Hadi hayırlısı cnm inşallah güzel haberler duyarizGünaydın kızlar benimde bat 29 aralık bir tane 20 mm yumurtam vardı yarın gidiyorum kan testine dua edin inşaallah sevinçli haberler veririm
Insallah cnm yaa bize de moral olurGünaydın kızlar benimde bat 29 aralık bir tane 20 mm yumurtam vardı yarın gidiyorum kan testine dua edin inşaallah sevinçli haberler veririm
Canım bnde örgü ördüm bu süreçte gerçekten kafa dağıtıyoKizlar bu arada ben bu adet tarihine kadar cok fazla bu isi dusunmemek icin puzzle aldm 1000 parcali.. Baya ise yariyo:))
Merhaba. Benimde 29aralık ama yarın erken değilmi test için? Aynı sizin gibi 21mm bir yumurtam vardı benimde. Sabırsızom ama napalım ben adeti beklemeyi düşünüyorum. Sizi doktormu çağırdı yarın için?Kizlar bu arada ben bu adet tarihine kadar cok fazla bu isi dusunmemek icin puzzle aldm 1000 parcali.. Baya ise yariyo:))
Merhaba canim ben de 21 aralikta ignemi oldum.. Igneden 2 hafta sonra falan regl olman gerekiyo diye biliyorumBayanlar merhaba siteyi uzun suredir takip ediyorum ama araniza yeni katilabildim. Bu ay ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Catlatma ignesi 23 aralikta vuruldu. Regl tarihi neye gore hesaplanmali? Cok duzensiz oluyorum normalde. Tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba. Benimde 29aralık ama yarın erken değilmi test için? Aynı sizin gibi 21mm bir yumurtam vardı benimde. Sabırsızom ama napalım ben adeti beklemeyi düşünüyorum. Sizi doktormu çağırdı yarın için?Günaydın kızlar benimde bat 29 aralık bir tane 20 mm yumurtam vardı yarın gidiyorum kan testine dua edin inşaallah sevinçli haberler veririm
Erken olabilir canım :) ama ben dayanamıycam artık. 17 gün olmuş oluyor varsa çıkar bence . inşallah vardırMerhaba. Benimde 29aralık ama yarın erken değilmi test için? Aynı sizin gibi 21mm bir yumurtam vardı benimde. Sabırsızom ama napalım ben adeti beklemeyi düşünüyorum. Sizi doktormu çağırdı yarın için?
İnşallah vardır bebiş canım. :) ne sıkıntı var sende?Erken olabilir canım :) ama ben dayanamıycam artık. 17 gün olmuş oluyor varsa çıkar bence . inşallah vardır
Bu arada 17gün oluyosa ilacın etkisi geçmiştir heralde idrar testi yaptın mıErken olabilir canım :) ama ben dayanamıycam artık. 17 gün olmuş oluyor varsa çıkar bence . inşallah vardır
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Bende bu ay ilk defa kullandım ilaçtan 2 gün sonra 12 mm yumurtamsı vardır 2 gün bekleyip bi daha gttm bu sefer 20 mm olmuştu hemen o gün çatlatma iğnesi pregnyl vuruldum. Akşam ilişki oldu. 36 saat sonra ilişki oldu ve takip eden 5 gün boyunca ilişki oldu. Sonra rutine düşürdük canım. 2 gün sonra adet tarihim umarm tutmuştur. Senin doktorun ne dicek bkalım en iyisini o bilir :)Tesekkur ederim canim Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah. Sıkıntıli bir surec bu yaDr beni yarin icin tekrar cagirdi yumurtanin catlayip catlamadigini mi kontrol etcek? Bir de iliski icin nasil bir takvim izlediniz? Bana 24 26 ve 28 olarak tarih verdi. Gun asiri mi olmali yoksa her gun mu sizce?
Aslında tanımlanmış bir sorunum yok çok şükür sadece adet düzeensizliği var ve 1 yıldır olmuyor bebiş canım kesiminde sperm sonucu iyi bakalım yumurta takibi yaptık bu ay. Ve ben çok umutluyum :))İnşallah vardır bebiş canım. :) ne sıkıntı var sende?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Bende bu ay ilk defa kullandım ilaçtan 2 gün sonra 12 mm yumurtamsı vardır 2 gün bekleyip bi daha gttm bu sefer 20 mm olmuştu hemen o gün çatlatma iğnesi pregnyl vuruldum. Akşam ilişki oldu. 36 saat sonra ilişki oldu ve takip eden 5 gün boyunca ilişki oldu. Sonra rutine düşürdük canım. 2 gün sonra adet tarihim umarm tutmuştur. Senin doktorun ne dicek bkalım en iyisini o bilir :)
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Bwnde 29arlıkta adet olmazsam bi baktırıcam artıkAslında tanımlanmış bir sorunum yok çok şükür sadece adet düzeensizliği var ve 1 yıldır olmuyor bebiş canım kesiminde sperm sonucu iyi bakalım yumurta takibi yaptık bu ay. Ve ben çok umutluyum :))
Yok bebiş varsa bile idrarda çıkcağını düşünmüyorum canım hayal kırıklığı olmasın diye direk kan vericemBu arada 17gün oluyosa ilacın etkisi geçmiştir heralde idrar testi yaptın mı
Olabilir. Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah. Yarın kan verince hemen alınıyormusonucYok bebiş varsa bile idrarda çıkcağını düşünmüyorum canım hayal kırıklığı olmasın diye direk kan vericem
Artık güzel haberler duyalım dimi :) psikolojik olarak çok yıprandım ben. Rabbim beterinden saklasın tabi. İyi düşünüyorum bu ay. Bakalım :)İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Bwnde 29arlıkta adet olmazsam bi baktırıcam artık
Öğleden sonra çıkıyor canım olumlu yada olumsuz yazarım inşallahOlabilir. Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah. Yarın kan verince hemen alınıyormusonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?