İnşallah canım, benim çocuğum yok bir buçuk yıllık evliyim. Bizde istiyoruz 6-7 aydır uğraşıyoruz. Yakıda yapıştırıyorum belime bi yandan denemediğim şey kalmadı.Walla canim inş bu ay mujdeni alırsın simdiye kadar istemiyodum oglum 5 yasinda bende bi bebek istegi oluştu cok istiyorum ikinciyi. aylardir korunmuyoduk ama bişey çıkmadı soluğu doktorda aldim ins guzel haberlerimizi aliriz bi an once
Ben bi etki hissetmedim ya da adete bağladım agrimi ama yumurtlama dönemini hissediyorum kasık bel ağrısı akıntı varKızlar klomen kullanırken bi etki yada başka birşey hissettiniz mi?? Benim 2 gün oldu biteli ne kasık ağrısı nede başka bi etki yok... Acaba etkisi olmadimi
bnde kullandım bu ay benmde ağrım olmadı hiç bi değişiklik olmadı illa olacak diye bişey yok canm ilaç biteli 4 gün oldu 18 mm yumurtam oluşmuş etkisi oluyor yaniKızlar klomen kullanırken bi etki yada başka birşey hissettiniz mi?? Benim 2 gün oldu biteli ne kasık ağrısı nede başka bi etki yok... Acaba etkisi olmadimi
ilk denemelerinde de olanlar var canm bnmde ilk demem yumurta takibi mi yaptırıyosun sendeİnşallah olur hayirlisiyla her türlü kendimizi sıkıp sorun çıkarıyoruz umarım bu endişeler yerini mutluluğa bırakır.. İlk defa kullandığım için beklentim yüksek sanırım :) ondan bu kadar kendimi dinliyorum galiba :)
Evet dün klomen bitti bugün gitmem gerekiyordu gidemedim yarın gidicem inşallah olumlu haberler verir planlı gebelik yapicaz yumurtaları takip edicem dedi doktor um.ilk denemelerinde de olanlar var canm bnmde ilk demem yumurta takibi mi yaptırıyosun sende
Canim daha yeni bitmiş kac gün bekle benim ilaçtan sonra kasıklarım cok fena agriyodu doktor catlatma iğnesi verdi ama yapmadim adetim gecikti gebe olabilirim diodum ama adet gördüm ins ikinci denemeyeKızlar klomen kullanırken bi etki yada başka birşey hissettiniz mi?? Benim 2 gün oldu biteli ne kasık ağrısı nede başka bi etki yok... Acaba etkisi olmadimi
İnşallah :) ben daha yarın gidicem doktora bakalım ne diycek herkesin bünye farklı ondan sanırım..Canim daha yeni bitmiş kac gün bekle benim ilaçtan sonra kasıklarım cok fena agriyodu doktor catlatma iğnesi verdi ama yapmadim adetim gecikti gebe olabilirim diodum ama adet gördüm ins ikinci denemeye
İnş iyi haberlerini aliriz benim bu ay tutmadı rabbim hayırlısı ile sana nasip etsin en kisa zamandaİnşallah :) ben daha yarın gidicem doktora bakalım ne diycek herkesin bünye farklı ondan sanırım..
İsteyen herkese nasip etsin Allah ım seninde inşallah 2.deneme tutar güzel haberler verirsin bizeİnş iyi haberlerini aliriz benim bu ay tutmadı rabbim hayırlısı ile sana nasip etsin en kisa zamanda
bnde perşembeye ikinci kontrolüme gidecem çatlamadıysa iğne verecek doktor ondan sonrada bekleme süreci başlıyor artık o günler geçmez inş hepimiz için hayırlısı olurEvet dün klomen bitti bugün gitmem gerekiyordu gidemedim yarın gidicem inşallah olumlu haberler verir planlı gebelik yapicaz yumurtaları takip edicem dedi doktor um.
Yok canım randevum öğleden sonra bekliyorum saatimi :)nisamelek ne yaptın canm gittin mi doktora
bnde aynı durumda olunca merak ettimYok canım randevum öğleden sonra bekliyorum saatimi :)
Sen ne zaman gidecek sinbnde aynı durumda olunca merak ettim
yarın gidecem bendeSen ne zaman gidecek sin
İnşallah güzel haberler veririz burdan birbirimize :)yarın gidecem bende
inşallah canım :)İnşallah güzel haberler veririz burdan birbirimize :)
Gittim canım pekte mutlu olamadim.. Sol tarafta 16 mm yumurta var başka yok cuma tekrar gidicem. Ben söylemeye ne kadar ilişki kesinlikle yasak dedi. Hayırlısı ya umudumu kaybettim maalesefinşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?