Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim sizde problem neydi kist falan var miydi
daha önce 2 kaybım oldu benim. sadece kan pıhtılaşması çıktı başka bir sebep var mı bilmiyoruz. romatizmal birşey olabilir diye araştıracağız.

daha önce 2 kaybım oldu benim. sadece kan pıhtılaşması çıktı başka bir sebep var mı bilmiyoruz. romatizmal birşey olabilir diye araştıracağız.
Kan tahlili verdin mi? Bence pihtilasma problemi varsa hemen vermelisin bir an once igne ilac ne gerekiyorsa tedaviye baslansin

Kan tahlili verdin mi? Bence pihtilasma problemi varsa hemen vermelisin bir an once igne ilac ne gerekiyorsa tedaviye baslansin
doktorum öğrenir öğrenmez başlayacaksın demişti bende iğne kullanmaya başladım zaten pazartesi kan tahlili için gitmeyi düşünüyorum. umarım herşey sağlıklı ilerler.

maşallaaaah kızlar ne güzel haberler F ftslymn Emilia_07 hayırlı olsun bir an önce kan verin :)
ben de kan verdim bugün 545 çıktı :) öncekini ikiye katlamış ikiz değil galiba :)
Saglikli olsun da canim gerisi hic onemli degil:) benim cizgi yok denecek kadar silikti yaa iki gun nasil beklicem bilmiyorum simdilik gelen giden yok ama agrim var

Saglikli olsun da canim gerisi hic onemli degil:) benim cizgi yok denecek kadar silikti yaa iki gun nasil beklicem bilmiyorum simdilik gelen giden yok ama agrim var
hayalet çizgi bile varsa umut var canım sen hemen kan ver kendine de iyi bak ağır iş falan yapma :)

hayalet çizgi bile varsa umut var canım sen hemen kan ver kendine de iyi bak ağır iş falan yapma :)
Ya zaten ben o catlatma ignesini olduktan sonra kalbim pır pır niye boyle oldum bilmiyorum insallah umutlar bosa cikmaz simdi kardan dolayi gidemiyorum ama ilk firsatta kan tahlili yaptircam

Bi de adet oncesi goguslerim cok acirdi simdi o kadar hassasiyet yok.. Bat 6 ocak 2 gun sonra testi tekrarlicam insallah silik cizgi gorursem pazartesi de kan tahlili yaptiririm

Bi de adet oncesi goguslerim cok acirdi simdi o kadar hassasiyet yok.. Bat 6 ocak 2 gun sonra testi tekrarlicam insallah silik cizgi gorursem pazartesi de kan tahlili yaptiririm
Hadi hayırlı cnm bende iğneye gore yarın akşam 14. gün adete gore 6 ocak benim de ağrı var yine biraz inş adet degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…