sizde fikrinizi söyleyin
Canim yaptirirsan mutlaka yaz burdan.. Ayni durumdayiz daha cok merak ettim o yuzdenMutlu yıllar kızlar hepinize.benim de bugun ignenin 12. Günü.kan testi yaptirSam mi diye düşünüyorum. Zaten 3 ocak ta adet olmam lazım. .napsam ki
Hepimizin basina innnsallahOhh masallah yeni yıl yeni bebekler geliyordarısı basima
daha önce 2 kaybım oldu benim. sadece kan pıhtılaşması çıktı başka bir sebep var mı bilmiyoruz. romatizmal birşey olabilir diye araştıracağız.Insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim sizde problem neydi kist falan var miydi
Anladim canim cok gecmis olsun insallah bu bebegini saglikla kucagini alirsindaha önce 2 kaybım oldu benim. sadece kan pıhtılaşması çıktı başka bir sebep var mı bilmiyoruz. romatizmal birşey olabilir diye araştıracağız.
inşallah güzel sona ulaşırım bu kez bebeğimi kucağıma alabilirimSenin gebelik var bence kızıma adetime3gun kala yaptığımda aynı böyleydi ertesi sabah yaptım koyu çıktı kan testi yaptırdım 3 haftalik çıkmıştı
inşallah darısı başınaAnladim canim cok gecmis olsun insallah bu bebegini saglikla kucagini alirsin
Kan tahlili verdin mi? Bence pihtilasma problemi varsa hemen vermelisin bir an once igne ilac ne gerekiyorsa tedaviye baslansindaha önce 2 kaybım oldu benim. sadece kan pıhtılaşması çıktı başka bir sebep var mı bilmiyoruz. romatizmal birşey olabilir diye araştıracağız.
doktorum öğrenir öğrenmez başlayacaksın demişti bende iğne kullanmaya başladım zaten pazartesi kan tahlili için gitmeyi düşünüyorum. umarım herşey sağlıklı ilerler.Kan tahlili verdin mi? Bence pihtilasma problemi varsa hemen vermelisin bir an once igne ilac ne gerekiyorsa tedaviye baslansin
Insallah canim ya☺ Boyle guzel haberler aldikca hepimiz adina seviniyorum. Hos geldi 2016doktorum öğrenir öğrenmez başlayacaksın demişti bende iğne kullanmaya başladım zaten pazartesi kan tahlili için gitmeyi düşünüyorum. umarım herşey sağlıklı ilerler.
Saglikli olsun da canim gerisi hic onemli degil:) benim cizgi yok denecek kadar silikti yaa iki gun nasil beklicem bilmiyorum simdilik gelen giden yok ama agrim var
hayalet çizgi bile varsa umut var canım sen hemen kan ver kendine de iyi bak ağır iş falan yapma :)Saglikli olsun da canim gerisi hic onemli degil:) benim cizgi yok denecek kadar silikti yaa iki gun nasil beklicem bilmiyorum simdilik gelen giden yok ama agrim var
Ya zaten ben o catlatma ignesini olduktan sonra kalbim pır pırhayalet çizgi bile varsa umut var canım sen hemen kan ver kendine de iyi bak ağır iş falan yapma :)
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım :)Ya zaten ben o catlatma ignesini olduktan sonra kalbim pır pırniye boyle oldum bilmiyorum insallah umutlar bosa cikmaz simdi kardan dolayi gidemiyorum ama ilk firsatta kan tahlili yaptircam
Başka belirgin varmı cnmSaglikli olsun da canim gerisi hic onemli degil:) benim cizgi yok denecek kadar silikti yaa iki gun nasil beklicem bilmiyorum simdilik gelen giden yok ama agrim var
Bi de ara ara sag tarafta batma oluyo gibi.. Yan tarafa dogru yattigimda da bacagim agriyo bilmiyorum bu bi belirti midir ama... Adet agrisi gibi agri oluyo bazen deBaşka belirgin varmı cnm
Hadi hayırlı cnm bende iğneye gore yarın akşam 14. gün adete gore 6 ocak benim de ağrı var yine biraz inş adet degildirBi de adet oncesi goguslerim cok acirdi simdi o kadar hassasiyet yok.. Bat 6 ocak 2 gun sonra testi tekrarlicam insallah silik cizgi gorursem pazartesi de kan tahlili yaptiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?