Aynn cnmŞöyle bakiorumda hee doktor farklı birsey demiş
Aynn cnm
Koyu kivamli akinti yumurta catlama belirtisi. Igne ne zaman vuruldun bilmiyorum ama igne sonrasi catladigi zaman koyu bi akinti oluyor yumurta aki gibiBnde oncesi bisey olmadi bugn sabh koyu kvamli bi aknti oldu ama nedenini bilemiyorum belkide klomen ardindan igne onlardanda olabilirmi dye dusundum
slm kızlar çarşamba günü doktora gittim 14 mm olmuş. cuma gel dedi ama gidemedim kasıklarıma ağrıda giriyor acaba çatlamışmıdır akıntımda var
yok canım iğne vurmadı çünkü kontrol olamadım. ancak salı gitcem eğer büyüme olmadıysa söktürcüye başlayacağımIgne vuruldunmu ??
18 znde oldum ignemiKoyu kivamli akinti yumurta catlama belirtisi. Igne ne zaman vuruldun bilmiyorum ama igne sonrasi catladigi zaman koyu bi akinti oluyor yumurta aki gibi
yok canım iğne vurmadı çünkü kontrol olamadım. ancak salı gitcem eğer büyüme olmadıysa söktürcüye başlayacağım
Aynn yumrta aki gbi18 znde oldum ignemi
inşallah canım dediğin gibi olmuştur. bugün değerlendircez bakalım işyerindeyim halaBende vurulmadim ptesi 20mm di ctesi pazar ilişkiye gir ptesi gel dedi banada
inşallah canım dediğin gibi olmuştur. bugün değerlendircez bakalım işyerindeyim hala
doktoruma whats appdan doktoruma yazdım cevap bekliyorum ben ne olur ne olmaz değerlendirmek istedimSanadami benimki gibi dedi ?? Ben şunu anlamıyorum bugün ilişki yarın erken değilmi bakmak için ayrıca bugün yumurtlama günüm benim
Valla yumurta tembelliğin var dedi doktor. PkoluyumYumurtlarn ne durumda pki
Kizlaaarr böyle olan varmiiiBen 19.nda iğne oldum hala biraz ağrı ve akıntı var bu ne ki
Iyi olmuş bende duymuş olurum :))doktoruma whats appdan doktoruma yazdım cevap bekliyorum ben ne olur ne olmaz değerlendirmek istedim
benim yumurta çatladığı gün feci bel ağrım oldu ve bir gün öncesi çok midem bulandı. doktoe yumurta çatladığı için olduğunu söyledi
Bayagi gecmis ustunden belki sonradan buyuyen baska bir yumurta catlamistir. Yada ins bebisin habercisidirAynn yumrta aki gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?