Kan testi kesin sonuç.. umutlaninca kötü oluyor bu ay benim de gecikti ve sonuç husran... üzülmemek için test yaptırın bence. İnş güzel sonuç olur hakkınızda hayırlısı :)Kizlar aramıza yeni katildim gecen ay klomen kullandim simdi adetim 3 gun geçiyor hamile olabilirmiyim bana yardimci olun stres yaptim ondanda edetim geçmiş olabilirmi
1 hafta bekle 1 keresinde 2 gun gecikti yaptim 27 cikti 4. Gun bi daha baktirdim 10 6 gun sonra adet basladiKan testi yapmam icin adetim kac gün gecmesi lazım . Sonuç negatif çıkarsa cok kötü olurum ins rabbim bebek bekleyenlerin yüzünü güldürür.
Hüsrana uğradım az önce adet oldum malesef teste bile gerek kalmadı1 hafta bekle 1 keresinde 2 gun gecikti yaptim 27 cikti 4. Gun bi daha baktirdim 10 6 gun sonra adet basladi
Canin sagolsun üzülme herseyde vardir bi hayirHüsrana uğradım az önce adet oldum malesef teste bile gerek kalmadı
Benim iki yumurtalıkda da görünüyormuş boyutunu sorduğumda ciddi düzeyde değil diyorlar söylemiyorlar bile bende klomen için adeti bekliyorum işte 10 unda olmam lazım ama bir iki gün öncede oluyorum çok heyecanlıyım ya klomen için acaba adeti düzenli olanlar ilk ayda tutturmasını etkiler mi bir nebzeHiçbiri olmadı canım zaten adetin üçüncü günü hemen başladım adetten iki gün sonra da bitti bugün 16. Gün oldu işte ovulasyon takibiyle kendimce devam bakalım bu arada senin kistler ne kadar benim mesela beş sene önce iki yumurtalikta da 3.5 cmdi bi sene falan d.kontrol hapı kullandım sadece bi sene önce sadece sağda 2 cm vardı sol temiz di su an nerde ne var bilmiyorum
Şimdiden hayırlı olsun inş sonuç olumlu olur. İlk defamı kullanacaksın bizi haberdar et etkileri olursa :)Selam kızlar ben de yarın başlayacam klomene hayırlısıyla hamile kalırız inşallah hepimiz
Ben de ayın 20 sini beklicem bu günleri de değerlendirerek geçirmeye çalışıyorum yumurtlama testlere göre olmuş görünüyor akıntı yok denecek kadar az bel ağrısı adet olacak hissinde bakalım klomen tek seferde is gorecek miBenim iki yumurtalıkda da görünüyormuş boyutunu sorduğumda ciddi düzeyde değil diyorlar söylemiyorlar bile bende klomen için adeti bekliyorum işte 10 unda olmam lazım ama bir iki gün öncede oluyorum çok heyecanlıyım ya klomen için acaba adeti düzenli olanlar ilk ayda tutturmasını etkiler mi bir nebze
İnş ya hadi bakalım güzel haberleri ver Can'ımBen de ayın 20 sini beklicem bu günleri de değerlendirerek geçirmeye çalışıyorum yumurtlama testlere göre olmuş görünüyor akıntı yok denecek kadar az bel ağrısı adet olacak hissinde bakalım klomen tek seferde is gorecek mi
İnşallah canım hepimizin bekletmeden gelsin muradiİnş ya hadi bakalım güzel haberleri ver Can'ım
Amin inşallah :) evet ilk defa 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum işe yarar inşallahŞimdiden hayırlı olsun inş sonuç olumlu olur. İlk defamı kullanacaksın bizi haberdar et etkileri olursa :)
Wallaİyi geceler herkese bende klomen kullanıyorum ilk defa bu ay yarın son günüm salı Dr randevum var bakalım ne durumda... İlk defa kullanıyorum ama pek umudum yok maalesef
Canim bugun doktora gittim fakat gecen ay gittiğim doktora değil bugün 1 ay ara ver dedi klomen üst üste kullanma test felan bisey yapmadi gonderdi acaba ben eczaneden kendim alip kullansam olurmu yOksa doktoruma tekrar mi gideyimCanin sagolsun üzülme herseyde vardir bi hayir
Sakin kullanma kist yapar 1 ay erken derken 1 yil ertelersin sakin bekle bu ay dr dogru demişCanim bugun doktora gittim fakat gecen ay gittiğim doktora değil bugün 1 ay ara ver dedi klomen üst üste kullanma test felan bisey yapmadi gonderdi acaba ben eczaneden kendim alip kullansam olurmu yOksa doktoruma tekrar mi gideyim
Amin inşallah :)Walla
Hayırlı haberler alırsın inşallah umutsuz olma klomen kullananip ilk ayda hamile kalan çok umarım biz de onlardan oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?