- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın ins.kızlar merhaba ben de 4 yıllık evliyim 5- aydır korunmuyoruz bebek düşünüyoruz. doktora da gidiyorum. Bu ay ben de klomene başlıycam. adetimin 5. günü başla dedi. bugün 3. günüm 14nde kontrol verdi bakalım. Klomenin kist oluşturduğunu takip altında olması gerektiğini söyledi benim doktor. Kızlar kendi kafamıza göre iş yapmayalım bence. hatta benim doktor kis falan var mı diye iyice baktı. kist varsa klomen önermiyorum kaş yaparken göz çıkarmayalım dedi. dikkat edelim. inş bu ay rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin
amin inşallah hepimizin :)Rabbim emeğini boşa çıkarmasın ins.
Benim rahimde yaram var doktorum bisey demedi klomen verdi kullandim acaba niye bisey demedi zaten kullandım ama adet oldum artik şaşırıyorum hangi hekim güvenilir bilmiyorum
hadi bakalım ne diycek yarın inşallah oluml şeyler duyarsın :)Banada doktorum kist veya başka bi sorun olsa klomene baslayamayiz demişti.. Bugün bitti benim klomen yarın kontrole gidicem bakalım ne durumda ilk defa klomen kullandım.. İnşallah faydasını görürüz.
Amin inşallah pek umudum yok ama bakalım hayırlısı :)hadi bakalım ne diycek yarın inşallah oluml şeyler duyarsın :)
Kızlar kist derken polikistik over de dahilmi acaba ama bir çok pkolu olup klomenle hamile kalanlar varmış ki bendede var doktor kullanabiliriz dedi aklım karıştıBanada doktorum kist veya başka bi sorun olsa klomene baslayamayiz demişti.. Bugün bitti benim klomen yarın kontrole gidicem bakalım ne durumda ilk defa klomen kullandım.. İnşallah faydasını görürüz.
Canım pko herkeste var neredeyse demekki okadar ciddi boyutta değil yoksa doktor vermez klomen önce kist için birşey ler verirdi. Rahat olKızlar kist derken polikistik over de dahilmi acaba ama bir çok pkolu olup klomenle hamile kalanlar varmış ki bendede var doktor kullanabiliriz dedi aklım karıştı
Dimi ya boyutunu sorduğumda bile söylemedi doktor ciddi değil diye adet olmayı bekliyorum bakalım klomen için şimdiden çok heyecanlıyım tutarsa gelecek aya hamile olma ihtimali bile heyecan veriyor insana ama ilk aydada olur mu hiç bilmiyorumCanım pko herkeste var neredeyse demekki okadar ciddi boyutta değil yoksa doktor vermez klomen önce kist için birşey ler verirdi. Rahat ol
Riseros aynı şeyi yaşadım ilk defa ilaçla adet oldum bu ay rahim filmi çekilmiştim o yüzden ve antibiuotiklerden yoksa bu kadar gecikmezdi iki ay olmuştu nerdeyse ilaç 6 günlüktü sabah akşam içtim ve bittikten 6 gün sonra regl oldum canım
Bende bunu merak ediyorum hayirlisiyla olur inşallah :) günler de geçmiyor beklemek çok zorDimi ya boyutunu sorduğumda bile söylemedi doktor ciddi değil diye adet olmayı bekliyorum bakalım klomen için şimdiden çok heyecanlıyım tutarsa gelecek aya hamile olma ihtimali bile heyecan veriyor insana ama ilk aydada olur mu hiç bilmiyorum
canm polikistik over normal bi kist değil hastalığın adı bu yani yumurtlama tembelliği o yüzden klomen kullanılabiliyorKızlar kist derken polikistik over de dahilmi acaba ama bir çok pkolu olup klomenle hamile kalanlar varmış ki bendede var doktor kullanabiliriz dedi aklım karıştı
Canim üst üsttemi kullandin klomeni benimde rahimde yara vardı ama doktor gebelige engel degil dedi gecen ay klomen kullandim ama adetim 3 gun gecti adet oldum sonunda bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ara mi verdirir banaKızlar merhaba, bu ay benimde 3. klomen kullanışım bir ay ara verdik yumurtam kiste dönüşünce hemde rahim filmi çekildim o aralıkta. rahmim hafif sola doğruymuş. tüpler açık. bu ay yeniden tedaviye başladık inşallah bu ay hayırlı haberler alırız. rahmimden dolayı benim hamileliğim gecikebilir. neler olucak bilmiyorum.
Eylül, ekimde kullandım canım, düzenli adet görüyorum bende gecikme olmuyor. İkinci ay kalitesi düşük olan iki yumurtamdan biri kiste dönüştü o yüzden ara verdim kistim gitti şimi aralık ayında yeniden başladım. Ara verdiğim ayda hazır tedavi olmuyoken film çekelim dedi doktorum. Benimde rahmin yan olması engel değil dedi ama zor olurmuş sol tarafıma yatıcam bakalım.Canim üst üsttemi kullandin klomeni benimde rahimde yara vardı ama doktor gebelige engel degil dedi gecen ay klomen kullandim ama adetim 3 gun gecti adet oldum sonunda bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum acaba ara mi verdirir bana
Walla canim inş bu ay mujdeni alırsın simdiye kadar istemiyodum oglum 5 yasinda bende bi bebek istegi oluştu cok istiyorum ikinciyi. aylardir korunmuyoduk ama bişey çıkmadı soluğu doktorda aldim ins guzel haberlerimizi aliriz bi an onceEylül, ekimde kullandım canım, düzenli adet görüyorum bende gecikme olmuyor. İkinci ay kalitesi düşük olan iki yumurtamdan biri kiste dönüştü o yüzden ara verdim kistim gitti şimi aralık ayında yeniden başladım. Ara verdiğim ayda hazır tedavi olmuyoken film çekelim dedi doktorum. Benimde rahmin yan olması engel değil dedi ama zor olurmuş sol tarafıma yatıcam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?