Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

İnşallah canım, benim çocuğum yok bir buçuk yıllık evliyim. Bizde istiyoruz 6-7 aydır uğraşıyoruz. Yakıda yapıştırıyorum belime bi yandan denemediğim şey kalmadı.

Kızlar klomen kullanırken bi etki yada başka birşey hissettiniz mi?? Benim 2 gün oldu biteli ne kasık ağrısı nede başka bi etki yok... Acaba etkisi olmadimi
Ben bi etki hissetmedim ya da adete bağladım agrimi ama yumurtlama dönemini hissediyorum kasık bel ağrısı akıntı var

Kızlar klomen kullanırken bi etki yada başka birşey hissettiniz mi?? Benim 2 gün oldu biteli ne kasık ağrısı nede başka bi etki yok... Acaba etkisi olmadimi
bnde kullandım bu ay benmde ağrım olmadı hiç bi değişiklik olmadı illa olacak diye bişey yok canm ilaç biteli 4 gün oldu 18 mm yumurtam oluşmuş etkisi oluyor yani

İnşallah olur hayirlisiyla her türlü kendimizi sıkıp sorun çıkarıyoruz umarım bu endişeler yerini mutluluğa bırakır.. İlk defa kullandığım için beklentim yüksek sanırım :) ondan bu kadar kendimi dinliyorum galiba :)

ilk denemelerinde de olanlar var canm bnmde ilk demem yumurta takibi mi yaptırıyosun sende

ilk denemelerinde de olanlar var canm bnmde ilk demem yumurta takibi mi yaptırıyosun sende
Evet dün klomen bitti bugün gitmem gerekiyordu gidemedim yarın gidicem inşallah olumlu haberler verir planlı gebelik yapicaz yumurtaları takip edicem dedi doktor um.

Canim daha yeni bitmiş kac gün bekle benim ilaçtan sonra kasıklarım cok fena agriyodu doktor catlatma iğnesi verdi ama yapmadim adetim gecikti gebe olabilirim diodum ama adet gördüm ins ikinci denemeye

Canim daha yeni bitmiş kac gün bekle benim ilaçtan sonra kasıklarım cok fena agriyodu doktor catlatma iğnesi verdi ama yapmadim adetim gecikti gebe olabilirim diodum ama adet gördüm ins ikinci denemeye
İnşallah :) ben daha yarın gidicem doktora bakalım ne diycek herkesin bünye farklı ondan sanırım..

Evet dün klomen bitti bugün gitmem gerekiyordu gidemedim yarın gidicem inşallah olumlu haberler verir planlı gebelik yapicaz yumurtaları takip edicem dedi doktor um.
bnde perşembeye ikinci kontrolüme gidecem çatlamadıysa iğne verecek doktor ondan sonrada bekleme süreci başlıyor artık o günler geçmez inş hepimiz için hayırlısı olur

inşallah canım :)
Gittim canım pekte mutlu olamadim.. Sol tarafta 16 mm yumurta var başka yok cuma tekrar gidicem. Ben söylemeye ne kadar ilişki kesinlikle yasak dedi. Hayırlısı ya umudumu kaybettim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…