- 10 Haziran 2020
- 169
- 112
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.581
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzGenelde adetin 19 20. Günleri yapılıyor. Ben transfer olamadım iptal edildi
İyi merak etme 2 gün sonra tekrar yap ikiye katlanması önemli
Benimde öyle oldu . Bel ağrım 2 gün oldu sonra tamamen kesildi. Hiç bir belirtim yok .Ama sonucum pozitif. Stres yapma . Başka şeylerle uğraş . Düşünme . İkinci testini atarsan bakalımEvet öyleymiş ama benim 5.gün yerleşme kanaması olmuştu sonra da belim falan ağrıdı 2 gündür ağrılarım kesildi ondan biraz üzüldüm. Hiç belirtim kalmadı
Benimde öyle oldu . Bel ağrım 2 gün oldu sonra tamamen kesildi. Hiç bir belirtim yok .Ama sonucum pozitif. Stres yapma . Başka şeylerle uğraş . Düşünme . İkinci testini atarsan bakalım
Teşekkür ederimBende saat 4 de oldum transfer canım takma sen o detaya güzel olacak herşey şimdidenKhkh Efenin_Annesi pazartesi sizi bekleyeceğiz
Yumurta toplama yumurtalarin verilen ilaçlara tepskisine bağlı canim 15.gunde toplanmıştı benim 20.gunde toplanan da oluyor.2 toplama işlemi icin ise ultrasonda folukul sayısını az bulmuş olabilir o yüzden havuz önermiştir.önemli olan altın yumurta 1 olsun bizim olsunOcak’ta başlayacağız Allah izin verirse yumurta toplama kaç günde oluyor bir de transfer öncesi histeroskopi olan var mı bana doktor iki yumurta toplama işlemi yapabilirim dedi ama benim maddi manevi buna dayanacak gücüm yok neden böyle dedi anlamıyorum Amh Im normal ben iki yumurta toplama istemiyorum dedem bit sıkıntı olur mu ?
Kişiye özel diye topik açarsın olmadıbekle bekle bitmedi arkdş yaçatladığımız bi kesin bi artk senlen iki kişilik liste yaparız
Allah kolaylık versin acılara değsin inşallahAllahım ya nedir bu iğnelerden çektiğim kalçadan pruluton vuruldum şimdi çok yakıyo göbekten vuruldum oda yakıyo saat 10da koldan var o hepsinden fena yakıyo vay ki ne vay
Amin inşaallahHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Kaç tanesi gitmişti? Nasıl bir yok izliceksin şimdi?Kizlar ngs giden embriyon anormal gelmiş şimdi aradı cem bey transfer edemeyiz bunu dedi
3 damla idrar damlat. Fazla damlatma canim.Kizlar dalga gecmeyin emiiiii yine yaptim dayanamayipama bu ne oluyor
Ah canım yaa neler olmuş haberim yok. Geçmiş olsun, iyi misin şimdi? Var mı leke falan? Sana kalbini duyurtmak istemiş annesiKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Sagol canim Allah razi olsun sabah cok kotuydum de iyiyim simdi cok hafif sildikce kirmizi olmasada geliyo cok korktum sabah hemen ebru hanima gittik taksiyle hemen aldi oda sagolsun kalp atisini gumbur gumbur duyduk 109 dedi kanama alani yok ama dusuk riski var dedi yat dinlen dedi oyle dinleniyorum fitil verdi ekstraAh canım yaa neler olmuş haberim yok. Geçmiş olsun, iyi misin şimdi? Var mı leke falan? Sana kalbini duyurtmak istemiş annesi
Ben histeroskopi oldum tüp bebek için değildi ama polip vardı bide hafif şekil bozukluğu onlar düzeltildi . İki kez toplama sebebini bilmiyorumOcak’ta başlayacağız Allah izin verirse yumurta toplama kaç günde oluyor bir de transfer öncesi histeroskopi olan var mı bana doktor iki yumurta toplama işlemi yapabilirim dedi ama benim maddi manevi buna dayanacak gücüm yok neden böyle dedi anlamıyorum Amh Im normal ben iki yumurta toplama istemiyorum dedem bit sıkıntı olur mu ?
Geçiçi bu günler inşaallah canımKanama alani yok ama düşük tehdidi var dedi canim bilmiyorum artik o kadar kotuydum ki birsey dediysede anlamadim kalp atisini duyunca agladim hep igneyi yao dedi gidonce prolutex birde fitil verdi geceelri yap dedi oyle gecmez artarsa kalcadan igne vericem dedi
Canım kan gelmeyene kadar tedirgin olacak birşey yok. Sakin ol. Güzelce yarını bekleKızlar mutlu hafta sonları! Ben dün ilk kan testi le 10. Günde pozitifi gördüm çok şükürYalnız değerim çok yüksek değil gerçi doktorumuz kötü değil dedi ama benim içimde bi huzursuzluk var dünden beri daha önce belim ağrıyordu kasıklarım ağrıyordu şimdi onlar da gitti, yarın 2. Kan testi var ama ben çok korkuyorum. Dün de çok ağladım. İçimdeki korkuyu atamıyorum. Bel, kasık ağrısı birden kesilen var mı aranızda? Bana moral olun nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?