Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hadi hayırlı cnm bende iğneye gore yarın akşam 14. gün adete gore 6 ocak benim de ağrı var yine biraz inş adet degildir
Test yapmayi dusunuyo musun canim varsa yarin veya iki gun sonra cikar herhalde.. 1 gun varmis aramizda

Kizlar birden fazla yumurta olusmasi bünyeyle mi alakali yoksa ilacin dozuyla mi? Yani gunde 3 tane ya da daha fazla kullanildiginda yumurta sayisi artar mi sizce?

Kizlar birden fazla yumurta olusmasi bünyeyle mi alakali yoksa ilacin dozuyla mi? Yani gunde 3 tane ya da daha fazla kullanildiginda yumurta sayisi artar mi sizce?
Ben en son günde 3 tane kullandi m 1 tane oluştu bence bünyeyle günde 1 kullananın 2-3 tane olabiliyo

maşallaaaah kızlar ne güzel haberler F ftslymn Emilia_07 hayırlı olsun bir an önce kan verin :)
ben de kan verdim bugün 545 çıktı :) öncekini ikiye katlamış ikiz değil galiba :)
Sende durumlar Nasıl canım belirtiler ne durumda :) iğneden kaç gün sonra hissetmeye basladın canım birseyler :)

Canim hayirli olsun cok sevindim yeni yil hediyeni almossin :) hadi gzuel haberlerle insallah

Sende durumlar Nasıl canım belirtiler ne durumda :) iğneden kaç gün sonra hissetmeye basladın canım birseyler :)
canım benimki aşılama oldu bi hafta ful yattım zaten ilk günden kasıklarım çok kötüydü ağrı sızı batma herşey vardı yazmıştım zaten buraya bu ay hamile değilsem bir daha vücudumun hiçbir belirtisine inanmayacam diye çünkü çok farklıydı gerçekten şimdi de akıntım çok kasıklarda batmalara devam

Slm ben gecen gunlerde test yaptim ama malesek agrim vardi hepsi kesildi ama koyu akintim gun boyu devam etti arti gogslrim rengi degisiyo ilaclardan olabilirmi tedirginlik basladi bnde bilen varsa cvp yazn

Canim sari akinti falan olmus muydu sende belirti olarak

Ayy bizde o duyguyu tadalım tek yatmaya razıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…