Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Tahlil yaptirmayi dusunen arkadaslar icin nacizane tavsiyem direk kan tahlili yaptirin. Dr bana kesinlikle evde gebelik testi onermedi. Pihtilasma problemi varsa ozellikle idrarda pozitif cikincaya kadar absort edebiliyormus vucut. Kanda dusuk bir miktarda hcg saptansa dahi dr gozetiminde bulunulmali dedi

Artık güzel haberler duyalım dimi :) psikolojik olarak çok yıprandım ben. Rabbim beterinden saklasın tabi. İyi düşünüyorum bu ay. Bakalım :)
Bende umutluyum hiç olumsuz düşünmedim ama bazı belirtiler ilacın etkisindendir diye çokta umutlanamıyorum. Hayırlısı neyse o olsun allahım uğraşmadan bizlerede nasip etsin inşallah. Yaşayarak herşeyi görcez bakalım

9 gun boyunca bisey hissetmdim bugun sabah kalktigimda koyu kvamli akintim oldu ::sadece belirti baska bisey yyok

Merhaba arkadaşlar bu ay adetimin üçüncü günü 22aralıkta basladım 26aralıkta yani dün bitti. Yan etki bi tek iştahsızlık halsizlik hissettim. Şimdi dün ilaç bitti ya. Bugun sanki sağ kasığım hafif ağrıdı. Neden acaba sizce

Pi
Klomen mi kullandım cnm yumurta büyürken ağrı oluyo

Pihtilasma nasıl anlaşılıyor doktor bisey dedimi

Benimde kasiklarimda ağrı war özellikle sol tarafımda akintimda var sabah koyu kıvamlı şimdide birazdaha su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…