- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
İnşallah Rabbim yaşatsin bu duyguları canım :)Ayy bizde o duyguyu tadalım tek yatmaya razıyım ben
göüüslerin uçları daha koyı kahverengi oluyor birde bende belirgin şekilde bezeler büyüyorGarip bisey koyu kirli beyaz gibi gogslerimdede rengi degisiyo ilk ilac kullandim ondanmi oluyo test yaptm negatifti oncekiki gun 4 bat ta bnm
inşallah tatlım sizlerden de güzel haberler gelsin ve bu yıl en harika duyguların yılı olsunCanım hayırlı olsun simdiden ins beklediğin gibidir ki bence resmen olumlu sonuc darısı bizee
Sekiz gün var iğnenin dokuzuncu günüBende de bazen oluyo bazen azaliyo dedigin gibi.. Bat a kac günün var senin
iyiyim kızlar pazartesi yine takip başlıyor buraya pek yazmıyorum artıkkızlaresen93 nasıl haberi olan var mı onu merak ettim?
Kaç gün vardı canım bence adete üç gün kala yap en erkenYa kizlar sizce yarin sabah mi yapayim testi yoksa iki gun sonra mi? Hayalet cizgi görür gibi olmustum ya bugün
Yeni takibinde allah yardımcın olsun canımiyiyim kızlar pazartesi yine takip başlıyor buraya pek yazmıyorum artık
4gun kaldi.. Dun sabah test yapmistmKaç gün vardı canım bence adete üç gün kala yap en erken
Bekle istersen yada kan ver net ogrenrsn cnmmYaptim ama yaptigima da pisman oldum yaa sanki yine hayalet cizgi goruyorum
Pazartesi kan vericem insallah canimBekle istersen yada kan ver net ogrenrsn cnmm
hayırlı olur inşallah Ocak ayı senin için:)iyiyim kızlar pazartesi yine takip başlıyor buraya pek yazmıyorum artık
inşallaah canım hayırlı haberler olsun :)Kızlar kan vermeye gidiorm dua edin :))))) inşallah çıkar bişiler
Insallah canim hadi guzel haberlerle dönKızlar kan vermeye gidiorm dua edin :))))) inşallah çıkar bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?