Test yapmayi dusunuyo musun canim varsa yarin veya iki gun sonra cikar herhalde.. 1 gun varmis aramizdaHadi hayırlı cnm bende iğneye gore yarın akşam 14. gün adete gore 6 ocak benim de ağrı var yine biraz inş adet degildir
Yarın akşamı bi atlatayim testi düsünüyorum şuan tek cizgiyi görmeye dayanamicamTest yapmayi dusunuyo musun canim varsa yarin veya iki gun sonra cikar herhalde.. 1 gun varmis aramizda
Ben en son günde 3 tane kullandi m 1 tane oluştu bence bünyeyle günde 1 kullananın 2-3 tane olabiliyoKizlar birden fazla yumurta olusmasi bünyeyle mi alakali yoksa ilacin dozuyla mi? Yani gunde 3 tane ya da daha fazla kullanildiginda yumurta sayisi artar mi sizce?
Canim hayirli olsun cok sevindim yeni yil hediyeni almossin :) hadi gzuel haberlerle insallahKızlarrrr heyecanlıyım.. yeni yıl benim için güzel başladı test yaptım ikinci çizgi silik şekilde ama henüz bata 2 gün var. umarım bu kez kan sulandırıcı iğne ile güzel sağlıklı ilerler. bana dua edin lütfen bu kez hayalim, dileğim gerçek olsun.. bende sizler için dua edeceğim en kısa zamanda nasip etsin diye..
canım benimki aşılama oldu bi hafta ful yattım zaten ilk günden kasıklarım çok kötüydü ağrı sızı batma herşey vardı yazmıştım zaten buraya bu ay hamile değilsem bir daha vücudumun hiçbir belirtisine inanmayacam diyeSende durumlar Nasıl canım belirtiler ne durumda :) iğneden kaç gün sonra hissetmeye basladın canım birseyler :)
inşallah canımmm Rabbim bu kez kucağıma almayı nasip etsin.. darısı isteyen herkesin başınaCanim hayirli olsun cok sevindim yeni yil hediyeni almossin :) hadi gzuel haberlerle insallah
Canim sari akinti falan olmus muydu sende belirti olarakcanım benimki aşılama oldu bi hafta ful yattım zaten ilk günden kasıklarım çok kötüydü ağrı sızı batma herşey vardı yazmıştım zaten buraya bu ay hamile değilsem bir daha vücudumun hiçbir belirtisine inanmayacam diyeçünkü çok farklıydı gerçekten şimdi de akıntım çok kasıklarda batmalara devam
Garip bisey koyu kirli beyaz gibi gogslerimdede rengi degisiyo ilk ilac kullandim ondanmi oluyo test yaptm negatifti oncekiki gun 4 bat ta bnmCanim sari akinti falan olmus muydu sende belirti olarak
Valla bilmiyorum ki canimGarip bisey koyu kirli beyaz gibi gogslerimdede rengi degisiyo ilk ilac kullandim ondanmi oluyo test yaptm negatifti oncekiki gun 4 bat ta bnm
Saol cnm yinede rabbim senden razi olsun tez vakit bebegine kavustursunValla bilmiyorum ki canim
Ayy bizde o duyguyu tadalım tek yatmaya razıyım bencanım benimki aşılama oldu bi hafta ful yattım zaten ilk günden kasıklarım çok kötüydü ağrı sızı batma herşey vardı yazmıştım zaten buraya bu ay hamile değilsem bir daha vücudumun hiçbir belirtisine inanmayacam diyeçünkü çok farklıydı gerçekten şimdi de akıntım çok kasıklarda batmalara devam
Canım hayırlı olsun simdiden ins beklediğin gibidir ki bence resmen olumlu sonuc darısı bizeeinşallah canımmm Rabbim bu kez kucağıma almayı nasip etsin.. darısı isteyen herkesin başına
Yaa sarı akıntı bir dönem bendede oldu ama suan azaldıCanim sari akinti falan olmus muydu sende belirti olarak
Amin canim hepimizi insallahSaol cnm yinede rabbim senden razi olsun tez vakit bebegine kavustursun
Bende de bazen oluyo bazen azaliyo dedigin gibi.. Bat a kac günün var seninYaa sarı akıntı bir dönem bendede oldu ama suan azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?