Hadi bakalim insallah guzel haberi verirsin bizlere:)Öğleden sonra çıkıyor canım olumlu yada olumsuz yazarım inşallah
Bende umutluyum hiç olumsuz düşünmedim ama bazı belirtiler ilacın etkisindendir diye çokta umutlanamıyorum. Hayırlısı neyse o olsun allahım uğraşmadan bizlerede nasip etsin inşallah. Yaşayarak herşeyi görcez bakalımArtık güzel haberler duyalım dimi :) psikolojik olarak çok yıprandım ben. Rabbim beterinden saklasın tabi. İyi düşünüyorum bu ay. Bakalım :)
Az önce bendede oldu sümüksü açık kahve canım önceki 2 günde beyaz peynir kesiği gibiydi.9 gun boyunca bisey hissetmdim bugun sabah kalktigimda koyu kvamli akintim oldu ::sadece belirti baska bisey yyok
Bnde oncesi bisey olmadi bugn sabh koyu kvamli bi aknti oldu ama nedenini bilemiyorum belkide klomen ardindan igne onlardanda olabilirmi dye dusundumAz önce bendede oldu sümüksü açık kahve canım önceki 2 günde beyaz peynir kesiği gibiydi.
PiTahlil yaptirmayi dusunen arkadaslar icin nacizane tavsiyem direk kan tahlili yaptirin. Dr bana kesinlikle evde gebelik testi onermedi. Pihtilasma problemi varsa ozellikle idrarda pozitif cikincaya kadar absort edebiliyormus vucut. Kanda dusuk bir miktarda hcg saptansa dahi dr gozetiminde bulunulmali dedi
Klomen mi kullandım cnm yumurta büyürken ağrı oluyoMerhaba arkadaşlar bu ay adetimin üçüncü günü 22aralıkta basladım 26aralıkta yani dün bitti. Yan etki bi tek iştahsızlık halsizlik hissettim. Şimdi dün ilaç bitti ya. Bugun sanki sağ kasığım hafif ağrıdı. Neden acaba sizce
Tahlil yaptirmayi dusunen arkadaslar icin nacizane tavsiyem direk kan tahlili yaptirin. Dr bana kesinlikle evde gebelik testi onermedi. Pihtilasma problemi varsa ozellikle idrarda pozitif cikincaya kadar absort edebiliyormus vucut. Kanda dusuk bir miktarda hcg saptansa dahi dr gozetiminde bulunulmali dedi
Pihtilasma nasıl anlaşılıyor doktor bisey dedimiTahlil yaptirmayi dusunen arkadaslar icin nacizane tavsiyem direk kan tahlili yaptirin. Dr bana kesinlikle evde gebelik testi onermedi. Pihtilasma problemi varsa ozellikle idrarda pozitif cikincaya kadar absort edebiliyormus vucut. Kanda dusuk bir miktarda hcg saptansa dahi dr gozetiminde bulunulmali dedi
Sen de beklemedemisin cnmBenimde kasiklarimda ağrı war özellikle sol tarafımda akintimda var sabah koyu kıvamlı şimdide birazdaha su gibi
Sen de beklemedemisin cnm
Evet canım adetimin 3.gunu basladım kullanmaya dün bittiPi
Klomen mi kullandım cnm yumurta büyürken ağrı oluyo
Igne oluyomusun verdimi dktrnEvet canım adetimin 3.gunu basladım kullanmaya dün bitti
Yumurtlarn ne durumda pkiIgne oluyomusun verdimi dktrn
İnşallah çatlatmıştır o zaman hadi hayirlisiBen iğne olmadım cnm klomen kullandım 5 gün 20 mm olmuş ctesi pazar ilişki verdi ptesi ultras
Igne oluyomusun verdimi dktrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?