden sonraBenim doktorum iliski yasagi vermedi.hatta igne vurundugun gun iliski olsun dedi.
Evet bana hem bu gece olsun dedi hem de otuzalti saat sonra yani yarin gece 12de olsun dedi.ins.herkesin olurişte her doktor farklı söylüyor. belkide farklılıklarımızdan dolayı böyle uygun görüyorlardır. banada 36 saat verdi mesela iğneden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?